איך עושים ביטוח מיד אחרי קנית רכב?
-
שואל בשביל חבר.
הוא קונה רכב ורוצים לעשות העברת בעלות כבר היום
אבל אין סוכני ביטוח שעונים לו בשעה הזו
והוא פחות מ24 כך שהביטוח של הנהג הקודם לא טוב לו, וגם אם הוא מעביר בעלות מסתמא שזה בכל מקרה לא עוזר (או שכן?)הוא נמצא בחולון ורוצה להגיע עם זה לירושלים, מה עושים??
-
שואל בשביל חבר.
והוא פחות מ24 כך שהביטוח של הנהג הקודם לא טוב לו, וגם אם הוא מעביר בעלות מסתמא שזה בכל מקרה לא עוזר (או שכן?)הוא נמצא בחולון ורוצה להגיע עם זה לירושלים, מה עושים??
@צבי-דורש-ציון אני חושב שאפשר עם ביטוח הפול גם בלי נציג, אבל זה רק חובה, מה שכן זה טוב כי אפשר לימים.
-
שואל בשביל חבר.
@צבי-דורש-ציון רחלי הידועה. לא עונה עכשיו? יש גם עוד אחת שמופיע שעונה בערב נראה לי גיטי וייס
-
@צבי-דורש-ציון רחלי הידועה. לא עונה עכשיו? יש גם עוד אחת שמופיע שעונה בערב נראה לי גיטי וייס
לכאורה יהיה לו יותר זול במקומות אחרים (אם הוא נהג חדש) כמו שווארץ או מן, אז לא בהכרח שווה לו לעשות פוליסה אצלם, כי רק הם עונים.
-
לכאורה יהיה לו יותר זול במקומות אחרים (אם הוא נהג חדש) כמו שווארץ או מן, אז לא בהכרח שווה לו לעשות פוליסה אצלם, כי רק הם עונים.
@zalmensmok רותי די הייתה הכי זולה כשאני חיפשתי, (בסוף לא קניתי רכב)
-
@צבי-דורש-ציון אני חושב שאפשר עם ביטוח הפול גם בלי נציג, אבל זה רק חובה, מה שכן זה טוב כי אפשר לימים.
@zalmensmok כתב באיך עושים ביטוח מיד אחרי קנית רכב?:
כשזה נהג צעיר בלי עבר או נראה לי כל נהג בלי עבר ביטוחי אז אי אפשר דרך האתר ניסיתי כמה פעמים וצריך נציג
אבל המלצה שלי לך על גיטי וייס היא מוצלחת והיא בין הזולים והנה הנייד שלה 0533101073 היא עונה גם עכשיו ויורדת למשרד כדי לסגור
בהצלחה -
@zalmensmok רותי די הייתה הכי זולה כשאני חיפשתי, (בסוף לא קניתי רכב)
@טוסון מה המספר של רותי?
-
@טוסון מה המספר של רותי?
@צבי-דורש-ציון כתב באיך עושים ביטוח מיד אחרי קנית רכב?:
@טוסון מה המספר של רותי?
נראה לי שהתכוונו לרחלי מליברה אם אני לא טועה והיה המלצות לטובה וגם המלצות לא כל כך מלהיבות בלשון המעטה
לדעתי כדאי להתעסק עם מישהו אמין ומוכררק עכשיו היה סיפור בהר נוף על אדם שנהג ללא ביטוח והרג ל"ע אישה והוא שקוע מעל לראש בתביעות ל"ע
-
שואל בשביל חבר.
-
כמדומה לי שכל הביטוח זה רק לצד ג’ אבל לחובה זה לא משנה גיל הנהג הביטוח הקיים חל על כולם אז כך אין בעיה לנסוע לבית ולמחרת לעשות ביטוח
וכן אצלי בכל אופן בליברה יש ביטוח גם לנהג שלא בפרופיל המצוין שהגדרתי רק שעל תביעה משלם תוספת 50% זה אומר אם ההשתתפות עצמית זה 1000 ישלם 1500 זה הכל סע לשלום
ואגב גם אני עשיתי דרך רחלי מליברה באמת הצעות טובות -
כמדומה לי שכל הביטוח זה רק לצד ג’ אבל לחובה זה לא משנה גיל הנהג הביטוח הקיים חל על כולם אז כך אין בעיה לנסוע לבית ולמחרת לעשות ביטוח
וכן אצלי בכל אופן בליברה יש ביטוח גם לנהג שלא בפרופיל המצוין שהגדרתי רק שעל תביעה משלם תוספת 50% זה אומר אם ההשתתפות עצמית זה 1000 ישלם 1500 זה הכל סע לשלום
ואגב גם אני עשיתי דרך רחלי מליברה באמת הצעות טובות@יוסי-ג כן, אבל הוא רצה צ"ג…
לגבי הביטוח בליברה, אם התכוונת לצ’יק, אז היה לי בזה בעיה כי ברגע שהוא מעביר את הרכב על שמו לכאורה אין את הביטוח הראשון על שם הנהג ההוא, וכו’
לגבי מי שמעניין אותו מה קרה בסוף (באמת לא יפה שלא שיתפתי מיד, פשוט זה מידי יבש…)
פשוט הוא נסע בזהירות בלי ביטוח…
את גיטי וייס המוצעת הוא לא הצליח לתפוס, ואת רחלי לא רציתי לתת לו (בכל זאת פעם ראשונה…) לאור השרשור הידוע