קורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?
-
אה, ונתון נוסף ששכחתי לציין- הוא הועבר לפני כ100,000 ק"מ להנעה בגז,
כך שהבנתי שזה מגביר את הסיכוי להוצאה מתי שהוא של 4000 ש"ח על מנוע חדש, ומצד שני הופך אותו לחסכוני ברמה כמעט דמיונית@סוס-ורכבו אני לדוגמא פעם שמואל קליין הציע לי קורולה סטיישן עם 400 אלף ק"מ ב35 אל"ש ולהזכיר שזה סוחר ולא פרטי שלרוב בפרטי ניתן להשיג מחירים יותר טובים כי אין עוד מישהו שמרוויח בדרך [זכותם המלאה כמובן]
בקיצור תנסה לשחוט במחיר אני הייתי הולך לכיוון של ה30 אל"ש אולי עוד כמה שקלים בגלל הגז אבל סה"כ זה רכב שיהיה לך עוד זמן להינות ממנו עד שתצטרך מנוע שמעתי על כאלו שהגיעו ל700 אלף -
@סוס-ורכבו אני לדוגמא פעם שמואל קליין הציע לי קורולה סטיישן עם 400 אלף ק"מ ב35 אל"ש ולהזכיר שזה סוחר ולא פרטי שלרוב בפרטי ניתן להשיג מחירים יותר טובים כי אין עוד מישהו שמרוויח בדרך [זכותם המלאה כמובן]
בקיצור תנסה לשחוט במחיר אני הייתי הולך לכיוון של ה30 אל"ש אולי עוד כמה שקלים בגלל הגז אבל סה"כ זה רכב שיהיה לך עוד זמן להינות ממנו עד שתצטרך מנוע שמעתי על כאלו שהגיעו ל700 אלף@צילפינגים בעיני רוב הציבור גז זה עוד סיבה להוריד במחיר, לא להוסיף
-
@סוס-ורכבו אני לדוגמא פעם שמואל קליין הציע לי קורולה סטיישן עם 400 אלף ק"מ ב35 אל"ש ולהזכיר שזה סוחר ולא פרטי שלרוב בפרטי ניתן להשיג מחירים יותר טובים כי אין עוד מישהו שמרוויח בדרך [זכותם המלאה כמובן]
בקיצור תנסה לשחוט במחיר אני הייתי הולך לכיוון של ה30 אל"ש אולי עוד כמה שקלים בגלל הגז אבל סה"כ זה רכב שיהיה לך עוד זמן להינות ממנו עד שתצטרך מנוע שמעתי על כאלו שהגיעו ל700 אלף@צילפינגים א- תודה (אין לי עדיין אפשרות לתת לייק)
ב- זה היה רכב מ2019 או ישן יותר?
ג- אני יודע שרכב קודם שהוא הציע לי באותו סכום נמכר לפני שהספקתי להחליט, וחיכיתי חודש לרכב חדש (זה בן אדם שאני סומך עליו מאד ולכן מחכה להצעות ממנו), כך שיכולת מיקוח אין לי, הוא פשוט יפנה למתעניין אחר -
@צילפינגים א- תודה (אין לי עדיין אפשרות לתת לייק)
ג- אני יודע שרכב קודם שהוא הציע לי באותו סכום נמכר לפני שהספקתי להחליט, וחיכיתי חודש לרכב חדש (זה בן אדם שאני סומך עליו מאד ולכן מחכה להצעות ממנו), כך שיכולת מיקוח אין לי, הוא פשוט יפנה למתעניין אחר@סוס-ורכבו כתב בקורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?:
אין קורולה סטיישן לפני 2019
@סוס-ורכבו כתב בקורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?:
הוא פשוט יפנה למתעניין אחר
אם המחיר בסדר לך אז תלך על זה אבל תנסה להוריד אותו זה דיי יקר
-
לא יותר מ35 על דבר כזה
-
הציעו לי טויוטה קורולה סטיישן 2019 שעשתה 500,000 ק"מ
היתה מונית, שמורה ומטופלת
לקחתי לבדיקה מקיפה, ויצאה תקינה לחלוטין
מחיר- 40,000
נוסעת טוב, בלי רעשים ובלי כלום
השאלה אם זו יכולה להיות עסקה טובה, או שמול כזה קילומטראז’ פשוט לברוח@סוס-ורכבו כתב בקורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?:
או שמול כזה קילומטראז’ פשוט לברוח
אני בעד זה.
-
הוא פשוט יפנה למתעניין אחר
אם המחיר בסדר לך אז תלך על זה אבל תנסה להוריד אותו זה דיי יקר
@צילפינגים כתב בקורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?:
דווקא היה בתחילת שנות ה 2000, אבל כנראה לא על זה דובר.
-
לא יותר מ35 על דבר כזה
@שמואל-קליין כתב בקורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?:
לא יותר מ35 על דבר כזה
אתה מכיר מישהו אמין (כולל אתה כמובן אם יש לך) שיש לו כאלו רכבים במחירים האלה?
-
@שמואל-קליין כתב בקורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?:
לא יותר מ35 על דבר כזה
@סוס-ורכבו כתב ב[קורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?]
מה הסיכוי שמישהו מחזיק מלאי של דבר כזה?
כמה רכבים מגיעים בכלל לקילומטראז’ הזה, ועוד מ 2019? -
כמה רכבים מגיעים בכלל לקילומטראז’ הזה, ועוד מ 2019?@yosi כתב בקורולה 2019 שעשתה 500000, יש סיכוי ששוה?:
כמה רכבים מגיעים בכלל לקילומטראז’ הזה, ועוד מ 2019?דוקא זה שמציע לי מכר עוד שתיים כאלו לאחרונה (בלי גז, אחת שעשתה 450, ואחת שעשתה 540)
זה רכב שמאד פופולארי אצל מוניות