דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
מיצובישי אאוטלנדר
למבחן דרכים המלא של מיצובישי אאוטלנדר לחץ כאן
  1. דף הבית
  2. מערכת רכבים זה לזה
  3. הצעות יעול
  4. האם לפצל את קטגוריית עסקאות רכב?

האם לפצל את קטגוריית עסקאות רכב?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר הצעות יעול
4 פוסטים 3 כותבים 93 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אברך פשוט
    כתב נערך לאחרונה על ידי אברך פשוט

שלום וברכה לכולם
    דבר ראשון: בהזדמנות זו רציתי להודות לכל מנהלי וחברי הפורום הנפלא הזה, על הפלטפורמה הנהדרת שבו אפשר לקבל מידע מקיף ומועיל ביותר לכל נושאי הרכב למיניהם על כל גווניו ומרכיביו
    ויה"ר שתבורכו מן השמים על כל פועליכם ומעשיכם.

דבר שני: חשבתי אם אפשר לשנות את קטגוריית “עסקאות רכב” ולחלק את זה לשני חלקים כדלהלן: 1 קנייה ומכירת רכב. 2 השכרת רכב
    והנימוק שזה מייעל הוא משני סיבות, 1 זה עושה עוד יותר סדר בפורום אפילו שהפורום מסודר להפליא, אך עדיין אפשר עוד יותר לסדר ולהנגיש. 2 הסיבה השניה והיא העיקרית והמרכזית (לדעתי) שלכאורה אלו שני נושאים קצת סותרים ומנוגדים, (כמובן שהניסוח קצת מוקצן) כי ברוב המקרים (אני מדגיש ברוב ולא בכל) מי שמתעניין בהשכרת רכב פחות מתעניין בקנייה ומכירה וכן להיפך, (או שבעיקר האלו שקונים פחות רלוונטי בשבילו ההשכרה או הפוך 😂 )
    ולכן עדיף לחלק את זה לשתי קטגוריות
    (יכול להיות כאלו שיטענו שזה כבר תתי תתי קטגוריות, וכל יום יבוא מישהו אחר ויגיד לפתוח קטגוריה חדשה, בכל אופן אני כן רואה את זה כקטגוריה בפני עצמה, ואדרבה תחכימו אותי).
    אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה? ומה דעתכם בנושא?

טוסוןט מאירמ 2 תגובות תגובה אחרונה
    3
    • א אברך פשוט

שלום וברכה לכולם
      דבר ראשון: בהזדמנות זו רציתי להודות לכל מנהלי וחברי הפורום הנפלא הזה, על הפלטפורמה הנהדרת שבו אפשר לקבל מידע מקיף ומועיל ביותר לכל נושאי הרכב למיניהם על כל גווניו ומרכיביו

דבר שני: חשבתי אם אפשר לשנות את קטגוריית “עסקאות רכב” ולחלק את זה לשני חלקים כדלהלן: 1 קנייה ומכירת רכב. 2 השכרת רכב
      והנימוק שזה מייעל הוא משני סיבות, 1 זה עושה עוד יותר סדר בפורום אפילו שהפורום מסודר להפליא, אך עדיין אפשר עוד יותר לסדר ולהנגיש. 2 הסיבה השניה והיא העיקרית והמרכזית (לדעתי) שלכאורה אלו שני נושאים קצת סותרים ומנוגדים, (כמובן שהניסוח קצת מוקצן) כי ברוב המקרים (אני מדגיש ברוב ולא בכל) מי שמתעניין בהשכרת רכב פחות מתעניין בקנייה ומכירה וכן להיפך, (או שבעיקר האלו שקונים פחות רלוונטי בשבילו ההשכרה או הפוך 😂 )
      (יכול להיות כאלו שיטענו שזה כבר תתי תתי קטגוריות, וכל יום יבוא מישהו אחר ויגיד לפתוח קטגוריה חדשה, בכל אופן אני כן רואה את זה כקטגוריה בפני עצמה, ואדרבה תחכימו אותי).

טוסוןט מנותק
      טוסוןט מנותק
      טוסון
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אברך-פשוט זה היה בעבר, ואוחד
      כנראה הייתה סיבה

ויסעו
      ה' צילך על יד ימינך
      יפול מצדך… אליך לא ייגש
      ובני ישראל יוצאים ביד רמה

א תגובה 1 תגובה אחרונה
      2
      • טוסוןט טוסון

@אברך-פשוט זה היה בעבר, ואוחד
        כנראה הייתה סיבה

א מנותק
        א מנותק
        אברך פשוט
        כתב נערך לאחרונה על ידי אברך פשוט
        פוסט זה נמחק!
        תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • א אברך פשוט

שלום וברכה לכולם

מאירמ מנותק
          מאירמ מנותק
          מאיר
          מנהל ראשי
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אברך-פשוט כתב בהאם לפצל את קטגוריית עסקאות רכב?:

ולחלק את זה לשני חלקים

פורום רכבים זה לזה משקיע מאמצים רבים במטרה לשמור על נוחות מירבית של המשתמש.

הרעיון שלך מעולה שכן פיצול קטגוריות יותר מיקוד וסדר. עם זאת, ריבוי קטגוריות עלול לגרום לבלבול אצל חלק מהמשתמשים ולכן במאמצים מרובים של ר’ @ראובן-שבתי נעשה צמצום של הקטגוריות.

בהצלחה רבה.

ליצירת קשר לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
          3

48

2.7k

משתמשים

8.9k

נושאים

118.7k

פוסטים
          • התחברות