המחירים באלי אקספרס תלויים בהתעניינות שלכם
-
לאחרונה שמתי לב שהמחיר באלי אקספרס הוא לפי ההתעניינות במוצר
אתמול בדקתי מחירים של מצלמת רכב, היום באתי לקנות המחיר עלה מ-62 דולר ל-69 דולר
נכנסתי מחשבון אחר של אלי אקספרס והמחיר שוב 62במבט לאחור אני שם לב שזה קרה עוד כמה פעמים אבל לא היה כ"כ ברור כמו הפעם
המסקנה שלי אם אתם מתעניינים במוצר, עשו את הסקר של המחיר בסמוך לקניה…
ואולי עוד אפשרות - להחזיק שני חשבונות באחד לעשות את כל התחקירים ובשני לבצע את הקניות
מקווה שהועלתי למי שעדיין לא שם לב לזה -
לאחרונה שמתי לב שהמחיר באלי אקספרס הוא לפי ההתעניינות במוצר
אתמול בדקתי מחירים של מצלמת רכב, היום באתי לקנות המחיר עלה מ-62 דולר ל-69 דולר
נכנסתי מחשבון אחר של אלי אקספרס והמחיר שוב 62במבט לאחור אני שם לב שזה קרה עוד כמה פעמים אבל לא היה כ"כ ברור כמו הפעם
המסקנה שלי אם אתם מתעניינים במוצר, עשו את הסקר של המחיר בסמוך לקניה…
ואולי עוד אפשרות - להחזיק שני חשבונות באחד לעשות את כל התחקירים ובשני לבצע את הקניות
מקווה שהועלתי למי שעדיין לא שם לב לזה -
@EBA כתב בהמחירים באלי אקספרס תלויים בהתעניינות שלכם:
לא. להזמנה מחשבון חדש יש הנחה.
החשבון השני הוא לא חדש, אבל אולי לא שמת לב למה שכתבתי
באותו חשבון שאני קונה ממנו בדרך כלל המחיר בבוקר היה זול יותר מהמחיר בערב
בערב תאמרו מי ייתן בוקר
-
@יוסי-לוי כתב בהמחירים באלי אקספרס תלויים בהתעניינות שלכם:
המחיר בבוקר היה זול יותר מהמחיר בערב
כי המחיר עלה, או מבצע נגמר. לא קשור להתעניינות שלך.
@EBA אני גם נתקלתי בזה כאן, ל @פתוח-לשמוע זה היה 106, כשאני פתחתי את הלינק זה היה 93, אחרי כמה שעות זה התעדכן גם אצלי ל106
-
גם אצלי נראה לעיניים שיש עלייה במחיר בעקבות התעניינות, ובטמו התופעה הרבה יותר קיצונית.
מה שכן בעלי יש לפעמים את הסלי קניות במבצעים לא בדיוק יודע איך קוראים לזה אולי ערוצים.
ושם נמצאים רק מוצרים בתעניינת בהם, ויכול להיות שם מבצעים משוגעים. (וגם התייקרויות משוגעות לתשומת לב. ) -
ציטוט ממתמחים טופ
בזמן האחרון קרה לי פעמים רבות, שמחיר מוצר מסוים מכפיל משלש ואף מרבע את עצמו באותו רגע שהוא נכנס לסל.זה שקוף ממש.
לדוגמא, כשאני מבטל את סימון V של המוצר - 6 ש"ח, מסמן שוב V - מיד המחיר קופץ ל20.מתסכל.
יש למישהו פיתרון?תודה רבה!
עוד תופעה באלי אקספרס
קרדיט טרום מתמחה - ומתמחים טופ
קישור ישיר לפוסט המדובר -
@יוסי-לוי כתב בהמחירים באלי אקספרס תלויים בהתעניינות שלכם:
המחיר בבוקר היה זול יותר מהמחיר בערב
@EBA הנכבד, לא הולך להתווכח עם המומחיות שלך, כנראה שקנית הרבה יותר ממני באלי אקספרס, ובכל זאת…
שים לב שכתבתי שמיד אחרי שראיתי שעלה המחיר נכנסתי דרך חשבון אחר (לא חדש) והמחיר היה פחות
הייתי מציע לך לנסות לבדוק את זה, קח מוצר שלא מעניין אותך, תחפור עליו קצת ותבדוק בהמשך מה המחיר -
@EBA אני גם נתקלתי בזה כאן, ל @פתוח-לשמוע זה היה 106, כשאני פתחתי את הלינק זה היה 93, אחרי כמה שעות זה התעדכן גם אצלי ל106
@אושר-מתקרב כתב בהמחירים באלי אקספרס תלויים בהתעניינות שלכם:
ל @פתוח-לשמוע זה היה 106, כשאני פתחתי את הלינק זה היה 93, אחרי כמה שעות זה התעדכן גם אצלי ל106
קניתי אחרי כמה ימים ב91
-
@EBA הנכבד, לא הולך להתווכח עם המומחיות שלך, כנראה שקנית הרבה יותר ממני באלי אקספרס, ובכל זאת…
שים לב שכתבתי שמיד אחרי שראיתי שעלה המחיר נכנסתי דרך חשבון אחר (לא חדש) והמחיר היה פחות
הייתי מציע לך לנסות לבדוק את זה, קח מוצר שלא מעניין אותך, תחפור עליו קצת ותבדוק בהמשך מה המחיר -
ציטוט ממתמחים טופ
בזמן האחרון קרה לי פעמים רבות, שמחיר מוצר מסוים מכפיל משלש ואף מרבע את עצמו באותו רגע שהוא נכנס לסל.זה שקוף ממש.
לדוגמא, כשאני מבטל את סימון V של המוצר - 6 ש"ח, מסמן שוב V - מיד המחיר קופץ ל20.מתסכל.
יש למישהו פיתרון?תודה רבה!
עוד תופעה באלי אקספרס
קרדיט טרום מתמחה - ומתמחים טופ
קישור ישיר לפוסט המדובר@יחצ-המקצוען כתב בהמחירים באלי אקספרס תלויים בהתעניינות שלכם:
כדאי שתשנה את זה לקישור ישיר לפוסט המדובר