שירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.
-
@פתוח-לשמוע אם אפשר לדעת איזה רנו הוא החזיק ?
מתקין מולטימדיות הוא לא מכונאי, שאלתי האם הוא מכונאי.
בהתקנת מולטימדיה אין צורך לפרק את הדשבורד או להתעסק בחלקים מכאניים של הרכב. אני בעצמי מתקין מולטימדיות ומכיר את העבודה – זה תחום נפרד ממכונאות ולא דורש ידע או ניסיון מכאני.
@מוטי-ברנד האם יצא לך להחליף פלאגים לסובארו (מנוע בוקסר) ?
@פתוח-לשמוע ראיתי בפרופיל שלך סובארו B3 אתה בטח מבין על מה אני מדבר@DanielC כתב בשירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.:
האם יצא לך להחליף פלאגים לסובארו (מנוע בוקסר) ?
@פתוח-לשמוע ראיתי בפרופיל שלך סובארו B3 אתה בטח מבין על מה אני מדברהרכב ז"ל ואני יודע מה מדובר עשיתי את זה שבוע אחרי שקניתי ועוד עם סתם בוקסה לא כזו שמיועדת לפלאגים
מצד שני החלפת רצועת מנוע בB3?
אני לא באתי להתווכח פשוט הסברתי את זה מהצד של מוטי -
אני רק מניח את זה פה למי שחושב שיש לו אומץ לצרפתיה
https://carsforum.co.il/topic/721194-פוסט-פריקה-אתה-יודע-שיש-לך-צרפתיה-מכונית-בחניה-כאשר/#comments@מוטי-ברנד כתב בשירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.:
https://carsforum.co.il/topic/721194-פוסט-פריקה-אתה-יודע-שיש-לך-צרפתיה-מכונית-בחניה-כאשר/#comments@פתוח-לשמוע כתב בשירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.:
@מוטי-ברנד חסום באתרוג תוכל להכניס לספויילר?
אני אתן לך ספויילר מה שכתב שם בחור נחמד בשם ברנד…
-
@DanielC כתב בשירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.:
אני לא מכונאי אבל היה לי רנו גרנד סניק 2011 ששפכתי עליו הרבה כסף תיקונים ובכל פעם תקלות אחרות וראיתי כמה כל דבר היה צריך לפרק חצי אוטו
בהתקנת מולטימדיה אין צורך לפרק את הדשבורד או להתעסק בחלקים מכאניים של הרכב. אני בעצמי מתקין מולטימדיות ומכיר את העבודה – זה תחום נפרד ממכונאות ולא דורש ידע או ניסיון מכאני.ואגב בסיטרואן ברלינגו 24 חייבים לפרק את רוב הדשבורד בשביל להחליף מסך מנסיון אישי ומאז אני כבר לא מתעסק עם הרכב הזה היה מספיק לי פעם אחת (למרות שהיום התקשר מישהו על כזה רכב תמחרתי את זה גבוה כי אין לי עצבים לזה)
כמו שכתבתי אני לא מכונאי ואפילו טיפול 10K אני לא עושה לבד
@פתוח-לשמוע ראיתי בפרופיל שלך סובארו B3 אתה בטח מבין על מה אני מדבר
@מוטי-ברנד כתב בשירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.:
@DanielC כתב בשירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.:
אני לא מכונאי אבל היה לי רנו גרנד סניק 2011 ששפכתי עליו הרבה כסף תיקונים ובכל פעם תקלות אחרות וראיתי כמה כל דבר היה צריך לפרק חצי אוטו
בהתקנת מולטימדיה אין צורך לפרק את הדשבורד או להתעסק בחלקים מכאניים של הרכב. אני בעצמי מתקין מולטימדיות ומכיר את העבודה – זה תחום נפרד ממכונאות ולא דורש ידע או ניסיון מכאני.ואגב בסיטרואן ברלינגו 24 חייבים לפרק את רוב הדשבורד בשביל להחליף מסך מנסיון אישי ומאז אני כבר לא מתעסק עם הרכב הזה היה מספיק לי פעם אחת (למרות שהיום התקשר מישהו על כזה רכב תמחרתי את זה גבוה כי אין לי עצבים לזה)
כמו שכתבתי אני לא מכונאי ואפילו טיפול 10K אני לא עושה לבד
@פתוח-לשמוע ראיתי בפרופיל שלך סובארו B3 אתה בטח מבין על מה אני מדבר
אינני יודע מה התקלות שהיו לך שהיה צורך לפרק הרבה חלקים ומי המוסך שטיפל, ופשוט שרכב של רנו משנת 2011 לא מייצג את כלל הצרפתיות מכלל הסוגים והשנתונים
@פתוח-לשמוע חלילה להתווכח אנחנו רק “מלבנים” את הסוגיא
אני שואל שאלות כדי שהדיון יהיה אמיתי כדי שהקוראים אח"כ לא יטעו, אם אין ידע במכונאות איך אפשר לומר שבשביל כל חלק צריך לפרק חצי רכב, אתה מבין ? -
@מוטי-ברנד כתב בשירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.:
https://carsforum.co.il/topic/721194-פוסט-פריקה-אתה-יודע-שיש-לך-צרפתיה-מכונית-בחניה-כאשר/#comments@פתוח-לשמוע כתב בשירשור מפוצל מ''סקירת כלל רכבי 7 מקומות'' בעניין הצרפתיות.:
@מוטי-ברנד חסום באתרוג תוכל להכניס לספויילר?
אני אתן לך ספויילר מה שכתב שם בחור נחמד בשם ברנד…
-
חברה!
משום מה נראה לי שאם השיח כאן היה קצת יותר נעים (כפי שמקובל כאן בפורום) חצי מהמלל היה נחסך, אם אתם רוצים שבעתיד מישהו יפיק תועלת מהשרשור לפני שיצא לו מהאף … -
מחיפוש שטחי בגוגל (באנגלית) עולה שאורך חיים של מיצובישי אאוטלנדרת יכול להגיע עד 200-250 מייל, ופיג’ו 5008 עד 140 מייל !
והאם זה מקרה שרוב המודעות ביד2 בתקופה זו על פיג’ו 5008 הם עם 98-120 אלף ק"מ ?
הרבה חברים שלי מרוצים עם אאוטלנדר 140,000 ק"מ, האם אתה היית ממליץ לרכוש 5008 במצב מצויין עם 100,000 ק"מ ?
שואל על מנת להבין, ולנהל דיון,
האאוטלנדר מצייג את הרכב היפני האמין פה בפורום, והפיג’ו 5008 מייצג בהכללה את ה-7 מקומות הצרפתי המוצלח המקביל,
וגם למעשה אני אישית שוקל לרכוש 5008 החדיש על פני אאוטלנדר מיושן…ולו רק כדי לזהות את הרכב שלי בחנייה של בית הכנסת