תביעה לביטוח לנהג צעיר חדש
-
תביעה מעל 15 אלף שח יש מה לחשוב אולי לא להפעיל ביטוח? יש לציין שהנהג פחות משנתיים רשיון פחות מ24 וללא עבר ביטוחי
-
@SD565656 שיקול שלך נטו. אם תעשה עוד תאונה או שתיים יתכן שיסרבו לבטח אותך. עצה שלי, תפעיל ביטוח עכשיו ותיסע ביתר זהירות
-
המצב כרגע הוא שהביטוח והרכב על שמי ואשתי שהיא פחות ממני בגיל ובוותק הרשיון רשומה כנהגת נוספת כך שאני משלם את המחיר שלה. כשיגמר הביטוח אני ארשום את הרכב והביטוח על שמה ולה יהיה עבר ביטוחי מהרכב של ההורים שלה ואני אנהג על הרכב כי הנתונים שלי יותר ממנה וגם יהיה לי עבר ביטוחי מדין הרכב של הבן זוג- אני מחשבן נכון?
-
המצב כרגע הוא שהביטוח והרכב על שמי ואשתי שהיא פחות ממני בגיל ובוותק הרשיון רשומה כנהגת נוספת כך שאני משלם את המחיר שלה. כשיגמר הביטוח אני ארשום את הרכב והביטוח על שמה ולה יהיה עבר ביטוחי מהרכב של ההורים שלה ואני אנהג על הרכב כי הנתונים שלי יותר ממנה וגם יהיה לי עבר ביטוחי מדין הרכב של הבן זוג- אני מחשבן נכון?
-
@SD565656 עבר ביטוחי הוא דווקא של בעל הפוליסה ולא של נהג נוסף
כך שלאשתך אין עבר מהביטוח אצל ההורים שלה
תקן אותי אם אני טועה -
@א.ב. רכב של בן זוג או הורים יכול להועיל כעבר ביטוחי אם אתה מצהיר שנהגת עליו- למיטב ידיעתי מסבב השיחות שעשיתי עם חברות ביטוח
-
בטופס של התביעה מבקשים את פרטי המבוטח ואת פרטי הנהג את האמת מי שנהג זו אשתי השאלה היא אם יש בעיה לכתוב את השם שלי או לא
-
תביעה מעל 15 אלף שח יש מה לחשוב אולי לא להפעיל ביטוח? יש לציין שהנהג פחות משנתיים רשיון פחות מ24 וללא עבר ביטוחי