תצוגת הוויז במולטימדיה
-
כשאני פותח את הוויז במולטימדיה, מופיעה לי המפה בצד ימין (-הרחוק מהעין), והעמודה השחורה של רשימת הכבישים, בצד שמאל של המסך.
יש אפשרות להגדיר שזה יהיה הפוך? שהמפה תהיה בצד שמאל הקרוב לעין, ושרשימת הכבישים תהיה בצד ימין?
כיום, אני בקושי מצליח לראות את המפה בזמן הנסיעה. (גם כשרשימת הכבישים סגורה, המיקוד של המפה נמצא בצידו הימני - תחתון של המפה, רחוק מהעין).
תודה רבה. -
כשאני פותח את הוויז במולטימדיה, מופיעה לי המפה בצד ימין (-הרחוק מהעין), והעמודה השחורה של רשימת הכבישים, בצד שמאל של המסך.
יש אפשרות להגדיר שזה יהיה הפוך? שהמפה תהיה בצד שמאל הקרוב לעין, ושרשימת הכבישים תהיה בצד ימין?
כיום, אני בקושי מצליח לראות את המפה בזמן הנסיעה. (גם כשרשימת הכבישים סגורה, המיקוד של המפה נמצא בצידו הימני - תחתון של המפה, רחוק מהעין).
תודה רבה.@מושל-בכיפה
גם במכשיר רגיל עם תסובב את המסך לרוחב זה יציג את זה ככה, זה הברירת מחדל של הוויז,
יש אפשרות 1. לעשות מסך מפוצל ואז זה יציג לך בתצוגה רגילה כמו במכשיר… 2. להוסיף את הוויז כחלונית למסך הבית ואז הוא יוצג בקטן וברור יותר, -
@מושל-בכיפה
גם במכשיר רגיל עם תסובב את המסך לרוחב זה יציג את זה ככה, זה הברירת מחדל של הוויז,
יש אפשרות 1. לעשות מסך מפוצל ואז זה יציג לך בתצוגה רגילה כמו במכשיר… 2. להוסיף את הוויז כחלונית למסך הבית ואז הוא יוצג בקטן וברור יותר,@שרולצ-ה כתב בתצוגת הוויז במולטימדיה:
@מושל-בכיפה
יש אפשרות 1. לעשות מסך מפוצל ואז זה יציג לך בתצוגה רגילה כמו במכשיר… 2. להוסיף את הוויז כחלונית למסך הבית ואז הוא יוצג בקטן וברור יותר,יש לי את זה כבר במסך הבית, אבל זה לא עוזר, כי אז כשאני פותח את רשימת הכבישים (-ככה נח לי יותר, שזה כל הזמן פתוח ואני רואה את תכנון המסלול), אני כמעט לא רואה את המפה.
בכל מקרה, גם כשזה סגור, המיקוד של המפה נמצא בצד ימין למטה. אין איך לשנות את זה? -
@שרולצ-ה כתב בתצוגת הוויז במולטימדיה:
@מושל-בכיפה
יש אפשרות 1. לעשות מסך מפוצל ואז זה יציג לך בתצוגה רגילה כמו במכשיר… 2. להוסיף את הוויז כחלונית למסך הבית ואז הוא יוצג בקטן וברור יותר,יש לי את זה כבר במסך הבית, אבל זה לא עוזר, כי אז כשאני פותח את רשימת הכבישים (-ככה נח לי יותר, שזה כל הזמן פתוח ואני רואה את תכנון המסלול), אני כמעט לא רואה את המפה.
בכל מקרה, גם כשזה סגור, המיקוד של המפה נמצא בצד ימין למטה. אין איך לשנות את זה?@מושל-בכיפה כתב בתצוגת הוויז במולטימדיה:
@שרולצ-ה כתב בתצוגת הוויז במולטימדיה:
@מושל-בכיפה
בכל מקרה, גם כשזה סגור, המיקוד של המפה נמצא בצד ימין למטה. אין איך לשנות את זה?אם כן זה רק בתוך ההגדרות של הוויז
תחפור בהגדרות תצוגה