סקר בנושא נהגת יחידה...
-
ברור שהורס, אבל מאידך זה רכב שלא עבר את ה100 קמ’'ש.
-
כולנו נתקלים בפרסומת ביד 2 נהגת יחידה…
שאלתי ובקשתי, האם זה מעלה?
הרי ‘לכאורה’
הבלאי בבלמים קצת גבוה מהממוצע
על שפשופי חניה אני כבר לא מדבר…@shine כתב בסקר בנושא נהגת יחידה...:
על שפשופי חניה אני כבר לא מדבר…
את זה אפשר לראות בקניה
@shine כתב בסקר בנושא נהגת יחידה...:
אפשר להחליף בלי הרבה כסף את הבלמים
-
הרי ‘לכאורה’
על שפשופי חניה אני כבר לא מדבר…@shine זו מעלה וחיסרון, מעלה כי לא ‘שחטו’ את הרכב עם האצות ומהירויות גבוהות, וחיסרון גם בגלל מה שכתבת (שפשופים), וגם בגלל שבד"כ אין להם שמץ של הבנה בתחזוקה ולכן גם אם הם מצידן מטפלות ‘לפי הספר’ כל מוסכניק מרמה אותן והן יכולות לפספס דברים קריטיים כמו למשל לנסוע בלי שמן או מים ולא לשים לב עד שהמנוע צועק די. להגיד שהן שומרות יותר על הרכב בכללות זה בוודאי לא נכון.
לסגנון הנהיגה יש אמנם גם חסרונות אבל ס"ה פחות בלאי. -
@shine זו מעלה וחיסרון, מעלה כי לא ‘שחטו’ את הרכב עם האצות ומהירויות גבוהות, וחיסרון גם בגלל מה שכתבת (שפשופים), וגם בגלל שבד"כ אין להם שמץ של הבנה בתחזוקה ולכן גם אם הם מצידן מטפלות ‘לפי הספר’ כל מוסכניק מרמה אותן והן יכולות לפספס דברים קריטיים כמו למשל לנסוע בלי שמן או מים ולא לשים לב עד שהמנוע צועק די. להגיד שהן שומרות יותר על הרכב בכללות זה בוודאי לא נכון.
לסגנון הנהיגה יש אמנם גם חסרונות אבל ס"ה פחות בלאי.@shine
אני מכיר כאלו שדווקא מתוך חוסר היכרות נוסעות בצורה שמזיקה מאוד לאוטו, האצות חזקות מאוד בלימות פתאומיות וכו’.יצא לי להתווכח עם נהגת יחידה האם יש כזה דבר טיפול עשרת אלפים, היא טענה שהיא אף פעם לא שמעה על כזה דבר ואני מדמיין, אולי יש את זה רק בסוגים מסוימים, ושאני סתם מאמין למוסכניקים וכו’.
-
@shine
אני מכיר כאלו שדווקא מתוך חוסר היכרות נוסעות בצורה שמזיקה מאוד לאוטו, האצות חזקות מאוד בלימות פתאומיות וכו’.יצא לי להתווכח עם נהגת יחידה האם יש כזה דבר טיפול עשרת אלפים, היא טענה שהיא אף פעם לא שמעה על כזה דבר ואני מדמיין, אולי יש את זה רק בסוגים מסוימים, ושאני סתם מאמין למוסכניקים וכו’.
@שמואל-יצחק כתב בסקר בנושא נהגת יחידה...:
יצא לי להתווכח עם נהגת יחידה האם יש כזה דבר טיפול עשרת אלפים, היא טענה שהיא אף פעם לא שמעה על כזה דבר ואני מדמיין, אולי יש את זה רק בסוגים מסוימים, ושאני סתם מאמין למוסכניקים וכו’.
זה כבר במקרים הגרועים יותר, אלו שכן מבינות…
-
הרי ‘לכאורה’
על שפשופי חניה אני כבר לא מדבר…@shine כתב בסקר בנושא נהגת יחידה...:
הרי ‘לכאורה’
על שפשופי חניה אני כבר לא מדבר…אתה יכול להוסיף עוד אופציה לסקר - האם זה נכון? כי משום מה בחלק מהמודעות האלו יש שם של גבר ואחרי שמתחקרים אותו לא כזה ברור שבאמת אישה נהגה ע"ז.
סוג של משפט שיש כאלו שחושבים שזה מקדם מכירות, כמו יד ראשונה מרופא וכדו’. -
@shine כתב בסקר בנושא נהגת יחידה...:
הרי ‘לכאורה’
על שפשופי חניה אני כבר לא מדבר…אתה יכול להוסיף עוד אופציה לסקר - האם זה נכון? כי משום מה בחלק מהמודעות האלו יש שם של גבר ואחרי שמתחקרים אותו לא כזה ברור שבאמת אישה נהגה ע"ז.
סוג של משפט שיש כאלו שחושבים שזה מקדם מכירות, כמו יד ראשונה מרופא וכדו’. -
הרי ‘לכאורה’
על שפשופי חניה אני כבר לא מדבר…