עזרה במציאת חלק בעלי אקספרס
-
אשמח מאוד אם משהו יוכל להחכימני האם החלק הזה מתאים לי (זה החיבור חוטים למנוע נעילה של הרכב (קורולה 2014) מאחר שכפי התמונה יש 2 ברזלים בשורה העליונה ו2 בשורה התחתונה בנוסף ל4 שקעים ואילו אצלי למטה אין בכלל יציאת ברזלים רק 6 שקעים והחוטים שמתחברים לזה נמצאים כנגד הברזלים שיוצאים (חורים 2 ו5)משום מה לא מצאתי חלק בדיוק כמו שלי תודה רבה -
אשמח מאוד אם משהו יוכל להחכימני האם החלק הזה מתאים לי (זה החיבור חוטים למנוע נעילה של הרכב (קורולה 2014) מאחר שכפי התמונה יש 2 ברזלים בשורה העליונה ו2 בשורה התחתונה בנוסף ל4 שקעים ואילו אצלי למטה אין בכלל יציאת ברזלים רק 6 שקעים והחוטים שמתחברים לזה נמצאים כנגד הברזלים שיוצאים (חורים 2 ו5)משום מה לא מצאתי חלק בדיוק כמו שלי תודה רבה -
אשמח מאוד אם משהו יוכל להחכימני האם החלק הזה מתאים לי (זה החיבור חוטים למנוע נעילה של הרכב (קורולה 2014) מאחר שכפי התמונה יש 2 ברזלים בשורה העליונה ו2 בשורה התחתונה בנוסף ל4 שקעים ואילו אצלי למטה אין בכלל יציאת ברזלים רק 6 שקעים והחוטים שמתחברים לזה נמצאים כנגד הברזלים שיוצאים (חורים 2 ו5)משום מה לא מצאתי חלק בדיוק כמו שלי תודה רבה