בעיה במנגנון הנעילה באחת הדלתות
-
ערב טוב
בקיה פיקנטו 2012 שלי ישנה בעיה מוזרה במנגנון הנעילה באחת הדלתות
מתי שהנעילה של הדלתות נסגרות באופן אוטומטי (תחילת נהיגה או נעילה)
אחר כך שכל המנעולים נפתחים ורק צריך למשוך את הידית על מנת לפתוח בדלת הנ"ל יש בעיה
שבשאר מושכים את הידית על מנת לצאת ,החלק הקטן שמעל הידית (אחרי על הנעילה) נמשך פנימה
בעצם מתי שמושכים את הידית של הפתיחה ,ידית הנעילה נמשכת פנימה ומונעת את פתיחת הדלת
אתמול ניסיתי לרסס גריז על המנגנון וגם בין הידיות ועדיין הבעיה ממשיכה
בנוסף גם הורדתי את הדיפון כדי לראות שהברזל מחובר לידית כיוון שהיא מרגישה מאוד חופשית (מה שאחראי על הפתיחה ואכן הוא במקומו)
מישהו נתקל בזה בעבר ?
נראה לי שהשלב הבא זה להוריד את הניילון שמגן מהגשם ולראות מאחורי המנגנון שנמצא בצד הדלת …
אשמח לעזרה
לילה טוב ומחילה על האריכות -
ערב טוב
בקיה פיקנטו 2012 שלי ישנה בעיה מוזרה במנגנון הנעילה באחת הדלתות
מתי שהנעילה של הדלתות נסגרות באופן אוטומטי (תחילת נהיגה או נעילה)
אחר כך שכל המנעולים נפתחים ורק צריך למשוך את הידית על מנת לפתוח בדלת הנ"ל יש בעיה
שבשאר מושכים את הידית על מנת לצאת ,החלק הקטן שמעל הידית (אחרי על הנעילה) נמשך פנימה
בעצם מתי שמושכים את הידית של הפתיחה ,ידית הנעילה נמשכת פנימה ומונעת את פתיחת הדלת
אתמול ניסיתי לרסס גריז על המנגנון וגם בין הידיות ועדיין הבעיה ממשיכה
בנוסף גם הורדתי את הדיפון כדי לראות שהברזל מחובר לידית כיוון שהיא מרגישה מאוד חופשית (מה שאחראי על הפתיחה ואכן הוא במקומו)
מישהו נתקל בזה בעבר ?
נראה לי שהשלב הבא זה להוריד את הניילון שמגן מהגשם ולראות מאחורי המנגנון שנמצא בצד הדלת …
אשמח לעזרה
לילה טוב ומחילה על האריכות@קיה-פיקנטו הבעיה במנגנון (99%) שהמנוע שלו חלש, בגלל שהוא לא מצליח להזיז את הצ’ופצ’יק עד למעלה אלא נתקע באמצע והוא נמשך פנימה כי הוא לא עלה עד הסוף.
אז כן, תפתח את הניילון ותחליף את המנגנון, זה קצת מורכב (או קצת יותר), בהצלחה.
אם יש סיבוכים, בשביל זה אנחנו כאן. -
@קיה-פיקנטו הבעיה במנגנון (99%) שהמנוע שלו חלש, בגלל שהוא לא מצליח להזיז את הצ’ופצ’יק עד למעלה אלא נתקע באמצע והוא נמשך פנימה כי הוא לא עלה עד הסוף.
אז כן, תפתח את הניילון ותחליף את המנגנון, זה קצת מורכב (או קצת יותר), בהצלחה.
אם יש סיבוכים, בשביל זה אנחנו כאן.@נייטרון-חפשי
אעדכן , תודה רבה