הצעה לפיתוח בוט שישאב מציאות מיד 2
-
חשבתי שהיה כדאי לפתוח שרשור שיעלו בו אוטומטית מודעות מיד 2 עם הוזלה ניכרת.
אחרי התייעצות עם חבר שמבין ועםמבינה הוחלט שאפשר לעשות את זה יחסית בקלות דרך אתר בשם apify שמשמש בעיקר לסריקת אתרים.
אני לכאורה לא אוכל לפתח את זה בקרוב, אם יש מישהו שרוצה לעשות את זה - שיצור קשר במייל YS@YEMOT.SBS ויקבל בס"ד הסבר בסיסי - שעדיין ישאיר צורך בבינה לא אנושית.העירו לי שהייתי צריך לבקש במתמחים טופ, אבל לדעתי כאן יש לזה יותר סיכוי לצאת לפועל
@מאיר אם זה לא קשור לפורום תמחק -
חשבתי שהיה כדאי לפתוח שרשור שיעלו בו אוטומטית מודעות מיד 2 עם הוזלה ניכרת.
אחרי התייעצות עם חבר שמבין ועםמבינה הוחלט שאפשר לעשות את זה יחסית בקלות דרך אתר בשם apify שמשמש בעיקר לסריקת אתרים.
אני לכאורה לא אוכל לפתח את זה בקרוב, אם יש מישהו שרוצה לעשות את זה - שיצור קשר במייל YS@YEMOT.SBS ויקבל בס"ד הסבר בסיסי - שעדיין ישאיר צורך בבינה לא אנושית.העירו לי שהייתי צריך לבקש במתמחים טופ, אבל לדעתי כאן יש לזה יותר סיכוי לצאת לפועל
@מאיר אם זה לא קשור לפורום תמחק@אחרית-לעמך
זה לא יעזור לך בהרבה
כי יד 2 נותנים שעה למציאות האמיתיות להחטף ע"י סוחרי רכב שמשלמים להם כסף
אם פרסמת מודעת רכב אתה אמור לדעת את זה (הם כותבים בעוד שעה המודעה תעלה בינתיים אנו מראים אותה לסוכנויות וכו -משהוא בכיוון הזה) -
@אחרית-לעמך
זה לא יעזור לך בהרבה
אם פרסמת מודעת רכב אתה אמור לדעת את זה (הם כותבים בעוד שעה המודעה תעלה בינתיים אנו מראים אותה לסוכנויות וכו -משהוא בכיוון הזה)@טייס-קרבי אבל גם במה שהסוכנויות משאירות לא הכל צמוד למחיר המחירון…
אגב, גם ביד 2 ברשתות זה ככה? או רק באתר? כי אפשר גם לשאוב משם. -
@אחרית-לעמך
זה לא יעזור לך בהרבה
אם פרסמת מודעת רכב אתה אמור לדעת את זה (הם כותבים בעוד שעה המודעה תעלה בינתיים אנו מראים אותה לסוכנויות וכו -משהוא בכיוון הזה)@טייס-קרבי כתב בהצעה לפיתוח בוט שישאב מציאות מיד 2:
אם כבר - צריך דבר ראשון לפתח את התוכנה הנ"ל בצורה מקצועית ומושלמת, ואחרי שזה יהיה מוכן - לעשות גרסת פרימיום בתשלום, ובכסף הזה לעשות מנוי של סוחרים ליד 2 ולקבל את כל המציאות.
-
@אחרית-לעמך
זה לא יעזור לך בהרבה
אם פרסמת מודעת רכב אתה אמור לדעת את זה (הם כותבים בעוד שעה המודעה תעלה בינתיים אנו מראים אותה לסוכנויות וכו -משהוא בכיוון הזה)@טייס-קרבי כתב בהצעה לפיתוח בוט שישאב מציאות מיד 2:
לא מסכים
הרבה פעמים מצאתי מציאות משוגעות ביד 2
הרבה פעמים מבקשים מחיר רגיל ואח"כ מורידים דרסטית את המיר
ההורדה ישר עולה לאתר בלי לעבור אצל סוחרים
רק מודעות חדשות נשלחות לסוחרים -
@טייס-קרבי כתב בהצעה לפיתוח בוט שישאב מציאות מיד 2:
לא מסכים
הרבה פעמים מצאתי מציאות משוגעות ביד 2
הרבה פעמים מבקשים מחיר רגיל ואח"כ מורידים דרסטית את המיר
ההורדה ישר עולה לאתר בלי לעבור אצל סוחרים