מורה נהיגה במודיעין/ירושלים והגלילות - ידני
-
@רב-קו אצלי הספיקו 32
(עד הטסט הפנימי) עד שלדעת המורה הייתי מוכן לטסט
אצל מורה מהזן הזה (גבי בוחבוט, באוטומט)
והייתי תלמיד קשה -
@חובק-עולם בדיזל הרעש עולה ואפשר לזהות לפיו את המהירות?
לי זה נשמע שתמיד הוא מרעיש, גם בעמידה
ואז כל הטענות שלי אבל מהכיוון ההפוך -
@אלי-0 כתב במורה נהיגה במודיעין/ירושלים והגלילות - ידני:
איציק סנדלר
הוא מהסוג הצועק, לא יודע אם מלמד טוב כי לא התאים לי הסגנון ועזבתי אחרי 2 שיעורים
@רכבניק כתב במורה נהיגה במודיעין/ירושלים והגלילות - ידני:
איציק סנדלר
הוא מהסוג הצועק, לא יודע אם מלמד טוב כי לא התאים לי הסגנון ועזבתי אחרי 2 שיעורים
מעניין מה שאתה מספר עלי לא צעק אפילו פעם אחת והייתי בהתחלה שיעור אחד אצל מורה “צועק” כך שאני מכיר את זה טוב…
גם לא שמעתי תלונה כזאת מאף אחד ששלחתי אליו, להיפך עשה רושם על כולנו כאדם נחמד מאוד (מאוד מאוד…)אני כמובן מאמין לך, מעניין ההבדל הקיצוני בהתרשמות ממנו…
-
@רכבניק כתב במורה נהיגה במודיעין/ירושלים והגלילות - ידני:
איציק סנדלר
מעניין מה שאתה מספר עלי לא צעק אפילו פעם אחת והייתי בהתחלה שיעור אחד אצל מורה “צועק” כך שאני מכיר את זה טוב…
גם לא שמעתי תלונה כזאת מאף אחד ששלחתי אליו, להיפך עשה רושם על כולנו כאדם נחמד מאוד (מאוד מאוד…)אני כמובן מאמין לך, מעניין ההבדל הקיצוני בהתרשמות ממנו…
@אלי-0 כל טעות שעשיתי פעמיים-שלוש (שיעור ראשון…) הוא היה אומר בצורה כעוסה למה אתה עושה, מה לא ראית, אמרתי לך וכו’. ואז מרוב לחץ הייתי עושה עוד טעויות וכל השיעור היה מתבזבז על המעגל הזה. יש אחרים שלא היו מתרגשים כנראה, ויש גם כאלה שזה היה דוחף אותם להיות ממש טובים. לי זה לא התאים
זה היה לפני כמה שנים אז אני לא זוכר לפרטי פרטים… -
@אלי-0 כל טעות שעשיתי פעמיים-שלוש (שיעור ראשון…) הוא היה אומר בצורה כעוסה למה אתה עושה, מה לא ראית, אמרתי לך וכו’. ואז מרוב לחץ הייתי עושה עוד טעויות וכל השיעור היה מתבזבז על המעגל הזה. יש אחרים שלא היו מתרגשים כנראה, ויש גם כאלה שזה היה דוחף אותם להיות ממש טובים. לי זה לא התאים
זה היה לפני כמה שנים אז אני לא זוכר לפרטי פרטים…