בין אאוטלנדר לקודיאק
-
תגובה: סקירת כלל רכבי 7 מקומות
אשמח לחוו"ד המומחים:
אני בכיוון להוציא 70,000 + על רכב 7 מקומות אמין, עם ק"מ נמוך יחסית, ושנתון לא רחוק מדי.
מתלבט בין מיצובישי אאוטלנדר לבין סקודה קודיאק (דיזל). [חשבתי בהתחלה גם על סנטה-פה, אבל המחירים שלו ממש גבוהים].
ידוע שקודיאק יותר יקר. השאלה אם ההפרש שווה את זה.
חשוב לי - אמינות [פחות תקלות], נוחות, חיסכון בדלק.תודה מראש למגיבים
-
אוטלאנדר יותר אמינה קודיאק יותר חסכונית
נוחות תלויה בעיקר במה שנח לך , אבל הקודיאק באופן כללי יותר מפנקת -
נוחות תלויה בעיקר במה שנח לך , אבל הקודיאק באופן כללי יותר מפנקת@יצחק-רשטונ כתב בבין אאוטלנדר לקודיאק:
בכמה אתה משער את הפרש האמינות ביניהם?
-
אולטלאנדר אם תקנה ק"מ נמוך ומטופל בחברה עם החלפות שמן גיר וכדו’ לפי הספר בדרך הטבע 0 תקלות
קודיאק דיזל בדרך כלל עם נסועה גבוהה וזה קצת עניין של מזל יכול להיות תהייה מאושר באדם ויכול להיות , משאבת מים , קלאצים , אינגקטורים , וכדו’
-
אולטלאנדר אם תקנה ק"מ נמוך ומטופל בחברה עם החלפות שמן גיר וכדו’ לפי הספר בדרך הטבע 0 תקלות
קודיאק דיזל בדרך כלל עם נסועה גבוהה וזה קצת עניין של מזל יכול להיות תהייה מאושר באדם ויכול להיות , משאבת מים , קלאצים , אינגקטורים , וכדו’
@יצחק-רשטונ כתב בבין אאוטלנדר לקודיאק:
תודה על התשובות!
(אני עדיין לא רשאי ‘להצביע’ | עריכה: מעכשיו כן…) -
תגובה: סקירת כלל רכבי 7 מקומות
אשמח לחוו"ד המומחים:
אני בכיוון להוציא 70,000 + על רכב 7 מקומות אמין, עם ק"מ נמוך יחסית, ושנתון לא רחוק מדי.
מתלבט בין מיצובישי אאוטלנדר לבין סקודה קודיאק (דיזל). [חשבתי בהתחלה גם על סנטה-פה, אבל המחירים שלו ממש גבוהים].
ידוע שקודיאק יותר יקר. השאלה אם ההפרש שווה את זה.
חשוב לי - אמינות [פחות תקלות], נוחות, חיסכון בדלק.תודה מראש למגיבים
-
תודה למגיבים.
בחיפוש קל ביד2 ראיתי שיש גרסאות פלאג-אין. האם הן עדיפות, או שזה מתכון לכאבי ראש?
אולי פשוט אני צריך ללכת על בנזין רגיל בלי סיבוכים? -
תודה למגיבים.
בחיפוש קל ביד2 ראיתי שיש גרסאות פלאג-אין. האם הן עדיפות, או שזה מתכון לכאבי ראש?
אולי פשוט אני צריך ללכת על בנזין רגיל בלי סיבוכים? -
@מחפש-חדש
לכאו’ רק בבחינה מדוקדקת הפלאג אין יכול להיות עדיף
אבל יש לעיין היטב קודם, אם הולך להכנס מס נסועה על הפלאג אין שאז כנראה זה עוד סיבה לא להכנס לכאב ראש הזה