מוסך אבי ובני תלפיות מישהו מכיר?
-
בהמשך לנושא פה קיבלתי הצעה טובה להלפת גיר 7100 כולל מע"מ, חשוב לי מאד לדעת מה רמת האמינות שלהם, אם מישהו מכיר או שיש לו דרך לברר אודה לו מאד.
דחוף לי לתחילת שבוע הבא… -
לא מכיר אותם אבל תנסה לקחת הצעה גם ממכון גירים [נראה לי יש אחד בתלפיות בשם צדוק]
-
לא מכיר אותם אבל תנסה לקחת הצעה גם ממכון גירים [נראה לי יש אחד בתלפיות בשם צדוק]
@יצחק-רשטונ כתב במוסך אבי ובני תלפיות מישהו מכיר?:
אני מכיר בתלפיות מוסך צדוק, מכון גירים בבית שמש רצה 8 מחיר אחיד בין על שיפוץ ובין על החלפה מיבוא, לטענתו לפי העניין מה שיותר מתאים למצב.
-
הוא רוצה בין 7 ל 7.5 על שיפוץ, ובן 6 ל6.5 על החלפה, לטענתו עדיף לשפץ כי אני מקבל את כל פנים הגיר חדש, בשונה מהחלפה, זו טענה הפוכה מהסברה שלי אבל אולי בעניינים האלה דעת בעלי בתים עדיפה על דעת תורה.
-
הוא רוצה בין 7 ל 7.5 על שיפוץ, ובן 6 ל6.5 על החלפה, לטענתו עדיף לשפץ כי אני מקבל את כל פנים הגיר חדש, בשונה מהחלפה, זו טענה הפוכה מהסברה שלי אבל אולי בעניינים האלה דעת בעלי בתים עדיפה על דעת תורה.