התקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה
-
@פתוח-לשמוע כתב בהתקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה:
איזה סים יש?
אינטרנט פתוח טוקמן
יש שתי קבצים? או ששמת את הקובץ פעמיים?
-
@פתוח-לשמוע כתב בהתקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה:
איזה סים יש?
אינטרנט פתוח טוקמן
יש שתי קבצים? או ששמת את הקובץ פעמיים?
-
עשיתי את המדריך שלך כשהתקנתי את הקיידרואיד
אבל זה לא התקין לי את הגירסא המעודכנת
בקובץ שהבאת לי למעלה יש שתי קבצי APK אחד שוקל 39 MB ואחד שוקל 1 KB להתקין את שתיהם?
ועוד משו אחרון אם תוכל לעזור לי איזה אפליקציית וויז אני צריך להתקין כדי שיעבוד לי בקיידרואיד זה טוב? או שאני חייב מגוגל פליי ? -
עשיתי את המדריך שלך כשהתקנתי את הקיידרואיד
אבל זה לא התקין לי את הגירסא המעודכנת
בקובץ שהבאת לי למעלה יש שתי קבצי APK אחד שוקל 39 MB ואחד שוקל 1 KB להתקין את שתיהם?
ועוד משו אחרון אם תוכל לעזור לי איזה אפליקציית וויז אני צריך להתקין כדי שיעבוד לי בקיידרואיד זה טוב? או שאני חייב מגוגל פליי ? -
זה יעבוד לי בלי כל המדריך ההוא שהבאת לי ?
כי כבר עשיתי אותו על הגירסא הנוכחית שיש לי
או שאני צריך לעשות הכל מההתחלה -
זה יעבוד לי בלי כל המדריך ההוא שהבאת לי ?
כי כבר עשיתי אותו על הגירסא הנוכחית שיש לי
או שאני צריך לעשות הכל מההתחלה@ידידים יעבוד
זה רק עדכון -
@ידידים יעבוד
זה רק עדכון@פתוח-לשמוע כתב בהתקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה:
@ידידים יעבוד
זה רק עדכוןתודה רבה רבה
ד’ יברך אותך על כל העזרה שאתה עושה!!! -
@פתוח-לשמוע
התקנתי וויז מהחנות של הקיידרואיד
ועדיין הוויז לא עובד
יש לך מושג מה יכול להיות? -
@פתוח-לשמוע
התקנתי וויז מהחנות של הקיידרואיד
ועדיין הוויז לא עובד
יש לך מושג מה יכול להיות?@ידידים תכנס לקיידרואיד אחרי ההפעלה של המולטימדיה
-
@ידידים תכנס לקיידרואיד אחרי ההפעלה של המולטימדיה
@ידידים תכנס לקיידרואיד אחרי ההפעלה של המולטימדיה
להיכנס ולא לעשות כלום?