החלפת מצלמה אחורית אוטלנדר
-
המצלמה האחורית נהייתה מטושטשת. זה קרה באותו זמן אחרי שחשמלאי רכב החליף לי את המערכת הידועה שעושה בעיות באוטלנדר.
זה יכול להיות קשור?
כמה עלות להחליף כזה מצלמה באופן עצמאי? זה מסובך? או רק לקנות ולחבר בקלות?@aiib כתב בהחלפת מצלמה אחורית אוטלנדר:
המצלמה האחורית נהייתה מטושטשת. זה קרה באותו זמן אחרי שחשמלאי רכב החליף לי את המערכת הידועה שעושה בעיות באוטלנדר.
ניסת לשנות רזולוציה במערכת שלך? [אני לא יודע איזה מערכת ברשותך]
אבל בכל זאת באוטלנדר זה לא הכי קל וצריך מצלמה שהפיקוד רוורס שלה יהיה רק מקדימה כי המנורת רוורס היא למטה בטמבון אא"כ יש חיישנים שאתה יכול לקחת משם או ממקום אחר בקיצור זה לא הכי קל בעולם ותוסיף גם את זה שצריך להשחיל את הכבל בגומיה שזה גם לא קל -
@aiib כתב בהחלפת מצלמה אחורית אוטלנדר:
אבל בכל זאת באוטלנדר זה לא הכי קל וצריך מצלמה שהפיקוד רוורס שלה יהיה רק מקדימה כי המנורת רוורס היא למטה בטמבון אא"כ יש חיישנים שאתה יכול לקחת משם או ממקום אחר בקיצור זה לא הכי קל בעולם ותוסיף גם את זה שצריך להשחיל את הכבל בגומיה שזה גם לא קל@צילפינגים כתב בהחלפת מצלמה אחורית אוטלנדר:
של גיל קאר להבנתי.
אבל בכל זאת באוטלנדר זה לא הכי קל וצריך מצלמה שהפיקוד רוורס שלה יהיה רק מקדימה כי המנורת רוורס היא למטה בטמבון אא"כ יש חיישנים שאתה יכול לקחת משם או ממקום אחר בקיצור זה לא הכי קל בעולם ותוסיף גם את זה שצריך להשחיל את הכבל בגומיה שזה גם לא קל
אם מוסכניק הציע לי להחליף ב350 שקל (“למצלמה יותר טובה”) ללכת?
או שהוא עלול לחבר לי אותה חיצונית?.. -
@צילפינגים כתב בהחלפת מצלמה אחורית אוטלנדר:
של גיל קאר להבנתי.
אבל בכל זאת באוטלנדר זה לא הכי קל וצריך מצלמה שהפיקוד רוורס שלה יהיה רק מקדימה כי המנורת רוורס היא למטה בטמבון אא"כ יש חיישנים שאתה יכול לקחת משם או ממקום אחר בקיצור זה לא הכי קל בעולם ותוסיף גם את זה שצריך להשחיל את הכבל בגומיה שזה גם לא קל
אם מוסכניק הציע לי להחליף ב350 שקל (“למצלמה יותר טובה”) ללכת?
או שהוא עלול לחבר לי אותה חיצונית?.. -
אם מוסכניק
לא צריך מוסכניק בשביל מצלמה לא חסר לך מתקינים פה בפורום שיעשו לך גם יותר זול…
לא חסר לך מתקינים פה בפורום שיעשו לך גם יותר זול…
גם בצורה המקורית?
כמה זה אמור לעלות? -
לא חסר לך מתקינים פה בפורום שיעשו לך גם יותר זול…
גם בצורה המקורית?
כמה זה אמור לעלות?