קיה קארנס 2018
-
@צילפינגים
אשמח לדעת האם הרכב הנ"ל (דיזל) מומלץ, הנסיעות שלי זה בערך 4000 ק"מ עירוני ו6000 בינעירוני, או שעדיף רכב בנזין. -
@צילפינגים
אשמח לדעת האם הרכב הנ"ל (דיזל) מומלץ, הנסיעות שלי זה בערך 4000 ק"מ עירוני ו6000 בינעירוני, או שעדיף רכב בנזין. -
@צילפינגים
שנתי… -
@צילפינגים
שנתי…@אבי-אבו תכלס רוב הנסיעות שלך הם בין עירוני אז זה דיי מתאים לך מומלץ בחום רק לבדוק מצב טורבו וקלאצ’ים וכמובן לבדוק טיפולים בזמן כי יש שם צינור שמן שמוביל לטורבו יחסית צר ואם לא מטפלים בזמן אז מצטבר שם שם לכלוך ואז הטורבו הולך לעולם שכולו ברזלים ואתה נפרד מכמות נכבדה של ניירות
-
@צילפינגים
שאלתי הייתה האם זה מומלץ הן מבחינת חיסכון בדלק, והן מבחינת בלאי-כי הרי דיזל לא מומלץ בעירוני (הנסיעות העירוניות שלי הם נסיעות קצרות ביותר)-האם תשובתך נכונה על שני השאלות שלי? (סתם מעניין-כמה בפועל הוא לוקח בעירוני)
ד"א-אתה מכיר את האוטו באישי? איך הנסיעה איתו? -
@צילפינגים
שאלתי הייתה האם זה מומלץ הן מבחינת חיסכון בדלק, והן מבחינת בלאי-כי הרי דיזל לא מומלץ בעירוני (הנסיעות העירוניות שלי הם נסיעות קצרות ביותר)-האם תשובתך נכונה על שני השאלות שלי? (סתם מעניין-כמה בפועל הוא לוקח בעירוני)
ד"א-אתה מכיר את האוטו באישי? איך הנסיעה איתו?@אבי-אבו כתב בקיה קארנס 2018:
הם נסיעות קצרות ביותר)-
כמה זה קצרות?
ואיזה עיר אתה גר?@אבי-אבו כתב בקיה קארנס 2018:
ד"א-אתה מכיר את האוטו באישי
יש אותו לגיסי באיזור השנתיים אם אני לא טועה לא היו לו תקלות משמעותיות והוא בעיקר בתוך העיר
@אבי-אבו כתב בקיה קארנס 2018:
איך הנסיעה איתו?
נוחה לטעמי ברמה של ג’יפון מבחינת גובה על הכביש