התייעצות בנושא אשמה בתאונה: אוטובוס שסטה לנתיב, סטייה לנתיב נגדי ומפגש עם אופנוע
-
@אליהו-הת-ח
הייתי מגיש לבעל הקטנוע דוח גלובלי או דוח תיקון עם החשבונית על הנזק שגרם לך.@מיכלין-שמאי-רכב קודם כל תודה ענקית.
זה היה ברחוב רבי עקיבא 52 (אני נסעתי מכיוון הרב קוק לכיוון רחוב ירושלים)
לי ברכב יש שריטה קטנה מתחת המראה ובמראה עצמה.
האם אכן אני פטור מתשלום לגמרי בגלל שהוא עקף בקו רצוף למרות המצב שיש שטענו פה שהעקיפה לא הייתה הכרחית? -
@גיל אני לא חושב שהאוטובוס היה עובר אם לא הייתי זז שמאלה (כך בכ"א אחזתי באותו רגע ואני לא רואה סיבה אחרת לומר שכן) אם תסתכל טוב בסרטון תראה ששניה לפני שלקחתי שמאלה הנהג עצר כי הוא הבין שככה הוא לא יצליח לצאת כמו שכתב שם @ישראליק (רק שאת השלב הזה לא אחזתי תוך כדי נהיגה כי כבר התחלתי לברוח ממנו כמו שכתבתי לפני, ראיתי שהנהג מסתכל רק על המראות ולא על הכביש והייתי בטוח שהוא פשוט לא רואה אותי במראה בגלל המיקום שלי.
ובנוסף מה לגבי זה שהאופנוע חצה מנתיב נגדי באופן שלא הייתי אמור לחשוב על כך שהוא יעקוף אותי.
למעשה כל זה ניתוח המקרה. אך עדין אין התקדמות בשלב של מה למעשה?
עדיף לסגור בינינו (א"כ עד איזה סכום)
או לערב את הביטוח. (אני נהג חדש וגם ככה משלם ביטוח יקר)
או בכלל לנסות לתבוע את חברת האוטובוסים.@אליהו-הת-ח כתב בהתייעצות בנושא אשמה בתאונה: אוטובוס שסטה לנתיב, סטייה לנתיב נגדי ומפגש עם אופנוע:
אני לא חושב שהאוטובוס היה עובר אם לא הייתי זז שמאלה (כך בכ"א אחזתי באותו רגע ואני לא רואה סיבה אחרת לומר שכן)
אתה כותב שהסרטון המקורי עם קול, האם צפרת לאוטובוס?
צפירה הייתה מספקת לא להפגע, או שהעדפת גם לא להיפגע וגם לעקוף אותו… -
@מיכלין-שמאי-רכב קודם כל תודה ענקית.
זה היה ברחוב רבי עקיבא 52 (אני נסעתי מכיוון הרב קוק לכיוון רחוב ירושלים)
לי ברכב יש שריטה קטנה מתחת המראה ובמראה עצמה.
האם אכן אני פטור מתשלום לגמרי בגלל שהוא עקף בקו רצוף למרות המצב שיש שטענו פה שהעקיפה לא הייתה הכרחית?@אליהו-הת-ח
על זה שקטנוע נכנס בך אתה פטור מלשלם. אסור לעקוף מעבר לקו הפרדה רצוף.
אם היית נכנס ברכב או קטנוע שהיה בא ממול זה כבר סיפור אחר. -
@אליהו-הת-ח כתב בהתייעצות בנושא אשמה בתאונה: אוטובוס שסטה לנתיב, סטייה לנתיב נגדי ומפגש עם אופנוע:
אני לא חושב שהאוטובוס היה עובר אם לא הייתי זז שמאלה (כך בכ"א אחזתי באותו רגע ואני לא רואה סיבה אחרת לומר שכן)
אתה כותב שהסרטון המקורי עם קול, האם צפרת לאוטובוס?
צפירה הייתה מספקת לא להפגע, או שהעדפת גם לא להיפגע וגם לעקוף אותו…@פיג-ו5008 צפרתי גם צפרתי
מה לעשות שהערבוש החליט להיכנס בכוח או שהוא החליט שהצפירה לא מיועדת אליו