רעשים לאחר החלפת בולמי זעזועים
-
-
@יוסישוי בשביל בוקסה להחליף את כל הסרן ?
היכן הוא ריסס את הספריי שמן בחלק העליון/התחתון של הבולם או בבוקסה של הסרן ?@DanielC הוא ריסס היכן שהבוקסה.
וזה היה ההוכחה שלו שאין קשר לבולם, כי הרעש נעלם למעט זמן אחרי שהוא ריסס.
אני חושב שזה לא ראיה, כי יתכן שהבולם, שאינו מקורי, אינו בלחץ המתאים בדיוק לרכב. וזה הרס את הבוקסות.
טויוטה לא מוכרים בוקסות בנפרד.
אחד שמוכר חלקי חילוף משומשים טען לי, שכשמוציאים את הבוקסה מהסרן היא נקרעת ונשחקת, ולכן חייבים להחליף הכל או להביא חדש -
@DanielC הוא ריסס היכן שהבוקסה.
וזה היה ההוכחה שלו שאין קשר לבולם, כי הרעש נעלם למעט זמן אחרי שהוא ריסס.
אני חושב שזה לא ראיה, כי יתכן שהבולם, שאינו מקורי, אינו בלחץ המתאים בדיוק לרכב. וזה הרס את הבוקסות.
טויוטה לא מוכרים בוקסות בנפרד.
אחד שמוכר חלקי חילוף משומשים טען לי, שכשמוציאים את הבוקסה מהסרן היא נקרעת ונשחקת, ולכן חייבים להחליף הכל או להביא חדש -
@יוסישוי מהניסיון כל אחד במכונאות אומר אחרת, אבל המציאות אחרת.
מוסכים רצו לקחת על החלפת תותבים למוט מייצב 1000 ש"ח משום שצריך לפרק גשר תחתון תיבת הגה וכו’…
בפועל עשיתי זאת בעצמי וחוץ מלפרק גלגל לא פירקתי כלום -
@יוסישוי בטוח שאפשר לקנות רק בוקסות, רק שאישית לא כ"כ הבנתי על איזה בוקסות מדובר (חיפשתי תמונות לפי מספר חלק).
עכשיו אני מבין שמדובר על בולמים אחוריים, לא כתבת את זה מתחילה והחברה פה הניחו שמדובר על קדמי, עכ"פ עצם הטענה שלו הגיונית ולדבריך הוא גם הוכיח את זה כשהתיז שמן.@נייטרון-חפשי כתב ברעשים לאחר החלפת בולמי זעזועים:
@יוסישוי (חיפשתי תמונות לפי מספר חלק).
מה הפירוש חיפשת תמונות לפי מספר חלק?
מאיפה בכלל יש לך מספר חלק של הבוקסות האלו?
כי בקישור ששלחתי יש רק מספר של כל הסרן -
@נייטרון-חפשי כתב ברעשים לאחר החלפת בולמי זעזועים:
@יוסישוי (חיפשתי תמונות לפי מספר חלק).
מה הפירוש חיפשת תמונות לפי מספר חלק?
מאיפה בכלל יש לך מספר חלק של הבוקסות האלו?
כי בקישור ששלחתי יש רק מספר של כל הסרן -
אין מק"ט מקורי כי טויוטה לא מוכרים אותו בנפרד, חיפשתי לפי תמונה והבאתי משהו דומה.
-
אין מק"ט מקורי כי טויוטה לא מוכרים אותו בנפרד, חיפשתי לפי תמונה והבאתי משהו דומה.