תקלות בפריוס 2010
-
@נייטרון-חפשי טוב אני כבר מבולבל,
איך אני אדע מי משקר ג’קי או אסד? -
@שמשון לא בטוח שאתה יכול לדעת אבל אולי אם תעלה תמונות של המשאבה הראשונה נוכל לדעת.
-
@נייטרון-חפשי @גיל
מישהו יודע להגיד לי אם זו משאבה מקורית?
והאם אפשר לראות עליה אם היא חדשה מתחילת הקיץ?
! -
@שמשון נראה כמו מקורי של אייסין עם שיוף של המיתוג ‘טויוטה’, אבל למה הסיליקון? אמור להיות לזה אטם גומי בחריץ.
זה נראה קצת חלוד אבל זה הגיוני עם שימוש במי ברז.@נייטרון-חפשי אז א"כ עכשיו השאלה איך זה נהרס תוך כמה חודשים?
ולמה הטויוטה משויף? -
@שמשון כתב בתקלות בפריוס 2010:
ה סינית מחוק האותיות?
כאילו שייפו את האותיותלא, זה משאבה מקורית מעודפים שיוצרה עבור טויוטה ונמכרת באופן פרטי אלא שאסור ליצרן לשווק את המוצר עם מותג של טויוטה אז הוא משייף.
-
@נייטרון-חפשי אז א"כ עכשיו השאלה איך זה נהרס תוך כמה חודשים?
ולמה הטויוטה משויף?@שמשון כתב בתקלות בפריוס 2010:
אז א"כ עכשיו השאלה איך זה נהרס תוך כמה חודשים?
למה אתה בטוח שהיא נהרסה? כי אסאד אמר???
תוציא את הרוטור ותצלם אותו אולי הוא נהרס ממי ברז (ומי שם מי ברז? אסאד או ג’קי?)
אתה יכול לעשות חיפוש של קוד תקלה P261B ותראה בעצמך על מה אני מדבר.
למשל בסרטון הזה. -
למשל בסרטון הזה.@נייטרון-חפשי זה מסתובב סביב עצמו…
-
@נייטרון-חפשי זה מסתובב סביב עצמו…
-
למשל בסרטון הזה.@נייטרון-חפשי כתב בתקלות בפריוס 2010:
(ומי שם מי ברז? אסאד או ג’קי?)
ג’קי אומנם לא מאמין גדול של השקעה באיכות נוזל הקירור, אבל הוא ממש לא ממלא מים.
@שמשון אני חושב שמתחילים סוף סוף להתבהר כאן הדברים…@נייטרון-חפשי כתב בתקלות בפריוס 2010:
-
@נייטרון-חפשי כתב בתקלות בפריוס 2010:
(ומי שם מי ברז? אסאד או ג’קי?)
@שמשון אני חושב שמתחילים סוף סוף להתבהר כאן הדברים…@נייטרון-חפשי כתב בתקלות בפריוס 2010:
@גיל כתב בתקלות בפריוס 2010:
ג’קי מילא לי מים, היה לי איתו סיפור ארוך גם שלא אלאה אתכם פה בכל הסיפור, אבל הסוף היה שהוא הביא אותי עד עכו סתםם בשביל לקנות מאיזה חנות שם חומר זכוכית ששמים במים והוא סותם חורים, כמובן שלא שמתי אותו לאחר עצות מומחים שזה יכול לגרום להרבה תקלות אחרות…
-
@גיל כתב בתקלות בפריוס 2010:
ג’קי מילא לי מים, היה לי איתו סיפור ארוך גם שלא אלאה אתכם פה בכל הסיפור, אבל הסוף היה שהוא הביא אותי עד עכו סתםם בשביל לקנות מאיזה חנות שם חומר זכוכית ששמים במים והוא סותם חורים, כמובן שלא שמתי אותו לאחר עצות מומחים שזה יכול לגרום להרבה תקלות אחרות…
חומר זכוכית ששמים במים והוא סותם חורים, כמובן שלא שמתי אותו לאחר עצות מומחים שזה יכול לגרום להרבה תקלות אחרות…
במקרה שלך שנפרץ ראש כבר אין הרבה מה להפסיד מלשים את החומר, בסוף הרי ממילא החלפת את המנוע עם או בלי החומר.
אבל מה שמעניין אותי זה מתי היה הסיפור עם החומר? או אולי תספר הכל מהתחלה (אל תדאג, לא תלאה אותנו, אנחנו פשוט לא נקרא הכל…) -
חומר זכוכית ששמים במים והוא סותם חורים, כמובן שלא שמתי אותו לאחר עצות מומחים שזה יכול לגרום להרבה תקלות אחרות…
במקרה שלך שנפרץ ראש כבר אין הרבה מה להפסיד מלשים את החומר, בסוף הרי ממילא החלפת את המנוע עם או בלי החומר.
אבל מה שמעניין אותי זה מתי היה הסיפור עם החומר? או אולי תספר הכל מהתחלה (אל תדאג, לא תלאה אותנו, אנחנו פשוט לא נקרא הכל…)@נייטרון-חפשי
אז ככה…
כמה ימים לפני הפסח האחרון (יום רביעי) התחמם לי המנוע במהלך נסיעה בעמק המעיינות.
בעקבות המלצה של חבר פניתי טלפונית לג’קי, ולאחר שתיארתי בפניו את התקלה הוא העריך שמדובר בבעיה ברדיאטור וביקש שאגרור את הרכב אליו וזה בעזרת ה’ יתוקן עד החג.
גררתי אליו ומכאן התחיל סרט של ‘אני בודק את הבעיה’ ‘עדיין לא עליתי על הבעיה’ ‘בערב אדע בודאות’ ‘תיקנתי כבר, אני רק רוצה לעשות נסיעת מבחן’ ‘פתאום ראיתי שחסרה גומיה’ וכו’ וכו’…
תכלס רק לאחר שבוע וחצי! (ביום האחרון של חוה’‘מ פסח) הוא אמר שהרכב מוכן ואני יכול לבוא לקחת.
שילמתי לו על זה 2500 ונפרדנו לשלום!
כעבור חודשיים התחילו לי רעידות ברכב, הייתי אז בירושלים הבאתי אלי מוסכניק שניקה לי AGR והחליף לי את הכבלים בין המנוע לבטריה והסתדרה הבעיה.
לאחר כמה ימים התחמם לי שוב המנוע, התקשרתי לג’קי והוא אמר לי שכשהוא יהיה ברכסים הוא יקפוץ אלי לראות את הבעיה… בנתיים המנוע התחמם לי עוד כמה פעמים (רק בעליות קשות), וג’קי התחמק ממני או שלא ענה או שאמר שיחזור אלי וכו’…
במהלך הקיץ החלפתי אצל מוסכניק אחר צלחות ופלגים והוא המליץ לי לחזור לג’קי לא כהאשמה אלא בניסיון משותף לאתר ולפתור את הבעיה…
כשבוע לפני תשעה באב יצרתי קשר עם ג’קי וקבענו שאגיע אליו לעכו יום לאחר תשעה באב. ערב קודם התקשרתי להזכיר והוא אישר. גם לפני שיצאתי הוא אמר לי להגיע וכי הוא ממתין לי.
למרות זאת, לאחר שהגעתי לעכו הוא לא ענה לשיחות, עד שהצלחתי לתפוס אותו הוא אמר שהוא עכשיו ברכסים… ושלח אותי לחנות לקנות את החומר זכוכית שאז לא שמתי אותו כי עדיין לא ידעתי שנפרץ לי הראש מנוע…
ואז החלטתי על תפנית בעלילה ולטפל אצל אסד…
אסד החליף לי משאבת מים (כי הראשונה לטענתו סינית ותקולה) החליף לי מנוע (הוא היה שרוף) והחליף לי רדיאטור (הוא היה סתום מאבנית כתוצאה ממים רגילים…)…
תודה רבה לכולם! -
@נייטרון-חפשי
אז ככה…
כמה ימים לפני הפסח האחרון (יום רביעי) התחמם לי המנוע במהלך נסיעה בעמק המעיינות.
בעקבות המלצה של חבר פניתי טלפונית לג’קי, ולאחר שתיארתי בפניו את התקלה הוא העריך שמדובר בבעיה ברדיאטור וביקש שאגרור את הרכב אליו וזה בעזרת ה’ יתוקן עד החג.
גררתי אליו ומכאן התחיל סרט של ‘אני בודק את הבעיה’ ‘עדיין לא עליתי על הבעיה’ ‘בערב אדע בודאות’ ‘תיקנתי כבר, אני רק רוצה לעשות נסיעת מבחן’ ‘פתאום ראיתי שחסרה גומיה’ וכו’ וכו’…
תכלס רק לאחר שבוע וחצי! (ביום האחרון של חוה’‘מ פסח) הוא אמר שהרכב מוכן ואני יכול לבוא לקחת.
שילמתי לו על זה 2500 ונפרדנו לשלום!
כעבור חודשיים התחילו לי רעידות ברכב, הייתי אז בירושלים הבאתי אלי מוסכניק שניקה לי AGR והחליף לי את הכבלים בין המנוע לבטריה והסתדרה הבעיה.
לאחר כמה ימים התחמם לי שוב המנוע, התקשרתי לג’קי והוא אמר לי שכשהוא יהיה ברכסים הוא יקפוץ אלי לראות את הבעיה… בנתיים המנוע התחמם לי עוד כמה פעמים (רק בעליות קשות), וג’קי התחמק ממני או שלא ענה או שאמר שיחזור אלי וכו’…
במהלך הקיץ החלפתי אצל מוסכניק אחר צלחות ופלגים והוא המליץ לי לחזור לג’קי לא כהאשמה אלא בניסיון משותף לאתר ולפתור את הבעיה…
כשבוע לפני תשעה באב יצרתי קשר עם ג’קי וקבענו שאגיע אליו לעכו יום לאחר תשעה באב. ערב קודם התקשרתי להזכיר והוא אישר. גם לפני שיצאתי הוא אמר לי להגיע וכי הוא ממתין לי.
למרות זאת, לאחר שהגעתי לעכו הוא לא ענה לשיחות, עד שהצלחתי לתפוס אותו הוא אמר שהוא עכשיו ברכסים… ושלח אותי לחנות לקנות את החומר זכוכית שאז לא שמתי אותו כי עדיין לא ידעתי שנפרץ לי הראש מנוע…
ואז החלטתי על תפנית בעלילה ולטפל אצל אסד…
אסד החליף לי משאבת מים (כי הראשונה לטענתו סינית ותקולה) החליף לי מנוע (הוא היה שרוף) והחליף לי רדיאטור (הוא היה סתום מאבנית כתוצאה ממים רגילים…)…
תודה רבה לכולם! -
@שמשון מה הפירוט של מה שהוא עשה בפעם הראשונה? הרי אם אחרי חצי שנה הרדיאטור היה סתום די ברור שהוא לא החליף אותו.
@נייטרון-חפשי אה, שכחתי לציין שהוא טען שרק המשאבת מים תקולה, וזה מה שהוא עשה הוא החליף אותה (למקורית וחדשה - כפי שהוא טען אז…)