לייצר סוללת גיבוי עבור מקרר לרכב.
-
@מאיר מה עם ממיר מתח?
אני ישבתי על זה בתקופה האחרונה וגם הזמנתי לי אחד כזה מאלי אקספרס ב146 ש"ח לפני קופונים
אני עשיתי חישוב שאם אני מחבר את הממיר ישירות למצבר כמה זמן הוא יכול לעבוד עם מנורה של 60W וזה גם מתאים בדיוק למקרר שלך ולפי החישוב שעשה לי ג’ימיני ניתן להחזיק בלי להניע את האוטו כ6 שעות!!!
ולפי זה זה יכול לענות לך על הצרכים שלך בדיוק!
וגם יכול לשמש אותך לעוד שימושים אם תרצה לטיולים וכדו’
אני עשיתי קצת בזמן האחרון שיעורי בית על הממירים אם תרצה אפרט קצת יותר עד היכן שידי מגעת
אני מחכה בינתיים לממיר שהזמנתי מאלי אקספרס כרגע אני מחפש כבלים ארוכים שאני יוכל לחבר אותו תמיד למצבר ושיהיה קבוע בתוך האוטו אולי בתא כפפות או מתחת למושב וכדו’
בנוסף לזה ישנה אפשרות גם לחבר מצבר נוסף לרכב כמו המצבר הרגיל של האוטו אבל צריך להוסיף בדרך כל מיני חלקים נוספים שאני עכשיו מנסה לבדוק גם בשביל חבר איך עושים את זה, לאבא שלי יש דבר כזה ברכב של העבודה שלו זה משהו ברעיון של אל חזור כמו שיש בצינורות המים שיש בבית לפני המונה של המים בשביל שמצבר אחד לא ידפוק את השני או ששניהם יתרוקנו יחד יש מכשור מסויים שעושה את העבודה הזאת אני כרגע בבדיקה ועבודה בעניין הזה אבל לדעתי ממיר מתח יכול לעשות בשבילך עבודה סופר מושלמת ולתת לך גם עוד אופציות מאשר רק לכבוד המקרר שלך…@צילפינגים
@צילפינגים כתב בלייצר סוללת גיבוי עבור מקרר לרכב.:אני מחכה בינתיים לממיר שהזמנתי מאלי אקספרס כרגע אני מחפש כבלים ארוכים שאני יוכל לחבר אותו תמיד למצבר ושיהיה קבוע בתוך האוטו אולי בתא כפפות או מתחת למושב וכדו’
שרוב הממירים צורכים חשמל גם כשאינם בשימוש, מה שיכול לרוקן את המצבר תוך כמה שעות/ימים,
אם זה כך, מומלץ להוסיף מפסק 30A על הכבלים.@צילפינגים כתב בלייצר סוללת גיבוי עבור מקרר לרכב.:
אני עשיתי חישוב שאם אני מחבר את הממיר ישירות למצבר כמה זמן הוא יכול לעבוד עם מנורה של 60W וזה גם מתאים בדיוק למקרר שלך ולפי החישוב שעשה לי ג’ימיני ניתן להחזיק בלי להניע את האוטו כ6 שעות!!!
בשימושים הראשונים תדאג שיהיה לך בוסטר זמין, כי יתכן שצריכה של 100WH או פחות ממצבר הרכב לא תאפשר לך להתניע…
קח בחשבון שכל ריקון של המצבר מקצר את חייו -
@צילפינגים
@צילפינגים כתב בלייצר סוללת גיבוי עבור מקרר לרכב.:אני מחכה בינתיים לממיר שהזמנתי מאלי אקספרס כרגע אני מחפש כבלים ארוכים שאני יוכל לחבר אותו תמיד למצבר ושיהיה קבוע בתוך האוטו אולי בתא כפפות או מתחת למושב וכדו’
שרוב הממירים צורכים חשמל גם כשאינם בשימוש, מה שיכול לרוקן את המצבר תוך כמה שעות/ימים,
אם זה כך, מומלץ להוסיף מפסק 30A על הכבלים.@צילפינגים כתב בלייצר סוללת גיבוי עבור מקרר לרכב.:
בשימושים הראשונים תדאג שיהיה לך בוסטר זמין, כי יתכן שצריכה של 100WH או פחות ממצבר הרכב לא תאפשר לך להתניע…
קח בחשבון שכל ריקון של המצבר מקצר את חייו