מים מתחת למנוע
-
@נייטרון-חפשי
חלק אחורי של המנוע …אבל מתחתיו ז"א בחלק שקרוב לפנים הרכב לא לחלק החיצוני
מצטער אבל אין לי איך לתאר כל כך -
@נייטרון-חפשי
מאזדה 6 2008 -
@נייטרון-חפשי
יש דרך בבדיקה שאני יכול לשעות…לדעת אם זהה מהמזגן או משהו אחר? -
@נייטרון-חפשי
מאזדה 6 2008@זה-לזה לא מכיר את הרכב הזה עד כד"כ אבל אולי זה יעזור לאחרים לעזור.
מה שאתה יכול עוד לבדוק בלי ידע מיוחד, זה אחרי נסיעה כשהרכב חם, מיד כשאתה עוצר אל תכבה את הרכב ותפתח מנוע ותנסה לחפש את הנזילה מעל המקום שראית אותה ו/או מלמטה.
מים מהמזגן (כשהוא פועל על קור) זה תקין אבל ההם לא יהיו ירוקים, והם יצאו מתחת ליחידת המיזוג בערך. -
@זה-לזה לא מכיר את הרכב הזה עד כד"כ אבל אולי זה יעזור לאחרים לעזור.
מה שאתה יכול עוד לבדוק בלי ידע מיוחד, זה אחרי נסיעה כשהרכב חם, מיד כשאתה עוצר אל תכבה את הרכב ותפתח מנוע ותנסה לחפש את הנזילה מעל המקום שראית אותה ו/או מלמטה.
מים מהמזגן (כשהוא פועל על קור) זה תקין אבל ההם לא יהיו ירוקים, והם יצאו מתחת ליחידת המיזוג בערך.@נייטרון-חפשי
ניסיתי לא רואה שום סימן של טפטוף או נזילה…פשוט מים שוכבים וזהו -
@נייטרון-חפשי
ניסיתי לא רואה שום סימן של טפטוף או נזילה…פשוט מים שוכבים וזהו -
@זה-לזה לא מכיר את הרכב הזה עד כד"כ אבל אולי זה יעזור לאחרים לעזור.
מים מהמזגן (כשהוא פועל על קור) זה תקין אבל ההם לא יהיו ירוקים, והם יצאו מתחת ליחידת המיזוג בערך.@נייטרון-חפשי תבהיר שלפתוח מנוע הכוונה למכסה מנוע ולא חס וחלילה פקק של המנוע.
-
@זה-לזה מילאת מים לאחרונה?
@נייטרון-חפשי
כן …האמת שהחלפתי צינור עליון מהראדיטור למנוע…יכול להיות שהשפריץץ לי לשם…לא חשבתי על זה
אבל זה היה לפני 4 ימים בערך יכול להיות שמים נשארו שם ? -
@נייטרון-חפשי
כן …האמת שהחלפתי צינור עליון מהראדיטור למנוע…יכול להיות שהשפריץץ לי לשם…לא חשבתי על זה
אבל זה היה לפני 4 ימים בערך יכול להיות שמים נשארו שם ? -
@זה-לזה בקור הזה כן.
תעקוב על מפלס המים.@נייטרון-חפשי תודה על העזרה