גיוס מתנדבים למיזם עזרה זה לזה!!!!
-
@המאעסטר
אתה פשוט מלך
!
כל הכבוד! איזה אתר מושקע! וכל הכבוד על הקרדיט לפורום בכל פינה!
אגב, למה אין קריאות בלילה? לפעמים זה הכי נחוץ. אולי להגדיר רק במייל ולא בפלאפון.
בכל אופן חיילך לאורייתא!@Klonimoos כתב בגיוס מתנדבים למיזם עזרה זה לזה!!!!:
@המאעסטר
אתה פשוט מלך
!
כל הכבוד! איזה אתר מושקע! וכל הכבוד על הקרדיט לפורום בכל פינה!
אגב, למה אין קריאות בלילה? לפעמים זה הכי נחוץ. אולי להגדיר רק במייל ולא בפלאפון.
בכל אופן חיילך לאורייתא!זה סתם נוסח שהוקרץ הסיבה שהאתר סגור כעת כי הקו עדיין לא פעיל ולכן אני לא רוצה שיפתחו כרגע פניות אבל אתה צודק צריך לשנות את הנוסח
-
-
@dudi752 כתב בגיוס מתנדבים למיזם עזרה זה לזה!!!!:
בטלפון ההצטרפות לא ניתן לאשר צינתוקים בעיר אלעד…רק בבבית שמש, בני ברק וירושלים…
טוב מאוד שהעלת את הנושא הנקודה היא שעדיין לא פתחתי את הקו הכל כמעט מוכן אבל לא הפעלתי את כל הפונקצויות קודם כל גייסתי מתנדבים ולאח"מכ אני בודק באיזה ערים נרשמו ולפי זה אני יפתח שלוחות לערים
לכן שימו לב כל מי שנרשם וניסה לאשר קבלת צינתוקים ולא מצא את עירו שיחכה בסבלנות וכבר נפתח את זה בעז"ה כשהכל יהיה מוכןתודה לכולכם מדהים ההענות המדהימה של כולם
35 מתנדבים נו עוד 15 ואנחנו מגיעים ליעד פורום של אלופים
מדהים -
@dudi752 כתב בגיוס מתנדבים למיזם עזרה זה לזה!!!!:
בטלפון ההצטרפות לא ניתן לאשר צינתוקים בעיר אלעד…רק בבבית שמש, בני ברק וירושלים…
טוב מאוד שהעלת את הנושא הנקודה היא שעדיין לא פתחתי את הקו הכל כמעט מוכן אבל לא הפעלתי את כל הפונקצויות קודם כל גייסתי מתנדבים ולאח"מכ אני בודק באיזה ערים נרשמו ולפי זה אני יפתח שלוחות לערים
לכן שימו לב כל מי שנרשם וניסה לאשר קבלת צינתוקים ולא מצא את עירו שיחכה בסבלנות וכבר נפתח את זה בעז"ה כשהכל יהיה מוכןתודה לכולכם מדהים ההענות המדהימה של כולם
35 מתנדבים נו עוד 15 ואנחנו מגיעים ליעד פורום של אלופים
מדהים -
@המאעסטר אני מנסה להיכנס לאתר וזה נחסם לי בגוגל.
ידוע לך משהו? זה כותב לי האתר לא יכול לספק תגובה חוקית… -
@נהג-אלוף כתב בגיוס מתנדבים למיזם עזרה זה לזה!!!!:
@המאעסטר אני מנסה להיכנס לאתר וזה נחסם לי בגוגל.
ידוע לך משהו? זה כותב לי האתר לא יכול לספק תגובה חוקית…תנסה חיפוש בגוגל עזרה זה לזה ותיכנס משם
-
-
נו…חברה מה איתכם? למה לא מצטרפים מתנדבים?
קחו טיפ קטן כדי לקבל החלטה!
פשוט תחשבו על עצמכם שאתם באותה סיטואציה שאתם צריכים עזרה…
זה יכול להיות שאתם חוזרים עם הילדים במוצ"ש (כשהם כבר ממילא עייפים…) והרכב לא מניע…
כשחסר לכם אוויר בגלגל או ח"ו פנצ’ר בדיוק רגע לפני שאתם הולכים לאסוף או לפזר מה/למוסדות…
ויש עוד המון דוגמאות כגון בדיקת פיוזים, הקפצה לתחנת דלק…
זה לא אומר שאתם חייבים להיענות לכל קריאה אלא רק אם מתאים לכם…לא?
ולסיום, תחשבו על הימים ה’לוהטים’ של הקיץ הקרב ובא… כמה עוגמת נפש אתם יכולים לחסוך מבן אדם…
בסוף הכל יחזור אליכם בכפל כפליים (ומתוך שלא לשמה בא לשמה…:))!!
מסכימים איתי?