ריח של דלק בפתח מילוי השמן
-
@DanielC
@גיל @יצחק-רשטונ @יוניעדכון מהשטח: כרגע לא ידוע בוודאות מה הבעיה מה שכן אני יודע להגיד שיש ביאריס שסתום PCV שאחראי להוציא אדי דלק החוצה מהמנוע.
והוא היה תקול אצלי, שמתי ספריי קרברוטור ועכשיו הוא נשמע יותר טוב.
מחכה לראות מה התוצאה.
האבסורד הוא, שאין את החלק הזה להשיג בשום מקום בארץ, אפילו לא דרך טויוטה. ממש מוזר! 3 שבועות להמתין ותשלום מראש.
כנראה שביאריס ההיברידי זה מחלה ידועה שבקילומטר הנוכחי השסתום הזה מתחיל להיתקל ולעשות בעיות.
טויוטה עדכנו את המק"ט של השסתום הזה ועכשיו יש אחד חדש שמתאים לרכב שלי ושהוא כנראה לא יעשה את הבעיה הזאת.

המכונאי הסתכל ובדק שגם הפלאגים קצת עייפים, אם כי לא ניראה שזה שייך לפלאגים כרגע. השסתום הנ"ל אמור להשמיע רעש שמנענעים אותו, והרעש היה חלש בפירוק, ואחרי הספריי קרברטור הרעש חזר להיות חזק. מחכה לחלק החדש שיגיע , הזמנתי מאתר יושיקה או משהו כזה.
@החפץ-בעילום-שמו
הפוסט הזה מתגלגל בצורה קצת מוזרה
אתה אומר שיש לך ריח של דלק בשמן ומצד שני אתה אומר שיש את אותו ריח גם לחברים שלך, מה שנראה כריח רגיל של שמן משומש.
מכאן זה עובר לכל מיני אפשרויות לתקלות, הלו רגע !! תבדוק אם באמת יש ריח מוזר או לא, מה אתה היחיד באזורך עם חוטם פעיל, תן לחבר/אח/אבא להריח.
מכאן זה עובר לתקלה בשסתום PCV שלא הבנתי איך הוא קשור לריח של דלק [אני חושד בשיחה עם המלאכותית] , אבל לפחות הרווחת שניקת אותו זה טוב לבריחת שמן והפחתת לחץ מהמנוע.
בהצלחה רבה … -
@החפץ-בעילום-שמו
הפוסט הזה מתגלגל בצורה קצת מוזרה
אתה אומר שיש לך ריח של דלק בשמן ומצד שני אתה אומר שיש את אותו ריח גם לחברים שלך, מה שנראה כריח רגיל של שמן משומש.
מכאן זה עובר לכל מיני אפשרויות לתקלות, הלו רגע !! תבדוק אם באמת יש ריח מוזר או לא, מה אתה היחיד באזורך עם חוטם פעיל, תן לחבר/אח/אבא להריח.
מכאן זה עובר לתקלה בשסתום PCV שלא הבנתי איך הוא קשור לריח של דלק [אני חושד בשיחה עם המלאכותית] , אבל לפחות הרווחת שניקת אותו זה טוב לבריחת שמן והפחתת לחץ מהמנוע.
בהצלחה רבה …@יצחק-רשטונ אני יסביר.
עשיתי טיפול לרכב. אני מזמין מכונאי שמגיע עד אלי ועושה לי את העבודה. מוסמך שעובד שנים רבות במוסך מורשה קיה.
אמרתי לו גם שיריח והוא הצדיק זאת. בנוסף, שמוציאים מהשמן על נייר לבן רואים את ההילה של הדלק מסביב לכתם.
הוא אמר להתחיל מהשסתום PCV שהוא אחראי להוציא את אדי הדלק משם ואם הוא תקול זה יכול להיות הבעיה.
הוא גם בדק את הפלאגים ואמר שהם קצת עיפיים וקצת מפויחים, אבל לא היה שם לכלוך “נוזלי”.
אשמח לשמוע אם יש משהו נוסף לדעת!! תודה רבה לכולם