טויוטה אוריס מישהו מכיר?
-
בהמשך לנושא הקודם שהתקשתי בו,
איזה רכב אפשר למצוא בסביבות 30/35k שיהיה חסכוני ומתקדם בשנתון,
ראיתי שטויוטה אוריס אפשר למצוא שנתון 2015 בסביבות מחיר של 35 בקילומטרא’ז יחסית בסדר,
והשאלה היא מה האמינות, הנוחות, והמעלות שיש בו כמו גם החסרונות,
או שעדיף לרדת בשנתון אבל ללכת על פריוס.
אשמח לעזרתכם… -
בהמשך לנושא הקודם שהתקשתי בו,
איזה רכב אפשר למצוא בסביבות 30/35k שיהיה חסכוני ומתקדם בשנתון,
ראיתי שטויוטה אוריס אפשר למצוא שנתון 2015 בסביבות מחיר של 35 בקילומטרא’ז יחסית בסדר,
והשאלה היא מה האמינות, הנוחות, והמעלות שיש בו כמו גם החסרונות,
או שעדיף לרדת בשנתון אבל ללכת על פריוס.
אשמח לעזרתכם… -
@טוסון
הבנתי שיש לה חסרונות ומעלות שונים וכמובן גם מחיר שונה.
לכן אשמח ליותר פירוט אם מישהו יכול לתת. -
יש לי אוריס כמעט שנתיים רכב מאוד חסכוני שקט מורווח מאוד יש לו האצות טובות אמין מאוד אני נסעתי עליו 35K וב"ה לא היה לי שום תקלות
יש לו שתי מינוסים לדעתי הראשון שהוא מאוד נמוך וזה מציק בכניסה ויציאה בעליה על מדרכות ובראיה החוצה למשל לא רואים איפה הרכב נגמר מקדימה שזה מציק בכניסה ויציאה מחניות ועוד משהו קשה מאוד למצוא תנוחת ישיבה נוחה בכסא של הנהג
לדעתי עדיין שווה בכל זאת רק לשים לב למצב הבטריה אם יש לה ביטוח או שהחליפו אותה -
יש לי אוריס כמעט שנתיים רכב מאוד חסכוני שקט מורווח מאוד יש לו האצות טובות אמין מאוד אני נסעתי עליו 35K וב"ה לא היה לי שום תקלות
יש לו שתי מינוסים לדעתי הראשון שהוא מאוד נמוך וזה מציק בכניסה ויציאה בעליה על מדרכות ובראיה החוצה למשל לא רואים איפה הרכב נגמר מקדימה שזה מציק בכניסה ויציאה מחניות ועוד משהו קשה מאוד למצוא תנוחת ישיבה נוחה בכסא של הנהג
לדעתי עדיין שווה בכל זאת רק לשים לב למצב הבטריה אם יש לה ביטוח או שהחליפו אותה -
@ש.נ
קנית ביד 2 או ממישהו שאתה מכיר?
כי המצב שם לא משהו,
או שאין סוללה נורמלית או שהק"מ גבוה מידי. -
@נהג-אלוף קניתי ביד 2 אבל התעקשתי על ביטוח לסוללה ובאמת אחרי שנה הלכה לי הסוללה ומבחינת ק"מ אני קניתי עם 220 ולא שמים לב לזה (גם היום שיש לי 250)
-
@נהג-אלוף כתב בטויוטה אוריס מישהו מכיר?:
יש הבדלים בשנתונים?
משנת 2015 שינויים עיצוביים בחוץ ובפנים.
אם התקציב שלך 35 מקסימום אל תבנה על 2015 עם סוללה במצב טוב וק"מ פחות מ200
בתקציב הזה יותר באזור ה250-300 או פשרות אחרות.כמובן בדרך הטבע מציאות הזויות תמיד יכולות להיות ו[בעיקר] לא להיות