דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
למבחן המלא של איון V לחץ כאן
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. אשמח לחוו"ד טויוטה אוריס 2011 23000

אשמח לחוו"ד טויוטה אוריס 2011 23000

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
7 פוסטים 5 כותבים 79 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • י מנותק
    י מנותק
    יאיר אלדרק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/urigyrf5?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=25&pagination=2

M Daniel-pkD 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • י יאיר אלדרק

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/urigyrf5?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=25&pagination=2

M מנותק
      M מנותק
      mik6868
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יאיר-אלדרק תספר עוד מה המצב של הבטריה הוחלפה ואיפה? טופל עם חלקים מקוריים(שמן)? סיבת המכירה וממי קנה את הרכב אנשים רגועים ושטיפלו במורשה (במורשה אם תראה קבלות תוכל לראות איזה חלקים הוחלפו כבר)

י תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • M mik6868

@יאיר-אלדרק תספר עוד מה המצב של הבטריה הוחלפה ואיפה? טופל עם חלקים מקוריים(שמן)? סיבת המכירה וממי קנה את הרכב אנשים רגועים ושטיפלו במורשה (במורשה אם תראה קבלות תוכל לראות איזה חלקים הוחלפו כבר)

י מנותק
        י מנותק
        יאיר אלדרק
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@mik6868 הוחלפה לפני חצי שנה במוסך מויטין נהג עליו 5 שנים וכעת לטענתו קנה אוריס 2020

LexusL M 2 תגובות תגובה אחרונה
        0
        • י יאיר אלדרק

@mik6868 הוחלפה לפני חצי שנה במוסך מויטין נהג עליו 5 שנים וכעת לטענתו קנה אוריס 2020

LexusL מנותק
          LexusL מנותק
          Lexus
          מייבין
          כתב נערך לאחרונה על ידי Lexus

@יאיר-אלדרק כתב באשמח לחוו"ד טויוטה אוריס 2011 23000:

וכעת לטענתו קנה אוריס 2020

שיספר על זה קצת
          יצור הדגם הופסק ב2018 והדגמים האחרונים עלו לכביש ב2019

תגובה 1 תגובה אחרונה
          2
          • י יאיר אלדרק

Daniel-pkD מחובר
            Daniel-pkD מחובר
            Daniel-pk
            כתב נערך לאחרונה על ידי Daniel-pk

@יאיר-אלדרק על פניו זה נראה ממש מציאה
            עם בדיקה מקיפה זה רכב מציון אמין וחסכוני מחיר ברצפה
            דובר עליו פה https://rechavimzelaze.ovh/post/113476

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • י יאיר אלדרק

M מנותק
              M מנותק
              mik6868
              כתב נערך לאחרונה על ידי mik6868

@יאיר-אלדרק אין לי מושג מי זה מויטין תנסה ללכת אליו עם חבר שיש לו מכשיר קטן כזה שכחתי איך קוראים לו שבודק את מצב הסוללה יש את זה להרבה תחפש חבר שדלוק על ההיברידי ותנסה ,
              @Daniel-pk לא בטוח מציאה צריך ללכת עם עיניים פתוחות מה ש @Lexus העיר זה נורה אדומה רצינית אני בחיים לא התבלבלתי בשנתונים של הרכבים שיש לי ושהיה לי צריך לברר את זה והכי חשוב הבטריה מה המצב שלה וכן @יאיר-אלדרק תשאל אותו גם איזה חלקים יצא לו להחליף במהלך השנים שהיה אצלו הרכב ומתי ככה תדע שאתה קונה רכב בראש שקט בלי להוציא עוד כמה אלפים על הרכב ,
              וכמובן כשאתה הולך אליו אם אתה לא כל כך יודע
              אז תבדוק מזגן קור וחום (זה גם לא דברים זולים)מצב הצמיגים פנסים של הרכב ותפתח מכסה מנוע תראה שאין נזילות או משהו אם כל זה בסדר תלך למוסכניק שיעביר עין מקצועית על הרכב בולמים וכו…(200/250שח בערך ) ואם לא הכל בסדר אם זה לא דברים קריטיים אז תסכם איתו על מחיר אחר…
              והכי חשוב לפני הכל תבדוק מהבית את העבר הביטוחי במרכז הסליקה עולה 12 ש"ח חוסך הרבה וגם אם תראה שהיה תאונות תוכל להוריד אותו על ירידת ערך /בכלל להבין שהרכב לא שווה את כל המאמץ [אני ראיתי מציאה ביד 2 הכל היה נראה טוב גם “האישה שמכרה” ובדקתי וראיתי שהרכב עבר טוטאלוס]

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
              3
              • M mik6868

@יאיר-אלדרק אין לי מושג מי זה מויטין תנסה ללכת אליו עם חבר שיש לו מכשיר קטן כזה שכחתי איך קוראים לו שבודק את מצב הסוללה יש את זה להרבה תחפש חבר שדלוק על ההיברידי ותנסה ,
                @Daniel-pk לא בטוח מציאה צריך ללכת עם עיניים פתוחות מה ש @Lexus העיר זה נורה אדומה רצינית אני בחיים לא התבלבלתי בשנתונים של הרכבים שיש לי ושהיה לי צריך לברר את זה והכי חשוב הבטריה מה המצב שלה וכן @יאיר-אלדרק תשאל אותו גם איזה חלקים יצא לו להחליף במהלך השנים שהיה אצלו הרכב ומתי ככה תדע שאתה קונה רכב בראש שקט בלי להוציא עוד כמה אלפים על הרכב ,
                וכמובן כשאתה הולך אליו אם אתה לא כל כך יודע
                אז תבדוק מזגן קור וחום (זה גם לא דברים זולים)מצב הצמיגים פנסים של הרכב ותפתח מכסה מנוע תראה שאין נזילות או משהו אם כל זה בסדר תלך למוסכניק שיעביר עין מקצועית על הרכב בולמים וכו…(200/250שח בערך ) ואם לא הכל בסדר אם זה לא דברים קריטיים אז תסכם איתו על מחיר אחר…
                והכי חשוב לפני הכל תבדוק מהבית את העבר הביטוחי במרכז הסליקה עולה 12 ש"ח חוסך הרבה וגם אם תראה שהיה תאונות תוכל להוריד אותו על ירידת ערך /בכלל להבין שהרכב לא שווה את כל המאמץ [אני ראיתי מציאה ביד 2 הכל היה נראה טוב גם “האישה שמכרה” ובדקתי וראיתי שהרכב עבר טוטאלוס]

מ מנותק
                מ מנותק
                מנאששש
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@mik6868

מכשיר קטן כזה שכחתי איך קוראים לו

מחשב רכב, (OBD) עם האפליקציה דר פריוס אפשר לבדוק מצב סוללה (נראה לי שצריך קצת הבנה באפליקציה)
                מדריך לאפליקציה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1

18

2.6k

משתמשים

8.5k

נושאים

113.1k

פוסטים
                • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה