מערכת גיל קאר
-
אבא שלי התחדש בטיוטה קאמרי 2017 המערכת של גיל קאר כמובן לא נתמכת יש פתרון כל שהוא או שזה רק להחליף מערכת
@הנוסע-המתמיד עצה מידיד תחליף
יש עכשיו אחלה מבצעים -
יש עכשיו אחלה מבצעים@פתוח-לשמוע כתב במערכת גיל קאר:
יש עכשיו אחלה מבצעיםכדאי שתשפר את הכותרת, וגם תעלה תמונה כי יש 2 סוגי פאנלים באותו שנתון
-
יש עכשיו אחלה מבצעים@פתוח-לשמוע אני כן אשמח להשאיר את המערכת המקורית מכמה סיבות השאלה היא יש איזו שהיא אופציה אפילו קצת מסובכת או שאין סיכוי
רק אדגיש שאני צריך רק וויז כך שאולי יש אופציה של התקנת גירסא ישנה וחיבור לאינטרנט לא דרך גילקאר -
@פתוח-לשמוע אני כן אשמח להשאיר את המערכת המקורית מכמה סיבות השאלה היא יש איזו שהיא אופציה אפילו קצת מסובכת או שאין סיכוי
רק אדגיש שאני צריך רק וויז כך שאולי יש אופציה של התקנת גירסא ישנה וחיבור לאינטרנט לא דרך גילקאר@הנוסע-המתמיד תעלה תמונה מהמערכת
-
@הנוסע-המתמיד תעלה תמונה מהמערכת
-
@הנוסע-המתמיד לא חושב שאפשר זה אנדרואיד 4.1.1
-
@הנוסע-המתמיד לא חושב שאפשר זה אנדרואיד 4.1.1
@קצתיודע ולכן מה אי אפשר להתחבר עם אינטרנט אחר או להתקין וויז ישן?
-
@פתוח-לשמוע אני כן אשמח להשאיר את המערכת המקורית מכמה סיבות השאלה היא יש איזו שהיא אופציה אפילו קצת מסובכת או שאין סיכוי
רק אדגיש שאני צריך רק וויז כך שאולי יש אופציה של התקנת גירסא ישנה וחיבור לאינטרנט לא דרך גילקאר@הנוסע-המתמיד כתב במערכת גיל קאר:
אני כן אשמח להשאיר את המערכת המקורית מכמה סיבות
קודם כל אתה לא תשמח, כי זה המערכת הכי מעצבנת שגיל קאר המציאו…
והסיבות להשאיר אותה הם לא יותר טובות מהסיבות לזרוק אותה, רצוי על ראשם של מייסדי ‘גיל קאר’…
דבר אחד משמח יש שהחברה בפירוק מרצון. -
@הנוסע-המתמיד כתב במערכת גיל קאר:
והסיבות להשאיר אותה הם לא יותר טובות מהסיבות לזרוק אותה, רצוי על ראשם של מייסדי ‘גיל קאר’…
דבר אחד משמח יש שהחברה בפירוק מרצון.@מיישה כתב במערכת גיל קאר:
והסיבות להשאיר אותה הם לא יותר טובות מהסיבות לזרוק אותה, רצוי על ראשם של מייסדי ‘גיל קאר’ הלא הם שלמה ומריקה אלכסנדרה גיליס, דבר אחד משמח יש שהחברה בפירוק מרצון.טוב אז אשמח לקישור לפאנל תואם ובטח צריך גם קנבס
-
@מיישה כתב במערכת גיל קאר:
והסיבות להשאיר אותה הם לא יותר טובות מהסיבות לזרוק אותה, רצוי על ראשם של מייסדי ‘גיל קאר’ הלא הם שלמה ומריקה אלכסנדרה גיליס, דבר אחד משמח יש שהחברה בפירוק מרצון.טוב אז אשמח לקישור לפאנל תואם ובטח צריך גם קנבס
@מיישה כתב במערכת גיל קאר:
מערכת או TS18 או TS10 (לא כדאי T100)
https://s.click.aliexpress.com/e/_c3sE6Wm3