החלפת ממיר קטליטי יונדאי i30 שנת 2015
-
צריך לבדוק במחשב רכב, כי יכול להיות שיש תערובת עשירה.
-
@מיוחד
אבל אם כבר בדקתי וזה היה הממיר הקטליטי, זה יכול להיות גם משהו אחר?
ומה זה אומר תערובת עשירה?@משה-אלעזר כתב בהחלפת ממיר קטליטי יונדאי i30 שנת 2015:
אבל אם כבר בדקתי וזה היה הממיר הקטליטי, זה יכול להיות גם משהו אחר?
כן.
@משה-אלעזר כתב בהחלפת ממיר קטליטי יונדאי i30 שנת 2015:
ומה זה אומר תערובת עשירה?
הרבה דלק, [יכול להיות שיש בעיה של דלק ואז גם אם תחליף הממיר החדש יהרס, ויכול להיות שזה מדליק נורה, ועוד]
-
אשמח לעצתכם, יש לי ברכב נורת מנוע שהמחשב הראה שזה הממיר הקטליטי, וגם יש ריח חריף של דלק מהרכב, ובנוסף הוא מוציא עשן יותר מהרגיל, השאלה אם אלו באמת הסימפטומים של ממיר קטליטי תקול, ואם כן כמה עולה החלפה ואיזה מוסך מומלץ באמינות ובמחיר.
תודה. -
@משה-אלעזר אפשר להתחיל עם חיישן חמצן, אבל יש סיכוי גדול שזה אכן הממיר, מחלה שלהם.
אני עשיתי אצל מוסך דניאל במתתיהו באזור 2000 ש"ח. -
אשמח לעצתכם, יש לי ברכב נורת מנוע שהמחשב הראה שזה הממיר הקטליטי, וגם יש ריח חריף של דלק מהרכב, ובנוסף הוא מוציא עשן יותר מהרגיל, השאלה אם אלו באמת הסימפטומים של ממיר קטליטי תקול, ואם כן כמה עולה החלפה ואיזה מוסך מומלץ באמינות ובמחיר.
תודה.@הכל-בעזרת-השם
הקוד תקלה הוא po420, מה כדאי לעשות?
מוסכניק אמר לי שלא שווה לטפל בזה כי אם לא מחליפים לממיר מקורי אז זה כסף לפח, כי הממיר נסתם מהר שוב, השאלה האם באמת לא לטפל? זה לא עלול לגרום נזק? וסתם שזה מעצבן לנסוע עם ריח חריף של דלק והרבה עשן, האם יש פתרונות נוספים?
תודה רבה. -
@הכל-בעזרת-השם
הקוד תקלה הוא po420, מה כדאי לעשות?
מוסכניק אמר לי שלא שווה לטפל בזה כי אם לא מחליפים לממיר מקורי אז זה כסף לפח, כי הממיר נסתם מהר שוב, השאלה האם באמת לא לטפל? זה לא עלול לגרום נזק? וסתם שזה מעצבן לנסוע עם ריח חריף של דלק והרבה עשן, האם יש פתרונות נוספים?
תודה רבה.@משה-אלעזר
כמו שכתב לך @סים-שלום שהוא דוקטור בעניין (מעניין איפה הוא למד)
הוא כתב לך את המס שלו תדבר איתו -
@משה-אלעזר
כמו שכתב לך @סים-שלום שהוא דוקטור בעניין (מעניין איפה הוא למד)
הוא כתב לך את המס שלו תדבר איתו@הכל-בעזרת-השם
דיברתי איתו, והוא הפנה אותי אליך… -
@הכל-בעזרת-השם
דיברתי איתו, והוא הפנה אותי אליך…@משה-אלעזר אתה רוצה מאריך לחיישן ?
-
@משה-אלעזר אתה רוצה מאריך לחיישן ?
@הכל-בעזרת-השם
אם זה מה שיעזור, אז כן. השאלה אם זה יכול לפתור, ואיפה אני עושה את זה, במוסך?