דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. עזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...

עזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
84 פוסטים 24 כותבים 821 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א אלי 0

@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:

@למה-ומדוע אני מסכים ב100 % עם הגישה שלך, הדרך הנכונה להכיר את התחום זה להכנס בלי לסכן סכום גדול וגם אם ילך פייפן זה לא יגיע למחיר תיקון ‘קטן’ של רכב יקר. כמובן שזה תלוי בסייעתא דשמיא שלך ספציפית, וזה נכון לכל רכב.
    (הרכב הראשון שלי עלה לי 3,000 ואחרי 3 חדשים הלך הטיימינג והאוטו לפח (מכרתי אותו ב700) המוכר אמר לי מראש שצריך טיימינג אלא שאז לא ידעתי מה זה אומר, אבל ממש לא הצטערתי כי זה כבר היה משתלם)
    אל תתיחס לכל מה שכתבו לך על רכב לפחות ב30,000, זה נכון למי שרוצה רכב שנותן גם… וגם… בשביל רכב שנוסע 3 חדשים בלי בעיות מיוחדות ואז ניתן למכור אותו בלי בעיה באותו מחיר בחלט שניתן (ועדיף) ב5,000.
    בזאפירה באמת לא כדאי להתעסק ובמאזדה תלוי באיזה מחיר, ועם הסתייגויות.

ברכבים בכזה מחיר יש שתי אפשרויות:

1. רכב פח מקרטע עם בעיות לא קריטיות, כגון גרנדיס מוזנחת או מאזדה 5 עם מצב גיר סביר (ועדיין עם סיכון מסויים).
    2. רכב ישן מאוד במצב טוב יחסית, מצד אחד הוא יעלה פחות (וסיכנת פחות כסף) ומצד שני חוסר בחלפים שעלול לשגע אנשים שלא מסתדרים בלי רכב והרכב יתקע במוסך עד שיימצא חלף, או אפילו שצריך להשיג חלק מפירוק/חו"ל.
      אני אישית מעדיף את האופציה השניה ולסכן פחות כסף, ההמלצות שלי בהתאם.

האופציות במחירי מינימום המומלצות לדעתי הם (לפי סדר העדיפות):

1. הונדה סטרים או FRV. (בחיפוש ביד 2 סטרים לא קיימת ומופיע ע"ש הונדה שאטל שהוא הדגם הקודם לסטרים, יותר נוח/רחב ושתיין גדול ונדיר עד לא קיים וממילא פחות מומלץ)
    2. מיצובישי גרנדיס חבוטה ופצועה, לתקן אותה יהיה יקר אבל לסחוב איתה ככה אפשר הרבה.
    3. מיצובישי ספייס וואגן או טויוטה אוונסיס וורסו, יש לבדוק שהגיר במצב סביר ולהסכים לסחוב איתו במקרה שיתחיל להשתבש .
    4. מאזדה 5 עם גיר במצב סביר ובמחיר שיצדיק עוד 3,500 להחלפת גיר במקרה הצורך.

כל האופציות שהצעתי כוללות התייחסות לצריכת דלק.

זה מה שעולה במחשבתי כרגע ואני מדבר ברכבים במחירי 4-8 אלף.

@למה-ומדוע אתה מוזמן להשאיר לי מספר טלפון במייל ואשמח מאוד לעזור.

רק מוסיף שמול האופציות שהבאת רנו לוגאן במצב סביר אופציה לא רעה עם כמה יתרונות.
    הבעיה שהשוק שלו קטן ובתקופה האחרונה התרשמתי שכל לוגאן במצב סביר שעולה ליד2 נחטף מהר.
    אני יודע שהוא מושמץ כאן אבל יש לי הרבה נסיון טוב עם יותר מאחד כזה…
    ואל תגידו רנו בעיות חשמל וכו. זה לא רנו זה דאציה ובאמת אין בעיות חשמל מיוחדות

מ מנותק
    מ מנותק
    מתלמד 0
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלי-0 לוגאן זה רכב מדהים מבחינת שרידות ואמינות. דוקא בגלל שזה מותג לואוקוסט של רנו אז המכלולים שלו פשוטים והוא נוסע בלי הפסקה. אני התעניינתי בו בעבר ועם סבלנות היית יכול למצוא עם מאה עד מאה חמשים אלף קילומטר בשנתון הכי מאוחר שזה כמדומני 2011 באיזור העשר פלוס.
    אם תמצא כזה רוץ עליו. רק קח בחשבון שהחובה שלו וכל אלו שאין להם בקרת יציבות יקר בערך בשלוש מאות עד חמש מאות שקלים.
    הג’אמפי לא קיים לפני 2016 באוטומט, ואם אין לו על ידני אז זה לא בתקציב שלו.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • יהיה טובי יהיה טוב

@למה-ומדוע כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:

בדיוק לכן אני מחפש משהו במחיר רצפה, גם אם לא נראה הכי טוב, שתכל’ס יסע ויקח אותי ממקום למשנהו

לענ"ד המחשבה שאפשר להשיג משהו עם מחיר ברצפה רק כי הוא לא נראה טוב היא לא נכונה, רכב שלא נראה טוב מוריד במחיר אבל עדיין המחיר שלו לא ברצפה.

רכב במחיר רצפה זה לא רק כי הוא לא נראה טוב, אלא כי כל מה שמתחת מכסה המנוע לא נראה טוב, ואז אתה עלול לשלם ממש יקר על הרכב הזול, וגם לא ממש בטוח שהוא יקח אותך ממקום למשנהו, יכול להיות שהוא יקח אותך רק חצי דרך.

זה נכון שאפשר להשיג רכבים טובים בזול אם מותרים על מראה ועל נוחות (דלת או חלון לא נפתחים או מזגן שלא עובד וכו’), אבל לא בטווח מחירים שאתה מחפש, אלא אם כן תלך על רכב 5 מקומות.

מ מנותק
      מ מנותק
      מתלמד 0
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יהיה-טוב מה הכי יקר שהוא ישלם על רכב זול??? גם אם הוא מת לו ככה סתם באמצע היום, הוא מזדכה באגרת רישוי יחסית ומוכר אותו לפירוק, אז מקסימום הפסיד 2500.
      ההיפך, רכב יקר הוא יהיה חייב לתקן, כי לפירוק הוא לא יפסיד רק 2500 וכאן הוא יצטרך להכניס את היד עמוק עמוק לכיס.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • ז זיק המבריק

@יהיה-טוב או רכב משנתון ישן…

מ מנותק
        מ מנותק
        מתלמד 0
        כתב נערך לאחרונה על ידי מתלמד 0

@זיק-המבריק אפשר בבקשה להפסיק עם הקטע של רכב ישן? 😉😉תפנימו, רכב זה לא חומוס או קוטג’ שיש פג תוקף. אם הוא טופל היטב והוחלפו חלקים שמתבלים כמו צנרת גומיות משאבות והבעלים שמר עליו הוא עדיף מרכב בן שבע שנים שלא טופל ואיך שאתה קונה אותו אתה נכנס ליישור קו שסוחט אותך עד לייאוש ומשם הדרך קצרה לקונה המאושר.
        אני מעדיף יפני בן חמש עשרה יד ראשונה פרטית עם קילומטראז’ נמוך מפדנט רוסי ולשלם יותר, מאשר קוריאני נוצץ בן שבע שנקרע בליסינג ולך תדע מה הוא (לא) עבר.

אבי יםא תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • מ מתלמד 0

@זיק-המבריק אפשר בבקשה להפסיק עם הקטע של רכב ישן? 😉😉תפנימו, רכב זה לא חומוס או קוטג’ שיש פג תוקף. אם הוא טופל היטב והוחלפו חלקים שמתבלים כמו צנרת גומיות משאבות והבעלים שמר עליו הוא עדיף מרכב בן שבע שנים שלא טופל ואיך שאתה קונה אותו אתה נכנס ליישור קו שסוחט אותך עד לייאוש ומשם הדרך קצרה לקונה המאושר.
          אני מעדיף יפני בן חמש עשרה יד ראשונה פרטית עם קילומטראז’ נמוך מפדנט רוסי ולשלם יותר, מאשר קוריאני נוצץ בן שבע שנקרע בליסינג ולך תדע מה הוא (לא) עבר.

אבי יםא מנותק
          אבי יםא מנותק
          אבי ים
          מייבין
          כתב נערך לאחרונה על ידי אבי ים

@מתלמד-0 כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:

אני מעדיף יפני בן חמש עשרה

או יפני בן 30…
          (רק חבל על הפנס עם הסלוטיפ שאר הרכב ממש מושלם)

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • אבי יםא אבי ים

אני מעדיף יפני בן חמש עשרה

או יפני בן 30…
            (רק חבל על הפנס עם הסלוטיפ שאר הרכב ממש מושלם)

מ מנותק
            מ מנותק
            מתלמד 0

@אבי-ים לצרכים שלי, לגיחה קטנה פעם בשבוע זה הכי טוב. הסלוטייפ זה נגד עין הרע😊😊

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • D מנותק
              D מנותק
              DanielC
              כתב נערך לאחרונה על ידי

אני רק מניח את זה כאן https://rechavimzelaze.ovh/topic/6624/מאזדה-5-שנת-2010-7-מקומות/1
              רכב שבבעלותי, הכל בוצע על ידי (למעט מעבה ושסתום + גז שנעשה אצל בעל מקצוע). מנוע וגיר במצב מצויין, אם מעוניין אפשר גם לקחת למכון בדיקה לבדוק מצב כללי…

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • מ מתלמד 0

@אלי-0 לוגאן זה רכב מדהים מבחינת שרידות ואמינות. דוקא בגלל שזה מותג לואוקוסט של רנו אז המכלולים שלו פשוטים והוא נוסע בלי הפסקה. אני התעניינתי בו בעבר ועם סבלנות היית יכול למצוא עם מאה עד מאה חמשים אלף קילומטר בשנתון הכי מאוחר שזה כמדומני 2011 באיזור העשר פלוס.
                אם תמצא כזה רוץ עליו. רק קח בחשבון שהחובה שלו וכל אלו שאין להם בקרת יציבות יקר בערך בשלוש מאות עד חמש מאות שקלים.

א מנותק
                א מנותק
                אלי 0
                כתב נערך לאחרונה על ידי

שמת לב למי אתה עונה? כתבתי שיש לי נסיון איתו…
                לגמרי מאשר את מה שכתבת רק שב-2011 זה רק ידני, ובעיקרון הרכב נרשם בארץ כ-5 מקומות ואח"כ היבואן הוסיף ספסל שלישי מה שיכול לתת תירוץ לביטוח חובה לא לשלם.
                עד 2010 יש אוטומט והרכבים עם ספסל שלישי מקורי רשמי גם בידני.

רק לקחת בחשבון שזה רכב פשוט במהירות בינעירונית נכנס יותר רעש מרכבים אחרים.

לגבי הביטוח הקצת יקר תבדוק זה מתקזז עם זה שהאגרה שלו הרבה יותר זולה מכל 7 מקומות אחר…

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • א אלי 0

שמת לב למי אתה עונה? כתבתי שיש לי נסיון איתו…
                  לגמרי מאשר את מה שכתבת רק שב-2011 זה רק ידני, ובעיקרון הרכב נרשם בארץ כ-5 מקומות ואח"כ היבואן הוסיף ספסל שלישי מה שיכול לתת תירוץ לביטוח חובה לא לשלם.
                  עד 2010 יש אוטומט והרכבים עם ספסל שלישי מקורי רשמי גם בידני.

רק לקחת בחשבון שזה רכב פשוט במהירות בינעירונית נכנס יותר רעש מרכבים אחרים.

לגבי הביטוח הקצת יקר תבדוק זה מתקזז עם זה שהאגרה שלו הרבה יותר זולה מכל 7 מקומות אחר…

מ מנותק
                  מ מנותק
                  מתלמד 0

@אלי-0 רכבתי על הפוסט שלך. הרעיון של לוגאן מכוון לפות"ש. אני באמת מראש חשבתי על האופציה הזו עבורו רק לא רציתי להציף. ברוך שכיוונתי. מכל האופציות שהוזכרו כאן בתקציב שלו, לדעתי היא הכי מתאימה.
                  ממה שאני זוכר הרבה ממנה היו בשימוש מתנחלים ביו"ש כידוע הדרישות שלהם מקבילות לשל הציבור החרדי, רכב שימושי עם שבע מקומות,(רק עם סט שמשות נוסף…)
                  הסיפור של הספסל ממה שאני זוכר שביררתי; משרד התחבורה לא אפשר להביא רכבים ללא esp מסוף 2010, הוחרגו רכבי עבודה. ספסל אחורי היה מגדיר את הרכב כרכב נוסעים, וכיון שהוא לא מגיע עם esp ממילא לא היה אפשרי להכניסו לארץ.
                  היבואן הביא אותו עם ספסל מפורק, רשם כמסחרי, וחיבר חזרה את הספסל…

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                  2
                  • מ מתלמד 0

@אלי-0 רכבתי על הפוסט שלך. הרעיון של לוגאן מכוון לפות"ש. אני באמת מראש חשבתי על האופציה הזו עבורו רק לא רציתי להציף. ברוך שכיוונתי. מכל האופציות שהוזכרו כאן בתקציב שלו, לדעתי היא הכי מתאימה.
                    ממה שאני זוכר הרבה ממנה היו בשימוש מתנחלים ביו"ש כידוע הדרישות שלהם מקבילות לשל הציבור החרדי, רכב שימושי עם שבע מקומות,(רק עם סט שמשות נוסף…)
                    הסיפור של הספסל ממה שאני זוכר שביררתי; משרד התחבורה לא אפשר להביא רכבים ללא esp מסוף 2010, הוחרגו רכבי עבודה. ספסל אחורי היה מגדיר את הרכב כרכב נוסעים, וכיון שהוא לא מגיע עם esp ממילא לא היה אפשרי להכניסו לארץ.

א מנותק
                    א מנותק
                    אלי 0
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

1. נכון הסיפור עם esp ורישום כמסחרי.
                    2. הבעיה עם הביטוח כמובן בעינה עומדת.
                    3. היבואן לא הביא איתו ספסל מפורק כי מאוד בקלות אפשר לראות את ההבדל בין הספסל הלא המקורי וההרבה פחות מוצלח של 2011 לעומת הספסל המקורי של שנתונים קודמים.
                    תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • ל מנותק
                      ל מנותק
                      למה ומדוע
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

יש מישהו בבני ברק שמוכן להקדיש מזמנו היקר (בתשלום סמלי) לבדוק לי איזה גרוטאה הגונה?
                      אשמח מאוד אם תוכלו לעדכן כאן
                      תודה

D תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ל למה ומדוע

יש מישהו בבני ברק שמוכן להקדיש מזמנו היקר (בתשלום סמלי) לבדוק לי איזה גרוטאה הגונה?
                        אשמח מאוד אם תוכלו לעדכן כאן
                        תודה

D מנותק
                        D מנותק
                        DanielC
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@למה-ומדוע אם תוכל לפרט באיזה רכב מדובר

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0

• 1
                        • 2
                        • 3