הודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.
-
@mik6868 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
ועל איזה שנתונים אתה מדבר שאוכלים שמן וכו
זה לא שנתונים אלא רכב שלא עבר טיפולים בזמן (בדרך כלל)
@חיים-Y0737 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
אבל גם על דור שני שמעתי, כמו החבר למשל שסיפרתי לעיל היה לו פריוס שמורה ומלוקקת ועדיין התחממה בעליות ממושכות [לא ביום יום]
חבל שהוא סובל במקום לטפל, ככה בדיוק הורסים רכב אמין!
נ.ב.
פריוס דור שני זו הפריוס הישנה המוכרת לנו (2005-2009) הדור הראשון שווק רק ביפן (החל משנת 1995 כמדומני)@נייטרון-חפשי כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
האם פריוס דור 3 שהתחילה לאכול ומתחילים לטפל בה בצורה עקבית ויסודית זה יעזור?
-
@נייטרון-חפשי כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
@שלמה-א-0 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
האם פריוס דור 3 שהתחילה לאכול ומתחילים לטפל בה בצורה עקבית ויסודית זה יעזור
יש לי שכן כזה בק’‘ס אוכל לו הרבה שמן, מוסיף חצי ליטר בשבוע וחורש את הארץ כבר שנים… (המנוע עבר את ה 400)
אבל הוא חייב להיזהר כי אם פעם ישכח, ה’'י יכול ללכת מנוע -
האם פריוס דור 3 שהתחילה לאכול ומתחילים לטפל בה בצורה עקבית ויסודית זה יעזור
יש לי שכן כזה בק’‘ס אוכל לו הרבה שמן, מוסיף חצי ליטר בשבוע וחורש את הארץ כבר שנים… (המנוע עבר את ה 400)
אבל הוא חייב להיזהר כי אם פעם ישכח, ה’'י יכול ללכת מנוע@חיים-Y0737 אני לא רוצה לסטות מנושא השרשור אבל אצלי אוכל בערך כוס שמן לאלף קילומטר זה תקין בק"מ גבוה?
-
@חיים-Y0737 אני לא רוצה לסטות מנושא השרשור אבל אצלי אוכל בערך כוס שמן לאלף קילומטר זה תקין בק"מ גבוה?
זה תקין בק"מ גבוה?
אני חושב שזה תקין אפילו לפי היצרן!
אבל תעקוב ותיזהר(ואם זה הזעה מאטם מכסה שסתומים זה גם תיקון פשוט וזול אלא אם כן זה מהמנוע עצמו ואז ‘‘חיים עם זה’’ ועוקבים)
-
@נייטרון-חפשי כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
תלוי מה הטיפול בדרך כלל זה EGR ואם עושים ניקוי מקצועי באמת זה רכב חדש
אל תשכח ששמן גם עולה כסף וגם מטריד ואז באיזה שהוא שלב מתיאשים לשלם כ"כ הרבה על שמן ואז דופקים איזה שמן בשנקל וחצי שבתורו דופק ומזקין עוד יותר את המנוע וכל הנילווים אליו
דעתי היא שמלמרוח תקלות לא מרוויחים אלא להיפך -
תלוי מה הטיפול בדרך כלל זה EGR ואם עושים ניקוי מקצועי באמת זה רכב חדש
אל תשכח ששמן גם עולה כסף וגם מטריד ואז באיזה שהוא שלב מתיאשים לשלם כ"כ הרבה על שמן ואז דופקים איזה שמן בשנקל וחצי שבתורו דופק ומזקין עוד יותר את המנוע וכל הנילווים אליו
דעתי היא שמלמרוח תקלות לא מרוויחים אלא להיפך -
@מאיר-ג תודה, אז עם אני עומד לפני ניקוי פיח אתה ממליץ שכבר אעשה אותו במקום שמנקה גם את האי גי אר (ולא אצל עוני למשל)?
-
@שלמה-א-0
ולמה אתה חושב שיש תקלה בממיר?
כלומר נכון שתקלה בממיר יכולה לגרום ליותר צריכת שמן אבל נראה לי שזה אמור להיות מינורי מאד -
@מאיר-ג אז למעשה אתה אומר שעם כבר והמציאות היא שדיברתי עם עוני על ניקוי פיח כבר עדיף ללכת ליחיא (למשל) שינקה גם את הEGR ואתה אומר גם שזה ישפר את צריכת השמן, הבנתי נכון?
@שלמה-א-0 לגבי להמליץ לך על מישהו מסוים אני לא מכיר אותם כי אם בשמותיהם ומסיפורי הפורום
אני אישית כנראה עושה ניקוי EGR שבוע הבא אצל אחד ברכסים (אני גר בדרום ונוסע לצפון)
כי עד כמה שאני יודע הוא בחורצ’יק יסודי מאד
ובניקוי EGR ההבדל בין ניקיון לניקיון יסודי זה הבדל גדול -
@שלמה-א-0 לגבי להמליץ לך על מישהו מסוים אני לא מכיר אותם כי אם בשמותיהם ומסיפורי הפורום
אני אישית כנראה עושה ניקוי EGR שבוע הבא אצל אחד ברכסים (אני גר בדרום ונוסע לצפון)
כי עד כמה שאני יודע הוא בחורצ’יק יסודי מאד
ובניקוי EGR ההבדל בין ניקיון לניקיון יסודי זה הבדל גדול -
@מאיר-ג מה זה כנראה כי אני גם מהדרום ואולי אפשר יחד? הוא מנקה רק את הEGR? כי ניקוי פיח אמור איך שהבנתי בכל אופן משפר את חווית הנסיעה מנוע נקי וכו’
@שלמה-א-0 ניקוי פיח ו EGR זה שתי דברים שונים לא נראה לי שזה קשור אחד לשני למרות ששתיהם זה פיח ולפי מה שאני הבנתי המומלץ זה עוני גם בגלל המחיר 400 ש"ח (בצפון) נראה לי זה כלום לניקוי הזה ול EGR טוב נראה לי צריך לחפש את היסודי והזול למרות שנראה שכולם לוקחים את אותו טווח מחירים עם הבדלי של 200/300 ש"ח (חוץ מטיקי שהוא יקר יותר נראה לי)
@מאיר-ג אצל מי אתה עושה ברכסים וכמה הוא לוקח לך על זה? -
@שלמה-א-0 ניקוי פיח ו EGR זה שתי דברים שונים לא נראה לי שזה קשור אחד לשני למרות ששתיהם זה פיח ולפי מה שאני הבנתי המומלץ זה עוני גם בגלל המחיר 400 ש"ח (בצפון) נראה לי זה כלום לניקוי הזה ול EGR טוב נראה לי צריך לחפש את היסודי והזול למרות שנראה שכולם לוקחים את אותו טווח מחירים עם הבדלי של 200/300 ש"ח (חוץ מטיקי שהוא יקר יותר נראה לי)
@מאיר-ג אצל מי אתה עושה ברכסים וכמה הוא לוקח לך על זה?@mik6868 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
ניקוי פיח ו EGR זה שתי דברים שונים
מאיפה הבנת שחשבתי שלא?
אצל מי אתה עושה ברכסים וכמה הוא לוקח לך על זה?
אני לא סגרתי איתו על מחיר סופי אבל קצת יקר לעומת השוק
לא יודע עם הוא מעוניין בפרסום בפורום יש לו את הלקוחות שלו אני ישאל אותו ואם כן אני יגיד מה יש לי לומר עליו -
@mik6868 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
ניקוי פיח ו EGR זה שתי דברים שונים
מאיפה הבנת שחשבתי שלא?
אצל מי אתה עושה ברכסים וכמה הוא לוקח לך על זה?
אני לא סגרתי איתו על מחיר סופי אבל קצת יקר לעומת השוק
לא יודע עם הוא מעוניין בפרסום בפורום יש לו את הלקוחות שלו אני ישאל אותו ואם כן אני יגיד מה יש לי לומר עליו