בירור: פיאט טיפו
-
@הנוסע-המתמיד
אכן כמו שכתב @איש-גמזו יש לי כזה, רק שהוא אצלי כחודש בלבד, וזה רכב ראשון שלי כך שאין לי מי יודע מה מסקנות.
מה שכן לפני שקניתי דיברתי עם איזה מישהי שמשכירה כזה רכב וגם לנהגים חדשים, כך שהרכב שלה חוטף הרבה ופוגש מוסך הרבה, היא אמרה לי שמספר מוסכניקים טובים אמרו לה שהרכב מצוין ואמין, כמובן לא כמו טויוטה, אבל בהחלט ברמה גבוהה ביחס לשאר השוק.
בענין החלקים היא אמרה לי והספקתי כבר לחוות בעצמי שהם יקרים וקשים להשגה, מכיון שהרכב אינו מהנפוצים בארץ, בפירוקיות לוקח זמן עד שמגיעים כאלה, ורשמיים זה בהחלט עסק יקר מאוד.
רק שמכיוון שהוא אמין לא אמור להיות צורך רב בחלקים אא"כ למי שמתכון לעשות איתו תאונות…
שמואל קליין היום כן ממליץ עליו כמבואר כאן.
אם יש לך שאלות ממוקדות שאוכל לענות, בשמחה! אבל אל תבנה עלי הרבה, אני ממש לא מקצועי.@יורם-בוסקילה אני מעוניין להתייעץ איתך בנושא פיאט טיפו
-
@יורם-בוסקילה אני מעוניין להתייעץ איתך בנושא פיאט טיפו
@רק-אני בשמחה, (דחוף בחוה"מ?).
הרי אני לפניך.
אם אתה רוצה באישי יש לך את התוסף של המאסטער? יש שם צ’אט אישי.
אם לא תוכל לתת לי כתובת מייל. -
הרי אני לפניך.
אם לא תוכל לתת לי כתובת מייל. -
שלום וברכה אני מתעניין ברכישת פיאט טיפו
אשמח לשמוע בעיקר מנסיון
האם הוא באמת רכב אמין אם מינימום תקלות
ואיך החווית נסיעה האם זה לא דומה לאטראז’?
ואיך הצריכת דלק שלו
תודה רבה@הנוסע-המתמיד האם קנית בסוף טיפו?
-
הרי אני לפניך.
אם לא תוכל לתת לי כתובת מייל.@יורם-בוסקילה כתב בבירור: פיאט טיפו:
אם אתה רוצה באישי יש לך את התוסף של המאסטער?
מה זה התוסף של המאסטער?

-
@יורם-בוסקילה כתב בבירור: פיאט טיפו:
אם אתה רוצה באישי יש לך את התוסף של המאסטער?
מה זה התוסף של המאסטער?

-
רק מעיר ש @הכל-בעזרת-השם ממש לא ממליץ על פיאט טיפו,
וגם לחדשים יותר בפורום כדאי לכה"פ לקחת בחשבון את דעתו.
גם מאשר קרובים אליי שמעתי שאינם מלקקים דבש, אלא פצעים. -
@המייבין
כבעלים לטיפו בעצמי אשמח לשמוע אם יש נקודות שדורשות תשו"ל.
אם כי שוב אדגיש כמו שכבר כתבתי למעלה, שבבירור שאני עשיתי קיבלתי תשובות בהחלט מפרגנות על הטיפו.
ואכן בתשעת החודשים שאני מחזיק אותו הוא אכן מצוין, מקוה שישאר כך לאורך ימים. -
@המייבין
כבעלים לטיפו בעצמי אשמח לשמוע אם יש נקודות שדורשות תשו"ל.
אם כי שוב אדגיש כמו שכבר כתבתי למעלה, שבבירור שאני עשיתי קיבלתי תשובות בהחלט מפרגנות על הטיפו.
ואכן בתשעת החודשים שאני מחזיק אותו הוא אכן מצוין, מקוה שישאר כך לאורך ימים.@יורם-בוסקילה אני הבנתי מחבר שהחזיק טיפו תקופה קצרה, והיה מאד מרוצה עד שעלה חום מנוע ואז היה לו שרשרת של תקלות
-
@יורם-בוסקילה אני הבנתי מחבר שהחזיק טיפו תקופה קצרה, והיה מאד מרוצה עד שעלה חום מנוע ואז היה לו שרשרת של תקלות
@הנודד-מהצומת כתב בבירור: פיאט טיפו:
@יורם-בוסקילה אני הבנתי מחבר שהחזיק טיפו תקופה קצרה, והיה מאד מרוצה עד שעלה חום מנוע ואז היה לו שרשרת של תקלות
היה חום מנוע בגלל משאבת מים שזה באמת מחלה בטיפו.
כל התקלות אחר כך זה בגלל זה!
תשאל אותו. -
גם לי יש טיפו, כבר שנה וחצי, והיא יותר אמינה מקורולה שהיתה לי לפני זה שטופלה תמיד במורשה, וכמה פעמים הלכו קוויל\כוהל בזמן הכי קריטי, ובסוף גם הלך מנוע…
הטיפו אמין ונוח וחסכן מאד בבינערוניאני יוסיף, שלפניי הטיפו היתה בהשכרה, ובלעה"ר אצלי, לא היתה במוסך פעם אחת,
השבוע נסעתי איתה אחרי תדלוק 480 ק"מ מתוכם 70 בתוך העיר וכרגע נשאר שתי פסים בדלק,
וזה נסיעה עם אוטו מלא במשפחה ומזגן ופקקים וכו’
אני לא בא להשוויץ, רק לכתוב לתועלת כולם, כי זה אוטו עם פונטציאל, שלא ידוע עליו מספיק,
רק מה שכן חשוב להדגיש, לא לזלזל בטיפולים, לטפל רק בחלפים מקוריים ובזמן.
עכשיו אני נזכר, שהיה פעם אחת, שהבורר מהירויות של המזגן התקלקל, וחלק מהמהירויות לא עבדו, קניתי נגד חדש באלי אקפרס בעשרים שקל, והחלפתי לבד.
יש על האוטו הרבה מדריכים ביוטיוב באנגלית,