דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
  3. בשורה לקיט חניה!!!

בשורה לקיט חניה!!!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
3 פוסטים 2 כותבים 51 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • חיים בח מנותק
    חיים בח מנותק
    חיים ב
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אני לט באמת יודע אם מישהו כבר העלה זאת בעבר אבל מכיוון שראיתי הרבה דיבורים בנושא החלטתי לשתף את מה שראיתי באיזה אתר של מבצעי בלאק פריידי ששולח לאליאקספרס
    אז ככה: הרבה דברו על התקנת קיט חניה למצלמה שתעבוד גם כשהרכב מכובה ואז עלו דיונים האם זה טוב למצבר או לא וכמו כן נדרש ידע טכני בהרכבת הקיט ויש כאלה שפוחדים לנסות דברים חדשים אפילו אם זה רק התעסקות בתיבת הפיוזים
    אז מה שראיתי זה מצלמה עם פאנל סולארי שמטעין אותה מהשמשמה שלא מצריך התעסקות עם כלום ולא לוקח כלום מהמצבר
    נ.ב אני יודע שיש מצב שמישהו כבר העלה או הזכיר את זה אבל בכל אופן אמרתי שאני אשתף למי שלא ראה/לא ידע/לא שמע וכ"ו 😊 טקסט קישור

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • חיים בח חיים ב

אני לט באמת יודע אם מישהו כבר העלה זאת בעבר אבל מכיוון שראיתי הרבה דיבורים בנושא החלטתי לשתף את מה שראיתי באיזה אתר של מבצעי בלאק פריידי ששולח לאליאקספרס
      אז ככה: הרבה דברו על התקנת קיט חניה למצלמה שתעבוד גם כשהרכב מכובה ואז עלו דיונים האם זה טוב למצבר או לא וכמו כן נדרש ידע טכני בהרכבת הקיט ויש כאלה שפוחדים לנסות דברים חדשים אפילו אם זה רק התעסקות בתיבת הפיוזים
      אז מה שראיתי זה מצלמה עם פאנל סולארי שמטעין אותה מהשמשמה שלא מצריך התעסקות עם כלום ולא לוקח כלום מהמצבר
      נ.ב אני יודע שיש מצב שמישהו כבר העלה או הזכיר את זה אבל בכל אופן אמרתי שאני אשתף למי שלא ראה/לא ידע/לא שמע וכ"ו 😊 טקסט קישור

ט מנותק
      ט מנותק
      טכנולוג
      מאסטר
      כתב נערך לאחרונה על ידי טכנולוג

@חיים-ב תודה רבה על העדכון דובר על זה כאן רק אוסיף שהפאנל עוזר רק ביום, רק בשמש ישירה, ורק במצב חניה אבל בנסיעה צריך מקור חשמל
      עוד נקודה מדובר במצלמה חדשה שלא ידוע רמת העמידות שלה והיא באיכות בינונית מבחינת יכולות צילום

ליצירת קשר בכל עניין במייל Msh92810@gmail.com

חיים בח תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ט טכנולוג

@חיים-ב תודה רבה על העדכון דובר על זה כאן רק אוסיף שהפאנל עוזר רק ביום, רק בשמש ישירה, ורק במצב חניה אבל בנסיעה צריך מקור חשמל
        עוד נקודה מדובר במצלמה חדשה שלא ידוע רמת העמידות שלה והיא באיכות בינונית מבחינת יכולות צילום

חיים בח מנותק
        חיים בח מנותק
        חיים ב
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@טכנולוג אוקיי תודה רבה רבה על העדכון בכל אופן

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

34

2.2k

משתמשים

7.2k

נושאים