סיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..
-
@א.ב.
לא נתת כאן שום אינדיקציה על אי טיפול או טיפול לקוי של המכונאי הצדיק.
כדאי שתפרט יותר.@אלוף-העולם-1 כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:
המסננות היו סתומות לגמרי (משהו שלא יכול לקרות בשנה אחת)
והשמן היה מלוכלך לגמרי
כמובן שהוא לקח תשלום על שמן ומסננות -
@אלוף-העולם-1 כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:
המסננות היו סתומות לגמרי (משהו שלא יכול לקרות בשנה אחת)
והשמן היה מלוכלך לגמרי
כמובן שהוא לקח תשלום על שמן ומסננות -
@א.ב.
כל שמן אחרי 10,000 ק’'מ נהיה שחור משחור.
ייתכן שהמכונאי ה ‘לא רמאי’ התכוון לפילטר מזגן שבהחלט לא תמיד כלול בטיפול שגרתי.
אני ראיתי רכב שהיה מטופל בטויוטה 7 שנים והפילטר שלו היה סתום עם כמויות של עלים.@אלוף-העולם-1 כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:
נכון ברכבי דיזל, לגמרי לא נכון ברכבי בנזין!
ניתן גם לראות לפי הצמיגיות של השמן, וברור שמנועים קצת שחוקים שורפים יותר שמן והוא משחיר יותר.
@אלוף-העולם-1 כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:
אני ראיתי רכב שהיה מטופל בטויוטה 7 שנים והפילטר שלו היה סתום עם כמויות של עלים.
חאפרים עם מותג!
ואני ראיתי מוסך של טויוטה שאיבחנו בעיה במנוע ודרשו 700 לבדיקה בלבד, הוחלפו פלאגים לפי המלצתי ומאז ועד היום הרכב נוסע (למעלה מ4 שנים!) -
נכון ברכבי דיזל, לגמרי לא נכון ברכבי בנזין!
ניתן גם לראות לפי הצמיגיות של השמן, וברור שמנועים קצת שחוקים שורפים יותר שמן והוא משחיר יותר.
אני ראיתי רכב שהיה מטופל בטויוטה 7 שנים והפילטר שלו היה סתום עם כמויות של עלים.
חאפרים עם מותג!
ואני ראיתי מוסך של טויוטה שאיבחנו בעיה במנוע ודרשו 700 לבדיקה בלבד, הוחלפו פלאגים לפי המלצתי ומאז ועד היום הרכב נוסע (למעלה מ4 שנים!)@נייטרון-חפשי כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:
חאפרים עם מותג!
לא כל מוסך שלהם!
יש סניפים מקצועיים ביותר! -
@נייטרון-חפשי כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:
חאפרים עם מותג!
לא כל מוסך שלהם!
יש סניפים מקצועיים ביותר!@אלוף-העולם-1 דיברתי בפרט על המקרה שהבאת.
לא להחליף פילטר מזגן בטיפול? בשביל זה אתה הולך למורשה? -
@אלוף-העולם-1 דיברתי בפרט על המקרה שהבאת.
לא להחליף פילטר מזגן בטיפול? בשביל זה אתה הולך למורשה?@נייטרון-חפשי
אכן כואב. -
@EBA כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:
לא מסכים.
אם אתה מבין טוב ברכבים ומבין מה הם עושים
זה כדאי,
אבל אם אתה מביא את הרכב למוסך ואין לך מושג - תשלם כמה שתשלם לישראלי ולא תשלם אחר כך על כל מיני חלקים יקרים ונדירים
@EBA כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:ויש לי רכב ששווה מן הסתם יותר מהרכב שלך
איך זה קשור לרכב שלך
@מתושלח-הבבלי כתב בסיפור שהתחיל בטיפול עשר אלף אצל בן דוד והסתיים בממיר קטליטי..:
אם אתה מבין טוב ברכבים ומבין מה הם עושים
זה כדאי,
אבל אם אתה מביא את הרכב למוסך ואין לך מושג - תשלם כמה שתשלם לישראלי ולא תשלם אחר כך על כל מיני חלקים יקרים ונדיריםנכון מאוד, לזה התכוונתי, ולכן לא הסכמתי עם הקביעה הגורפת שלא מטפלים שם נקודה סימן קריאה
-
כבר כמה פעמים גיליתי את דעתי בפורום שלא לטפל אצל הבני דודים, בין רש בין עשיר בין ישן ובין חדש בין מייבין ובין שאינו מייבין ואכמ"ל
מה כן חשוב לי לומר, אין קשר בין זה לזה שיש גם יהודים שאינן מקצוענים או שאינם ישרים, זה ברור כשמש שגם על מוסך יהודי צריך לברר לפני שהולכים אליו, זה תחום מאד בעייתי