דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. פורום דיונים וחדשנות
  3. מי אשם?

מי אשם?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום דיונים וחדשנות
4 פוסטים 4 כותבים 147 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • L מנותק
    L מנותק
    LENOVO
    כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

חברים, מי לדעתכם אשם בתאונה?

אני עברתי לנתיב השמאלי וראיתי את הרכב מאחורי במראה שהוא גם היה בנתיב שלי ומנסה לעבור לשמאלי (היה איזה רכב שהפריע לו) ואז עברתי לנתיב ותוך כדי שאני עובר (לקראת סוף המעבר…) אני שומע ומרגיש כמובן שמישהו נכנס בי או שאני נכנסתי בו.

תכלס הוא נכנס בי בקטנה ממש כמו שפשוף בצד האחורי של הרכב, (מצב תמונה רק להמחשה…)

1001236182.jpg

(אני רק רוצה ללמוד מזה לפעמים הבאות…)

מי לדעתכם אשם?

https://drive.google.com/file/d/1LuHgK6te22w95Yq2yksVT2gva****H7ytSYr/view?usp=drivesdk

להוריד כוכביות

(עשה לי שפשוף קטן מאחורה, אבל לו התפוצץ הגלגל הוא היה ערבי אז הוא אמר הכל בסדר וככה סיימנו)

דוד 100ד תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • L LENOVO

חברים, מי לדעתכם אשם בתאונה?

אני עברתי לנתיב השמאלי וראיתי את הרכב מאחורי במראה שהוא גם היה בנתיב שלי ומנסה לעבור לשמאלי (היה איזה רכב שהפריע לו) ואז עברתי לנתיב ותוך כדי שאני עובר (לקראת סוף המעבר…) אני שומע ומרגיש כמובן שמישהו נכנס בי או שאני נכנסתי בו.

תכלס הוא נכנס בי בקטנה ממש כמו שפשוף בצד האחורי של הרכב, (מצב תמונה רק להמחשה…)

1001236182.jpg

(אני רק רוצה ללמוד מזה לפעמים הבאות…)

מי לדעתכם אשם?

https://drive.google.com/file/d/1LuHgK6te22w95Yq2yksVT2gva****H7ytSYr/view?usp=drivesdk

להוריד כוכביות

(עשה לי שפשוף קטן מאחורה, אבל לו התפוצץ הגלגל הוא היה ערבי אז הוא אמר הכל בסדר וככה סיימנו)

דוד 100ד מנותק
      דוד 100ד מנותק
      דוד 100
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@LENOVO ממה שאני יודע ברוב ככל הפעמים הנהג מאחורה הוא האשם בכל המקרים מעין אלו

ר תגובה 1 תגובה אחרונה
      2
      • דוד 100ד דוד 100

ר מנותק
        ר מנותק
        רכבניק
        כתב נערך לאחרונה על ידי רכבניק

@דוד-100 כתב במי אשם?:

במעבר נתיב? למה?
        העובר אמור לוודא שהנתיב פנוי (כידוע גם אם הכרחת את השני להאט זה נקרא “הפרעה”)

סטיה מנתיב נסיעה תק’ (מס’ 3) תש"ל-1970
        (א) לא יסטה נוהג רכב מנתיב נסיעתו אם עלול הדבר לגרום להפרעה או לסיכון.
        (ב) בכביש שאינו חד-סטרי המחולק לשלושה או לחמישה נתיבים לא ינהג אדם רכב בנתיב המרכזי אלא כשהוא עוקף רכב אחר, או כשהוא מתכונן לפנות שמאלה, או כשהנתיב יוחד על ידי תמרור רק לתנועה בכיוון שהוא נוסע בו.
        (ג) נוהג רכב בכביש כאמור בתקנת משנה (ב) לא יעבור לנתיב הנמצא משמאל לנתיב המרכזי.

אין פניה אלא בבטחה תק’ (מס’ 3) תש"ל-1970
        נוהג רכב לא יפנה ימינה או שמאלה תוך כדי נסיעה או כשהוא מתחיל לנסוע ולא יסטה מקו נסיעתו, אלא במהירות סבירה ובמידה שהוא יכול לעשות זאת בבטחה בלי להפריע את התנועה ובלי לסכן אדם או רכוש.

https://www.nevo.co.il/law_html/law01/p230_011.htm

א תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • ר רכבניק

@דוד-100 כתב במי אשם?:

במעבר נתיב? למה?
          העובר אמור לוודא שהנתיב פנוי (כידוע גם אם הכרחת את השני להאט זה נקרא “הפרעה”)

סטיה מנתיב נסיעה תק’ (מס’ 3) תש"ל-1970
          (א) לא יסטה נוהג רכב מנתיב נסיעתו אם עלול הדבר לגרום להפרעה או לסיכון.
          (ב) בכביש שאינו חד-סטרי המחולק לשלושה או לחמישה נתיבים לא ינהג אדם רכב בנתיב המרכזי אלא כשהוא עוקף רכב אחר, או כשהוא מתכונן לפנות שמאלה, או כשהנתיב יוחד על ידי תמרור רק לתנועה בכיוון שהוא נוסע בו.
          (ג) נוהג רכב בכביש כאמור בתקנת משנה (ב) לא יעבור לנתיב הנמצא משמאל לנתיב המרכזי.

אין פניה אלא בבטחה תק’ (מס’ 3) תש"ל-1970
          נוהג רכב לא יפנה ימינה או שמאלה תוך כדי נסיעה או כשהוא מתחיל לנסוע ולא יסטה מקו נסיעתו, אלא במהירות סבירה ובמידה שהוא יכול לעשות זאת בבטחה בלי להפריע את התנועה ובלי לסכן אדם או רכוש.

https://www.nevo.co.il/law_html/law01/p230_011.htm

א מנותק
          א מנותק
          אינסייט חבוטה
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@רכבניק ההוא מאחוריו לא היה בנתיב השמאלי אלא שניהם היו יחדיו בימני ועברו במקביל יחד. כשהראשון התחיל לעבור הנתיב היה פנוי

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1

49

2.0k

משתמשים

6.4k

נושאים

85.3k

פוסטים
          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.