דרוש מדריך לקניית רכב ממכרז.
-
אולי כבר יש, אבל אני לא ראיתי,
אני רואה כמויות של עיסקאות שנראות שוות בטירוף ביותר במכרזים, אלא שיש את כל האזהרות הרגילות שמסוכן לקנות במכרזים,
השאלה היא אם יש אילו שהם הוראות שעל פיהם ניתן איכשהו לקנות באופן שיהיו פחות חשופים לבעיות המצויות. -
@מישהו1 דבר ראשון צריך להבין ברכבים פשוט… לדעת לקרוא טפסי בדיקה ולהבין איזה בעיות זה שטויות ואיזה צריך להיזהר ובאיזה רכב. לא משהו שאפשר לכתוב עליו ממש מדריך מסודר, אולי ננסה.
אני עדיין מחכה לזה
@EBA כתב ברגע לפני שמתקשרים ל"ידידים" - מדריך וטיפים לתיקון פנצ'ר... כן כן!:
אם אין לנו בורג סיליקון, או שהחור בצד הצמיג, או שהוא גדול מדי, או שנסענו כבר והצמיג נקרע - אין מנוס מלהחליף לגלגל הרזרבי.
נורא פשוט, נכון? מרימים על ג’ק, מוציאים את הברגים, ומחליפים לרזרבי.
אבל - איפה בדיוק שמים את הג’ק? [זה קריטי!!]
איך למען השם שולפים את הגלגל הזה מהאגזוז?? [גרנדיס…]
איפה נמצאים הכלים באוטו הזה?? [גם גרנדיס… ועוד כמה]
מה עושים כשהברגים לא נפתחים? [לא קופצים על המפתח! לא!]
ומה זה הבורג המוזר הזה שהמפתח שלי לא מתאים לו בכלל?
על כך ועוד - בהמשך… -
@מישהו1 דבר ראשון צריך להבין ברכבים פשוט… לדעת לקרוא טפסי בדיקה ולהבין איזה בעיות זה שטויות ואיזה צריך להיזהר ובאיזה רכב. לא משהו שאפשר לכתוב עליו ממש מדריך מסודר, אולי ננסה.
-
@EBA נראה לי הוא יותר מתכוון למכרזי בידספיריט וכדו׳
אגב במכרז הממשלתי עכשיו יש טויוטות שאם לא שזה ממשלתי, הייתי בטוח שעשו להם דיאטה רצינית בק”מ@טוסון טוב, בידספיריט זה הרפתקה באמת למבינים רציניים, ומשום מה אלה שהולכים לשם זה בדרך כלל אלה שלא מבינים רציניים…
בקשר לטויוטות של המכרז, דיאטה או לא דיאטה אני לא מתקרב לרכבים שעמדו כל כך הרבה זמן בלי שיסעו בהם בכלל למרות שהציונים האלה עשו להם על חשבוננו טיפול כל שנה אפילו שהם לא זזו…וכמו שכריש המכרזים @שלמה כתב כאן פעם, המכרזים הממשלתיים לאחרונה זה פחות בשביל לסחור ויותר למי שרוצה לקנות לעצמו רכב מטופל כמו שצריך. ולאו דווקא מציאה מטורפת מבחינת מחיר.
( לא ששמעתי בקולו, אבל הוא עדיין צודק). -
@EBA נראה לי הוא יותר מתכוון למכרזי בידספיריט וכדו׳
אגב במכרז הממשלתי עכשיו יש טויוטות שאם לא שזה ממשלתי, הייתי בטוח שעשו להם דיאטה רצינית בק”מ -
@טוסון
טופס בדיקה.pdf
יש כאן מישהו שיכול להגיד אם שווה להכנס לזה ??? -
@חזקי שוב, אני בניגוד עניינים. אבל קח בחשבון שתוצאות של המכרז הפעם יקחו באזור 14 יום כי זה מכרז ענק ממש.
לא יודע מה העסקה שיש לך שם לא כתבת איזה שנה ומה הנתונים המלאים אבל אם זה מישהו שלא יחכה לך שבועיים וחצי אז קח בחשבון שאין ספק מוציא מידי ודאי ועל הפריוס פלוס האלה תהיה תחרות קשה, אני ושלמה שמנו עליה… -
@טוסון טוב, בידספיריט זה הרפתקה באמת למבינים רציניים, ומשום מה אלה שהולכים לשם זה בדרך כלל אלה שלא מבינים רציניים…
בקשר לטויוטות של המכרז, דיאטה או לא דיאטה אני לא מתקרב לרכבים שעמדו כל כך הרבה זמן בלי שיסעו בהם בכלל למרות שהציונים האלה עשו להם על חשבוננו טיפול כל שנה אפילו שהם לא זזו…וכמו שכריש המכרזים @שלמה כתב כאן פעם, המכרזים הממשלתיים לאחרונה זה פחות בשביל לסחור ויותר למי שרוצה לקנות לעצמו רכב מטופל כמו שצריך. ולאו דווקא מציאה מטורפת מבחינת מחיר.
( לא ששמעתי בקולו, אבל הוא עדיין צודק). -
@חזקי שוב, אני בניגוד עניינים. אבל קח בחשבון שתוצאות של המכרז הפעם יקחו באזור 14 יום כי זה מכרז ענק ממש.
לא יודע מה העסקה שיש לך שם לא כתבת איזה שנה ומה הנתונים המלאים אבל אם זה מישהו שלא יחכה לך שבועיים וחצי אז קח בחשבון שאין ספק מוציא מידי ודאי ועל הפריוס פלוס האלה תהיה תחרות קשה, אני ושלמה שמנו עליה…