הודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.
-
מכיר אישית עוד פריוס של שכן שלי שאוכלת שמן בכמויות (הצלתי אותו כשאמרתי לו לא לנסוע, הבחור הלך למתתיהו לדלק לקנות גלון שמן ברגל…)
הרבה מהן מתחממות ובעיות רדיאטור/ראש מנוע (חבר שלי קנה 2012 שמורה והתחממה לו ועדיין מכר מעל ל20K)
לא מבין למה אנשים עדיין קונים את האוטו הזה, במחירים מטורפים, עדיף לשלם בדלק ולא להתקע.גם ה’אינסייט אברייכם’ מטריף אותי, רכב עגלה (לדעתי 20 שניות מ 0 ל 100, אולי בתחושה) עם בגא’ז פצפון ומחירון בשמיים.
@חיים-Y0737 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
לא מבין למה אנשים עדיין קונים את האוטו הזה, במחירים מטורפים, עדיף לשלם בדלק ולא להתקע.
כנראה בגלל שזה הרכב כמעט הכי אמין שיש!
וגם הכי נוח.גם ה’אינסייט אברייכם’ מטריף אותי, רכב עגלה (לדעתי 20 שניות מ 0 ל 100
כנראה שהאצות זה ‘לא הדבר הכי חשוב’ לאברך שתפילתו שגורה בפיו
-
לא מבין למה אנשים עדיין קונים את האוטו הזה, במחירים מטורפים, עדיף לשלם בדלק ולא להתקע.
כנראה בגלל שזה הרכב כמעט הכי אמין שיש!
וגם הכי נוח.גם ה’אינסייט אברייכם’ מטריף אותי, רכב עגלה (לדעתי 20 שניות מ 0 ל 100
כנראה שהאצות זה ‘לא הדבר הכי חשוב’ לאברך שתפילתו שגורה בפיו
@נייטרון-חפשי כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
הכי אמין שיש!
כמות התקלות שאני שומע עליו (בין השאר בפורום זה) עוברת את הקורולה בוודאות,( קורולה 2010 עולה כ 20 ויכולה להיות עם 0 תקלות בגדול) ולדעתי גם פוקוס דור 2 לוקח בהליכה (למעט הדלק)
בעיות של לוח מחוונים, חום מנוע,[נתקלתי המווון וגם בדרכים ראיתי המון פריוס תקועות בעליות לירושלים בקיץ] ABS, EGR, סוללה, בקיצור בק’'מ גבוה עושה צרות, דבריך נכונים אולי לפריוס עם 200 אלף לדעתי (אין בנמצא כמעט) -
הכי אמין שיש!
כמות התקלות שאני שומע עליו (בין השאר בפורום זה) עוברת את הקורולה בוודאות,( קורולה 2010 עולה כ 20 ויכולה להיות עם 0 תקלות בגדול) ולדעתי גם פוקוס דור 2 לוקח בהליכה (למעט הדלק)
בעיות של לוח מחוונים, חום מנוע,[נתקלתי המווון וגם בדרכים ראיתי המון פריוס תקועות בעליות לירושלים בקיץ] ABS, EGR, סוללה, בקיצור בק’'מ גבוה עושה צרות, דבריך נכונים אולי לפריוס עם 200 אלף לדעתי (אין בנמצא כמעט)@חיים-Y0737 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
כמות התקלות שאני שומע עליו (בין השאר בפורום זה) עוברת את הקורולה בוודאות,
אולי ושמא משום שיש יותר אנשים שמחזיקים את הרכב הזה מאשר קורולה ?!
-
הכי אמין שיש!
בעיות של לוח מחוונים, חום מנוע,[נתקלתי המווון וגם בדרכים ראיתי המון פריוס תקועות בעליות לירושלים בקיץ] ABS, EGR, סוללה, בקיצור בק’'מ גבוה עושה צרות, דבריך נכונים אולי לפריוס עם 200 אלף לדעתי (אין בנמצא כמעט)@חיים-Y0737 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
המווון וגם בדרכים ראיתי המון פריוס תקועות בעליות לירושלים בקיץ
כמה בערך?
-
כמות התקלות שאני שומע עליו (בין השאר בפורום זה) עוברת את הקורולה בוודאות,
אולי ושמא משום שיש יותר אנשים שמחזיקים את הרכב הזה מאשר קורולה ?!
@מאיר-ג כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
ולי ושמא משום שיש יותר אנשים שמחזיקים את הרכב הזה מאשר קורולה ?!
לא, לדעתי משום שהק’‘מ שרובן עשו גבוה מאוד
ולכן הפריוס הממוצעת בשוק דיי שחוטה, ואם היא ק’'מ נמוך היא תעלה כפול וכבר לא משתלם בשביל לחסוך בדלק. -
המווון וגם בדרכים ראיתי המון פריוס תקועות בעליות לירושלים בקיץ
כמה בערך?
כמה בערך?
אני מדבר איתך כבר משנת 2019 מחזיק רכב באופן קבוע והתחושה שנתקלתי דיי הרבה, בעיקר דור ראשון, יש אחד ירושלמי שאני מכיר ש’נזהר’ לא לאמץ את האוטו מחשש שיתחמם שוב…
אבל גם על דור שני שמעתי, כמו החבר למשל שסיפרתי לעיל היה לו פריוס שמורה ומלוקקת ועדיין התחממה בעליות ממושכות [לא ביום יום]
כידוע אני סטיגמטי ונתפס אצלי סטיגמה כזו
-
מכיר אישית עוד פריוס של שכן שלי שאוכלת שמן בכמויות (הצלתי אותו כשאמרתי לו לא לנסוע, הבחור הלך למתתיהו לדלק לקנות גלון שמן ברגל…)
הרבה מהן מתחממות ובעיות רדיאטור/ראש מנוע (חבר שלי קנה 2012 שמורה והתחממה לו ועדיין מכר מעל ל20K)
לא מבין למה אנשים עדיין קונים את האוטו הזה, במחירים מטורפים, עדיף לשלם בדלק ולא להתקע.גם ה’אינסייט אברייכם’ מטריף אותי, רכב עגלה (לדעתי 20 שניות מ 0 ל 100, אולי בתחושה) עם בגא’ז פצפון ומחירון בשמיים.
הבחור הלך למתתיהו לדלק לקנות גלון שמן ברגל…
ספר לו שיש את זה בכל טמבור, ובדרך כלל ביותר זול.
דבריך נכונים אולי לפריוס עם 200 אלף לדעתי
נו, זו בדיוק ההוכחה שזה רכב אמין, שכל הויכוח שלכם עליו מתחיל ב250 אלף ק"מ, וב200 שניכם מודים שהוא מעולה.
רכב רגיל בק"מ 250 נחשב הגיע לגבורות וכבר לא מצפים ממנו הרבה, ומקבלים כל התחממות בהבנה.
שלא לדבר על שוק היד2 שרכבים שאינם טיוטה ב250 ק"מ כבר נמצאים עמוק ברף המחירים הנמוך, ופריוס עדיין בשיא כוחו במחיר.בדרך כלל, בדרך כלל, לא להביא לי עכשיו סיפורי מופת על פורד’ים שהגיעו ל500 ק"מ.
-
הבחור הלך למתתיהו לדלק לקנות גלון שמן ברגל…
ספר לו שיש את זה בכל טמבור, ובדרך כלל ביותר זול.
דבריך נכונים אולי לפריוס עם 200 אלף לדעתי
נו, זו בדיוק ההוכחה שזה רכב אמין, שכל הויכוח שלכם עליו מתחיל ב250 אלף ק"מ, וב200 שניכם מודים שהוא מעולה.
רכב רגיל בק"מ 250 נחשב הגיע לגבורות וכבר לא מצפים ממנו הרבה, ומקבלים כל התחממות בהבנה.
שלא לדבר על שוק היד2 שרכבים שאינם טיוטה ב250 ק"מ כבר נמצאים עמוק ברף המחירים הנמוך, ופריוס עדיין בשיא כוחו במחיר.בדרך כלל, בדרך כלל, לא להביא לי עכשיו סיפורי מופת על פורד’ים שהגיעו ל500 ק"מ.
@EBA כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
אנחנו מדברים על רכב יפני ורכב יפני שמגיע ל-250 זה נורמלי
לנסר שהגיע ל-450,000 זה לא מופת זה תקין מאד (כמובן אם לא רצחו אותו)
הבעיה מתחילה שאנשים משוכנעים (בכל מקום בארץ) שטיוטה פריוס היא לא רק זולה בדלק אלא גם אמינה מאד (מגיעה ל-600 אק"מ בקלות)
יש לי חברים שלא נוסעים הרבה ק"מ וקנו רק בגלל שזה אמין
צר לי, הרכב שלי (לנסר) נוסע פי שניים מהם ובלי תקלות כלל בזמן שהם מתקנים… וחבר אחד כבר הלך לו הרכבאבל הוא באמת טיפוס מגזים כשהוא קנה את הרכב אמרתי לו שיבדוק פעם בשבוע שמן מים ובעיקר שמן כי הרכב אוכל 1/1000 הוא צחק עלי ואחרי חצי שנה נתקע בלי שמן באמצע הכביש
-
@EBA כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
אנחנו מדברים על רכב יפני ורכב יפני שמגיע ל-250 זה נורמלי
לנסר שהגיע ל-450,000 זה לא מופת זה תקין מאד (כמובן אם לא רצחו אותו)
הבעיה מתחילה שאנשים משוכנעים (בכל מקום בארץ) שטיוטה פריוס היא לא רק זולה בדלק אלא גם אמינה מאד (מגיעה ל-600 אק"מ בקלות)
יש לי חברים שלא נוסעים הרבה ק"מ וקנו רק בגלל שזה אמין
צר לי, הרכב שלי (לנסר) נוסע פי שניים מהם ובלי תקלות כלל בזמן שהם מתקנים… וחבר אחד כבר הלך לו הרכבאבל הוא באמת טיפוס מגזים כשהוא קנה את הרכב אמרתי לו שיבדוק פעם בשבוע שמן מים ובעיקר שמן כי הרכב אוכל 1/1000 הוא צחק עלי ואחרי חצי שנה נתקע בלי שמן באמצע הכביש
-
@יוני פריוס שמטופלת טוב תעשה בעיות?
ועל איזה שנתונים אתה מדבר שאוכלים שמן וכו
וגם איזה 250 בפריוס אומרים שהיא מתחילה את החיים וזה לא דעה שיושבת על איזה זבולון שעמל רבות לפרסם זאת בתקשורת@mik6868 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
ועל איזה שנתונים אתה מדבר שאוכלים שמן וכו
זה לא שנתונים אלא רכב שלא עבר טיפולים בזמן (בדרך כלל)
אבל גם על דור שני שמעתי, כמו החבר למשל שסיפרתי לעיל היה לו פריוס שמורה ומלוקקת ועדיין התחממה בעליות ממושכות [לא ביום יום]
חבל שהוא סובל במקום לטפל, ככה בדיוק הורסים רכב אמין!
נ.ב.
פריוס דור שני זו הפריוס הישנה המוכרת לנו (2005-2009) הדור הראשון שווק רק ביפן (החל משנת 1995 כמדומני)