דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
  3. מספר שאלות בענייני מולטימדיה בשברולט טראקס

מספר שאלות בענייני מולטימדיה בשברולט טראקס

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
6 פוסטים 2 כותבים 93 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • U מנותק
    U מנותק
    USER131
    כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.
    יש לי שתי שאלות בנוגע למערכת מולטימדיה בשברולט טראקס 2018 עם מולטימדיה MYKINK (להבנתי המערכת הסטנדרטית)
    יש לי שני דברים שהייתי רוצה לשדרג ואשמח לעצתכם (לא יודע אם יש קשר ביניהם):

1. להוסיף וויז - אני בלי טלפון המכונה חכם.
    2. הבנתי שיש איזה משהו שאפשר להוסיף שיתחבר למולטימדיה ויתן לי נתונים מחיישני הרכב. אני לא מכונאי גדול ובעיקר מעניין אותי לקבל אינדיקציה על חום מנוע ולא לחכות שתדלק הנורה אחרי שהוא כבר רותח…

כמובן בתוך החשבון זה שלא יהיה פרוץ לאינטרנט ח"ו

תודה מראש לכל המומחים

EBAE תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • U USER131

שלום לכולם.
      יש לי שתי שאלות בנוגע למערכת מולטימדיה בשברולט טראקס 2018 עם מולטימדיה MYKINK (להבנתי המערכת הסטנדרטית)
      יש לי שני דברים שהייתי רוצה לשדרג ואשמח לעצתכם (לא יודע אם יש קשר ביניהם):

1. להוסיף וויז - אני בלי טלפון המכונה חכם.
      2. הבנתי שיש איזה משהו שאפשר להוסיף שיתחבר למולטימדיה ויתן לי נתונים מחיישני הרכב. אני לא מכונאי גדול ובעיקר מעניין אותי לקבל אינדיקציה על חום מנוע ולא לחכות שתדלק הנורה אחרי שהוא כבר רותח…

כמובן בתוך החשבון זה שלא יהיה פרוץ לאינטרנט ח"ו

תודה מראש לכל המומחים

EBAE מנותק
      EBAE מנותק
      EBA
      מאסטר
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@USER131 זו מערכת זוועה [כמעט כמו כל האוטו…] אם אתה רוצה וויז, פרק אותה חיש מהר ותזמין מולטימדיה. נורמלית. שם תוכל לעשות גם וויז, וגם את הנתונים שרצית, וגם חסימה.

וסתם דרך אגב תוכל לקרוא כל מיני דברים מעניינים על הזוועה הנוכחית שלך כאן, אבל לא, זה לא יעזור לך בשביל וויז, סתם בשביל לשחק עד שתגיע המערכת החדשה.
      https://carsforum.co.il/topic/632834-עדכון-גרסא-והוספת-תמיכה-וממשק-בעברית-למערכת-chevrolet-mylink/

התקנת מולטימדיות במודיעין עילית, חסימת אאוטנט למולטימדיה, וסימים מוזלים לחוסמים
      050-4133851

U 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • EBAE EBA

@USER131 זו מערכת זוועה [כמעט כמו כל האוטו…] אם אתה רוצה וויז, פרק אותה חיש מהר ותזמין מולטימדיה. נורמלית. שם תוכל לעשות גם וויז, וגם את הנתונים שרצית, וגם חסימה.

וסתם דרך אגב תוכל לקרוא כל מיני דברים מעניינים על הזוועה הנוכחית שלך כאן, אבל לא, זה לא יעזור לך בשביל וויז, סתם בשביל לשחק עד שתגיע המערכת החדשה.
        https://carsforum.co.il/topic/632834-עדכון-גרסא-והוספת-תמיכה-וממשק-בעברית-למערכת-chevrolet-mylink/

U מנותק
        U מנותק
        USER131
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@EBA
        דברים נוקבים…

מה סדר גודל של עלות של המערכת שאתה מדבר עליה?

1
        • U USER131

@EBA
          דברים נוקבים…

מה סדר גודל של עלות של המערכת שאתה מדבר עליה?

EBAE מנותק
          EBAE מנותק
          EBA
          מאסטר
          כתב נערך לאחרונה על ידי EBA

@USER131 אם אתה רוצה להתקין אצל מתקין מקצועי, אתה מוזמן לפנות לאחד מהמתקינים ולקבל הצעת מחיר.
          אם אתה מתכוון להתקין לבד - תעבור על המדריך הזה ותראה את כיוון מחירי המולטימדיות כיום, ולגבי פאנל - הצצתי לרגע לחפש לך פאנל ולא ממש ראיתי משהו מתאים, תעלה תמונה של המערכת המקורית שלך לכאן ויעזרו לך למצוא.

050-4133851

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • EBAE EBA

U מנותק
            U מנותק
            USER131
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@EBA כתב במספר שאלות בענייני מולטימדיה בשברולט טראקס:

זו מערכת זוועה [כמעט כמו כל האוטו…] אם אתה רוצה וויז, פרק אותה חיש מהר ותזמין מולטימדיה. נורמלית. שם תוכל לעשות גם וויז, וגם את הנתונים שרצית, וגם חסימה.

אם אני מוותר על הוויז ורוצה רק את הנתונים זה אפשרי עם המערכת של הרכב?

0
            • U USER131

@EBA כתב במספר שאלות בענייני מולטימדיה בשברולט טראקס:

זו מערכת זוועה [כמעט כמו כל האוטו…] אם אתה רוצה וויז, פרק אותה חיש מהר ותזמין מולטימדיה. נורמלית. שם תוכל לעשות גם וויז, וגם את הנתונים שרצית, וגם חסימה.

אם אני מוותר על הוויז ורוצה רק את הנתונים זה אפשרי עם המערכת של הרכב?

EBAE מנותק
              EBAE מנותק
              EBA
              מאסטר
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@USER131 לא.

050-4133851

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0

69

2.3k

משתמשים

7.7k

נושאים

102.2k

פוסטים
              • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה