מחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה
-
איך הרכב הזה?
האם יש סוכן באזור שיכול לעזור עם בדיקה?@נהגת כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
איך הרכב הזה?
האם יש סוכן באזור שיכול לעזור עם בדיקה?חיצונית הוא מוזנח, מקווה שאין תוכו כברו
-
איך הרכב הזה?
האם יש סוכן באזור שיכול לעזור עם בדיקה?@נהגת כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
איך הרכב הזה?
האם יש סוכן באזור שיכול לעזור עם בדיקה?ורסו אוט’ לא מומלץ (או מומלץ לא…).
-
שלו’ וברכה
בשבח והודאה לה’ יתברך!
תודה ענקית לכולם! ובעיקר לאבי גלברט.רכשתי רכב דרכו, בינתיים אנחנו נראים מרוצים, ב"ה.
תסלחו לי אם אני לא נותן פרטים על הרכב, זה עדין אצלי ב’תקופת מבחן’ נקרא לזה משהו כזה.
אבל אני רוצה לעשות לכם לפחות את הנחת שתדעו שזה עבר והצליח ב"ה.ושוב תודה לכולם!
ואני חייב לומר, שאבי גלברט הוא אחד האנשים המיוחדים שזכיתי להכיר, אני מודה להקב"ה ששלח לי אותו, דרככם.שנה טוב לכולם, כתיבה וחתימה טובה!
-
שלו’ וברכה
בשבח והודאה לה’ יתברך!
תודה ענקית לכולם! ובעיקר לאבי גלברט.רכשתי רכב דרכו, בינתיים אנחנו נראים מרוצים, ב"ה.
תסלחו לי אם אני לא נותן פרטים על הרכב, זה עדין אצלי ב’תקופת מבחן’ נקרא לזה משהו כזה.
ואני חייב לומר, שאבי גלברט הוא אחד האנשים המיוחדים שזכיתי להכיר, אני מודה להקב"ה ששלח לי אותו, דרככם.שנה טוב לכולם, כתיבה וחתימה טובה!
@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
תסלחו לי אם אני לא נותן פרטים על הרכב
למה?
מה הבעיה להגיד?
זה חייב להיות מסתורי? -
י יוני סימן נושא זה כשאלה
-
י יוני סימן נושא זה כנפתר
-
@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
תסלחו לי אם אני לא נותן פרטים על הרכב
למה?
מה הבעיה להגיד?
זה חייב להיות מסתורי?@יוני
הוא מפחד שמישהו אחר ילטוש עיניים לרכב
מהיות ש
@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:זה עדין אצלי ב’תקופת מבחן’ נקרא לזה משהו כזה
-
שלו’ וברכה
בשבח והודאה לה’ יתברך!
שלו’ וברכה
בשבח והודאה לה’ יתברך!
@הכל-בעזרת-השם , אולי יעניין אותך לקרוא…
@מכון-כתר-תורה תתחדש!!! -
צריך לסדר כמה דברים…
מחפש מישהו שעושה השחרת חלונות, אמרו לי מישהו בשם מלכא? מישהו מכיר? משהו איכותי ולא יקר.
(יש כבר השחרה, אבל לא מאה אחוז, צריך מאה אחוז או קרוב לזה). -
אני משער שאם קנית מגלברט יש לך מושג או שניים לגבי מצב הרכב
אבל המלצה כללית זה לעשות כעת טיפול 10K
ולשאול כאן מה חשוב לוודא כעת כדי לשמור על אורך חיי הרכב
השחרת לונות זה דבר חשוב אבל אף רכב לא מת מחלונות שאינם שחורים להבדיל מהחלפת שמן גיר (סתם זורק דוגמא) שיכול לעלות בחיי אי אילו איברים שנשמת הרכב תלויה בהם -
@פנחסוביץ כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
תשאל אותי מה ההבדל בין רכב שעומד למכירה לרכב סתם שרואים ברחוב ואפשר גם אז להעתיק את מספר הרכב כנ"ל,
ביד2 מופיע גם מספר פלאפון ועיר מגורים של הבעלים…
@צפוני1000 דיברתי עם בעלים של מגרש רכבים ששוכן ליד ערבים והוא אמר לי שהוא לא מפחד שיפרצו לו כי בכל מקרה יש היום יכולת להעביר כל רכב על שמך בלי לדעת עליו כלום חוץ מהמספר אך את היכולות האלה הם שומרים למרצדסים שעוברים לידם בכביש …(או כל רכב שווה אחר…) ובכל מקרה אין לו מה לעשות נגד כזה דבר.
-
צריך לסדר כמה דברים…
מחפש מישהו שעושה השחרת חלונות, אמרו לי מישהו בשם מלכא? מישהו מכיר? משהו איכותי ולא יקר.
(יש כבר השחרה, אבל לא מאה אחוז, צריך מאה אחוז או קרוב לזה). -
@מכון-כתר-תורה לפני שאתה עושה השחרת חלונות עיין פה
קרדיט - @גיל@חובק-עולם כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
קרדיט - @גילדבר ראשון תודה רבה מאד!
היו שם חידושים רבים שלא ידעתי.
תזכה למצוות! -
@חובק-עולם כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
קרדיט - @גילדבר ראשון תודה רבה מאד!
היו שם חידושים רבים שלא ידעתי.
תזכה למצוות!@מכון-כתר-תורה כמו שציינתי
@חובק-עולם כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
קרדיט - @גיל