דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
למבחן המלא של איון V לחץ כאן
  1. דף הבית
  2. שאר נושאים
  3. החזר אגרה ושינוי סטטוס לאספנות

החזר אגרה ושינוי סטטוס לאספנות

מתוזמן נעוץ נעול הועבר שאר נושאים
3 פוסטים 2 כותבים 26 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ מנותק
    מ מנותק
    מתלמד 0
    מייבין
    כתב נערך לאחרונה על ידי מתלמד 0

שכחתי מזה לגמרי, אבל היום נגמר לי הטסט. זה לא כזה בעייתי, בגלל ההארכה זה עדיין תקף עד ה5 במאי.
    הבעיה שאני כבר רוצה להעביר אותו לאספנות, וכמובן שכעת בחול המועד אי אפשר כי צריך להגיע פיזית והרישוי סגור.
    יש למישהו מידע אם אני מגיע נניח בעוד שבוע, ומבקש להפוך לאספנות לשלם אגרה שנתית ולהעביר מסלול, האם בגלל שכבר חוייבתי באגרה “רגילה” ידרשו ממני לשלם ואחר כך להעביר, או שיחייבו רק יחסית? האם הפתרון הוא רק להקפיא או שאין לי ממה לחשוש.
    דבר נוסף, במוקד היום זימנו לי תור על הת.ז שלי לעוד כחודש. מצאתי תור ביום חמישי בירושלים, אבל govisit לא נותן לי כי לדבריו יש כבר תור על שמי וצריך לבטל כדי לקבוע, אך היות ולא קבעתי עם נייד או מייל התור כלל לא מופיע שם, ולכן אני לא יכול לקבוע.
    קבעתי תור חדש עם הת.ז של אשתי, השאלה אם למישהו יש נסיון עם כזה מצב והאם הם קשוחים לאפשר רק לבעל התעודה את השירות.
    @נייטרון-חפשי

M תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • מ מתלמד 0

שכחתי מזה לגמרי, אבל היום נגמר לי הטסט. זה לא כזה בעייתי, בגלל ההארכה זה עדיין תקף עד ה5 במאי.
      הבעיה שאני כבר רוצה להעביר אותו לאספנות, וכמובן שכעת בחול המועד אי אפשר כי צריך להגיע פיזית והרישוי סגור.
      יש למישהו מידע אם אני מגיע נניח בעוד שבוע, ומבקש להפוך לאספנות לשלם אגרה שנתית ולהעביר מסלול, האם בגלל שכבר חוייבתי באגרה “רגילה” ידרשו ממני לשלם ואחר כך להעביר, או שיחייבו רק יחסית? האם הפתרון הוא רק להקפיא או שאין לי ממה לחשוש.
      דבר נוסף, במוקד היום זימנו לי תור על הת.ז שלי לעוד כחודש. מצאתי תור ביום חמישי בירושלים, אבל govisit לא נותן לי כי לדבריו יש כבר תור על שמי וצריך לבטל כדי לקבוע, אך היות ולא קבעתי עם נייד או מייל התור כלל לא מופיע שם, ולכן אני לא יכול לקבוע.
      קבעתי תור חדש עם הת.ז של אשתי, השאלה אם למישהו יש נסיון עם כזה מצב והאם הם קשוחים לאפשר רק לבעל התעודה את השירות.
      @נייטרון-חפשי

M מחובר
      M מחובר
      mwlmstr89
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתלמד-0 אי אפשר לקבוע תור חדש על השם שלה?

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • M mwlmstr89

@מתלמד-0 אי אפשר לקבוע תור חדש על השם שלה?

מ מנותק
        מ מנותק
        מתלמד 0
        מייבין
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@mwlmstr89 קבעתי. הבעיה שהרכב על שמי ולכן ייתכן וייסרבו לתת לי שירות כיון שהתור על שמה והשירות עבורי.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

48

2.6k

משתמשים

8.5k

נושאים

112.7k

פוסטים
        • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.