מכרז רכבים ממשלתיים
-
@EBA כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
@שלמה כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
שימו לב לנקודה נוספת רכבי משטרה צריכים גרר וטסט
למה? אי אפשר לנסוע בהם הביתה?
בגדול לא, אני כן מכיר מישהוא (השם מתחיל בש...) אותם פעם ויחד עם חבריו נסעו על ניידת בלי האורות למעלה עוד קורולה עם קרטונים במקום מספרים וסקודה
-
@Lexus כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
https://merkava.mrp.gov.il/carpub/index.html#/Tenders/Active/2024-201
ביום ראשון הקרוב יפתח עוד מכרז של רכבים ממשלתיים, אפשר כבר לצפות בו כאן
מהנסיון שלי ממליץ בחום, אבל כמובן צריך לדעת לקרוא מה כתוב בבדיקה ובספר טיפולים כמו שכתב @שלמה
יש המון מציאות והרכבים מטופלים ברמה הכי טובה שיש, אמנם יש לפעמים כל מיני תאונות ולכן צריך לבדוק יותר, הכל מטופל במוסך מורשה כולל כל הפחחות
בדרך כלל עוברים טסט בלי בעיות (לא תמיד) מנסיון אצלי
ועל הדרך מישהו רוצה לקנות את היונדאי שלי - i25 2016 מנוע 1600 179000 ק"מ 33000 גמיש קצת -
@ITAMAR25 כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
אפשרי להוציא אישור תנועה זמני ל48 שעות וביטוח חובה ואין צורך בגרר
תפרט כי אני לא הצלחתי להשיג מהם
אבל כמובן צריך לדעת לקרוא מה כתוב בבדיקה ובספר רכב כמו שכתב @שלמה
יש המון מציאות והרכבים מטופלים ברמה הכי טובה שיש, אמנם יש לפעמים כל מיני תאונות ולכן צריך לבדוק יותר, הכל מטופל במוסך מורשה כולל כל הפחחותמצטרף לכל מילה
מהנסיון שלי ממליץ בחום,
תשתף אותנו
(@ITAMAR25 מה היה השם המקורי?)
@EBA יש במכרז אוריס ואוריס סטיישן יש גם קורולה הייבריד סטיישן 2020 עם כמעט 400.000 ק''מ נסה להציע עליה נמוך ישור קו יעלה לך לא כ''כ הרבה תעיין טוב בספר טיפולים אם החליפו סוללה
-
תפרט כי אני לא הצלחתי להשיג מהם
אחרי העברת בעלות אתה שולח בקשה כאן ומקבל למייל רשיון זמני בתשלום של 42 ש"ח, הבעיה שלפעמים זה יכול לקחת הרבה זמן (עד 3 ימים אבל בדרך כלל זה תוך שעה שעתיים) ומקסימום הולכים וחוזרים (בפעם האחרונה באתי כבר לחזור ובדיוק קבלתי)
אצלי הוא בכלל לא בדק אם יש רק אמרתי לו שיש, יש לי חבר שהוציא את הרכב גם בלי רשיון זמני וביטוח@שלמה כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
תשתף אותנו
i25 2016 כבר 3 שנים אצלי נקנה עם 137 ק"מ, וקיה סיד 2020 שבוע, וכמה חברים עם יאריס 2019 שבוע במחירים 45-50 בערך
(@ITAMAR25 מה היה השם המקורי?)
?
זה השם מהקמת הפורום -
אחרי העברת בעלות אתה שולח בקשה כאן ומקבל למייל רשיון זמני בתשלום של 42 ש"ח, הבעיה שלפעמים זה יכול לקחת הרבה זמן (עד 3 ימים אבל בדרך כלל זה תוך שעה שעתיים) ומקסימום הולכים וחוזרים (בפעם האחרונה באתי כבר לחזור ובדיוק קבלתי)
מעולה הבטחתי לחברים כאן מדריך הוסיף את זה בלנ''ד
i25 2016 כבר 3 שנים אצלי וקיה סיד 2020 שבוע
תתחדש על הקיה כמה שלמת בזמנו על הI25? (ברור שאתה לא חייב להגיב על זה) וכמה אתה רוצה עליה (תפרסם במכירת רכב בפורום)
?
זה השם מהקמת הפורוםסליחה היו כאן כמה ששינו להם את השם לרצף אותיות באנגלית ומספרים חשבתי... הכל טוב
-
תתחדש על הקיה
תודה
וכמה אתה רוצה עליה
33000 קצת גמיש
-
תעיין טוב בספר טיפולים אם החליפו סוללה
בדקתי את הספרים של כל ההיברידיות שם, לאף אחת לא החליפו סוללה.
ולדבי הפריוסלוס שאתה מחפש - יש שם ארבע [בינתיים, זה מכרז בהקמה, אולי יתווספו עוד], אבל אחת אובדן גמור, אחת עברה בערך עשרים תאונות, כולל אחת שדרשה החלפת כמה וכמה זכוכיות וקרתה כשהרכב היה חדש ממש, וגם השתיים האחרות לא נשמעות מי יודע מה...
אגב - כדאי לשים לב אם זה היה רכב בשירות "צמוד" או "יחידתי", להבנתי זה אומר שבנאדם אחד השתמש בה [וכנראה שמר עליה יחסית, אםילו שזה רכב מהעבודה] או כל המועדון קרע לה את הצורה. -
תעיין טוב בספר טיפולים אם החליפו סוללה
בדקתי את הספרים של כל ההיברידיות שם, לאף אחת לא החליפו סוללה.
ולדבי הפריוסלוס שאתה מחפש - יש שם ארבע [בינתיים, זה מכרז בהקמה, אולי יתווספו עוד], אבל אחת אובדן גמור, אחת עברה בערך עשרים תאונות, כולל אחת שדרשה החלפת כמה וכמה זכוכיות וקרתה כשהרכב היה חדש ממש, וגם השתיים האחרות לא נשמעות מי יודע מה...
אגב - כדאי לשים לב אם זה היה רכב בשירות "צמוד" או "יחידתי", להבנתי זה אומר שבנאדם אחד השתמש בה [וכנראה שמר עליה יחסית, אםילו שזה רכב מהעבודה] או כל המועדון קרע לה את הצורה.זאת שדרשה החלפת זכוכיות זה מס' 307 והיא רק 41000 ק"מ
והיא פשוט שודרגה לחלונות ממוגנים
תראה מה כתוב שם
אגב כמה נראה לכם אפשר להציע אליה בשביל שיהיה סיכוי לזכות בה
איך אני יכול לדעת??? -
בדקתי את הספרים של כל ההיברידיות שם,
אחת עברה בערך עשרים תאונות, כולל אחת שדרשה החלפת כמה וכמה זכוכיות וקרתה כשהרכב היה חדש ממש,@קטנטן כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
זאת שדרשה החלפת זכוכיות זה מס' 307 והיא רק 41000 ק"מ
והיא פשוט שודרגה לחלונות ממוגניםזה לא ספר רכב זה ספר מתח
-
-
אני חדש בתחום המכרזים אודה למי שיוכל להסביר.
אם אני רוצה להציע הצעה, מה השלבים שעוברים חוץ מהמילוי טופס באתר?
עושים סיבוב ברכב להרגיש איך הוא נוסע?
יתנו לי לחבר מחשב רכב לבדוק תקלות?
איך אני מביא מקדמה? באשראי? בהוראת קבע בבנק?
איך מגישים את המקדמה, פיזית בלבד או דרך האתר?
אם אני מציע על כמה רכבים כדי להגביר את הסיכויי זכייה, זה סיכון שאזכה בכמה מהם ואהיה חייב לרכוש אותם? או שאפשר להתחרט?
האם מחירון יד 2 מומלץ או רק מחירון לוי יצחק?ובאמת התבלבלתי, מ @שלמה הבנתי שכדאי מאד הטויוטות שם, ומ @EBA הבנתי שהם עם מלא תאונות וללא החלפת סוללה ורק במחיר זול + ישור קו שווה לקנות ולהעיף, אז אם אני רוצה לשימוש עצמי ולא להעיף זה כדאי? וכמה בערך עולה ישור קו? אלפים? עשרות אלפים?
תודה רבה על הסבלנות שקראתם עד כה... -
עברתי על כמה וכמה רכבים
אתה רואה את הסימפטום בכללותוהרכבים האלו נרכשים במחיר מקסימום על ידי המדינה
ואת ההפרש משלשלים לכיסם חצי הפקיד וחצי היבואןהנהגים לא רואים ממטר כי הרי זה לא שלהם עושים מה בא להם
על כל פיפס ושטות הולכים למוסך ומושבתים יומיים כי אין להם רכב
תעברו על הדוחות ותבינו על מה הולך הכסף של המדינה
אחרי שנתיים רוצים רכב חדש