גיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח
-
@שניאור-הכהן זהו בדרך כלל מומלץ דיזל,
אבל אני לא יודע אם יש ב5 מקמות דיזל@אוטופון מה אתה אומר על קארוק/אטקה? זה אותו דבר במנוע/גיר? תודה מראש
-
@אוטופון זה מה שביקשתי (מראש, לא לשנות את הנושא) אבל שמים בגלגל חלופי
ו @שניאור-הכהן תבדוק על אאוטלנדר פלאג אין
כמה הנסועה היומית שלך?@טוסון האמת שלא בדקתי , אני מסתובב בירושלים ומסתובב… פעם בשבוע במרכז
-
@אוטופון מה אתה אומר על קארוק/אטקה? זה אותו דבר במנוע/גיר? תודה מראש
@שניאור-הכהן בעיקרון שתיהם של קבוצת פלוקפסוגן והם לא כל כך אמינות בקלאץ ובגיר,
הבנתי שבמנועים מסויימים יש גם בעיה של צריכת שמן גבוהה,
לגבי דלק זה באזור ה1 ל14 -
@אוטופון מה אתה אומר על קארוק/אטקה? זה אותו דבר במנוע/גיר? תודה מראש
@שניאור-הכהן כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
@אוטופון מה אתה אומר על קארוק/אטקה?
רכבים מצוינים
הקארוק מומלץ אך ורק אם מנוע 2000 טורבו דיזל
ולא אם מנוע 1600 טורבו הארורזה אותו דבר במנוע/גיר? תודה מראש
הרכבים הנ’‘ל הם עם גיר dsg
הידוע של קבוצת VW
שזה גיר שהוא רגיש מאוד להזנחה
אבל יחסית אמין בטיפולים בזמן וכו’אם אתה צריך עזרה
מוזמן לפנות אלי במייל שבפרופיל -
@מוטי-ברנד הוא מחפש קילומטרים נמוכים
-
@אוטופון כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
עדיף ראב 4 עם קילומטרים גבוהים מחלק גדול מהרכבים שהוא כתב פה כשהם חדשים מהניילון
-
@שניאור-הכהן שאלה מוזרה: עד כמה שאתה מדבר על ילדה אחת בלבד, אולי לחשוב על סוזוקי ג׳ימני? האבזור בחדשים סבבה לא?
-
@שניאור-הכהן שאלה מוזרה: עד כמה שאתה מדבר על ילדה אחת בלבד, אולי לחשוב על סוזוקי ג׳ימני? האבזור בחדשים סבבה לא?
@איש-גמזו כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
האבזור בגימיני
זה ברמה של רכב 2001 ומטה -
כל מה שנאמר בשרשור על “7 מקומות בעניין הצרפתיות” על 5008 ה"ה 3008, ואתה לא מפחד מהעלות של קלאצ’ים (זה גיר דו מצמדי) באטקה (חוץ מזה שהיא גם יותר יקרה) ככה שזה יכול להיות אופציה (חוץ מזה שישאר לך עודף נכבד בכיס).
@DanielC כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
כל מה שנאמר בשרשור על “7 מקומות בעניין הצרפתיות” על 5008 ה"ה 3008, ואתה לא מפחד מהעלות של קלאצ’ים (זה גיר דו מצמדי) באטקה (חוץ מזה שהיא גם יותר יקרה) ככה שזה יכול להיות אופציה (חוץ מזה שישאר לך עודף נכבד בכיס).
מישהו שאני מכיר אכל הרבה חצץ מה 3008 (כמדומה 2022) מנוע 1.6 כולל החלפת גיר (באחריות)
ובסוף עשה טרייד אין במחירון ל3008 חדשה (בטויוטה רצו לתת לו 30,000 פחות) -
אני מצטרף ל @טוסון
בנוגע לקרוסטרק/XV
הוא לא חסכוני, אבל הוא אמין מאוד (נראה לי שבשנים האחרונות סובארו עקפה את טויוטה ברמת האמינות)
והוא גם שומר על הערך שלו
(במחיר הזה תוכל גם לקנות פורסטר יותר ישן)@shine כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
אני מצטרף ל @טוסון
בנוגע לקרוסטרק/XV
הוא לא חסכוני, אבל הוא אמין מאוד (נראה לי שבשנים האחרונות סובארו עקפה את טויוטה ברמת האמינות)
והוא גם שומר על הערך שלו
(במחיר הזה תוכל גם לקנות פורסטר יותר ישן)פורסטר עוד יותר שתיין כמדומני, אם כבר אז אאוטבק
אבל הקרוסטרק יותר נפוץ (כמובן רק מנוע 2.0 ולא 1.6 שסתם מתאמץ יותר מדי) -
@shine כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
אני מצטרף ל @טוסון
בנוגע לקרוסטרק/XV
והוא גם שומר על הערך שלו
(במחיר הזה תוכל גם לקנות פורסטר יותר ישן)פורסטר עוד יותר שתיין כמדומני, אם כבר אז אאוטבק
אבל הקרוסטרק יותר נפוץ (כמובן רק מנוע 2.0 ולא 1.6 שסתם מתאמץ יותר מדי) -
@DanielC אני מפחד אבל מברור זה כ3000 ש"ח זה עלות גבוהה אבל דגמים מקבילים או לא אמינים או עולים בעשרות אלפי שקלים יותר ( קורולה קרוס… עלות האשראי גם גבוהה…)
-
@איש-גמזו תודה רבה, גימיני קצת לא מתאים לי מבחינה חברתית… אני מסתובב בישיבות טובות…
-
@אוטופון כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
עדיף ראב 4 עם קילומטרים גבוהים מחלק גדול מהרכבים שהוא כתב פה כשהם חדשים מהניילון
@מוטי-ברנד תורה רבה, ראב 4 זה רכב נפלא! התחזוקה שלו קצת יקרה, ביטוח וטיפולים… זה יוצא לי בסוף הרבה יותר
-
@DanielC כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
מישהו שאני מכיר אכל הרבה חצץ מה 3008 (כמדומה 2022) מנוע 1.6 כולל החלפת גיר (באחריות)
ובסוף עשה טרייד אין במחירון ל3008 חדשה (בטויוטה רצו לתת לו 30,000 פחות)@טוסון אם תוכל לפרט מה קרה לו, ד"א הגיר הוא גיר 8 הילוכים של איסיין (חברה בבעלות חלקית של טויוטה) וזה גיר מאוד אבל מאוד אמין ככה שמקרה אחד לא מעיד על הכלל, כל ה3008/5008 שאני מכיר (ואני מכיר יחסית הרבה) לא חוו שום בעיה בגיר.
@שניאור-הכהן 3000 ש"ח החלפת קלאצ’ים לאחרונה ? מי אמר לך את זה ? עלות החלפת קלאצ’ים זה כ 9-11K ש"ח -
@טוסון אם תוכל לפרט מה קרה לו, ד"א הגיר הוא גיר 8 הילוכים של איסיין (חברה בבעלות חלקית של טויוטה) וזה גיר מאוד אבל מאוד אמין ככה שמקרה אחד לא מעיד על הכלל, כל ה3008/5008 שאני מכיר (ואני מכיר יחסית הרבה) לא חוו שום בעיה בגיר.
@שניאור-הכהן 3000 ש"ח החלפת קלאצ’ים לאחרונה ? מי אמר לך את זה ? עלות החלפת קלאצ’ים זה כ 9-11K ש"ח -