"וואו איזה עיצוב גנוב!" שרשור על יצרנים שגנבו עיצובים מיצרנים אחרים...
-
קלטו את עיצוב החזית אפילו בצבע הרוז גולד הם השתדלו לדייק

-
@יצחק-רשטונ נכון! למרות שזה דומה רק בפנסים.
אבל ה-MG היא יותר חייכנית… ואילו הקאמרי הרב יותר קשוחה…
ושים לב כמה קימורים וחתכים יש לקאמרי ואיזה חלקה ה-MG (היא כמובן חלקה בגלל המקדם גרירה הנמוך והמטורף שיש לה) -
@אריאלוש ברוך בואך

איך הצלחת לברוח לחו"ל אם אתה עריק?
בעניין התמונות האחרונות
לא הצלחתי להתחיל להבין היכן הם דומים -
תודה! יפה ששמת לב…
לא הייתי בחו"ל… אבל הייתי בנופש ולא היה לי זמן לנשום…
ולגבי הדימוי אני רואה דימוי רק בפנסים הקדמיים בין הקאמרי לMG, אבל עזוב! תמונה אחת שווה אלף מילים…:
-
@אריאלוש כתב ב"וואו איזה עיצוב גנוב!" שרשור על יצרנים שגנבו עיצובים מיצרנים אחרים...:
ולא היה לי זמן לנשום
אז איזה מין “נופש” זה???
-
@יצחק-רשטונ נכון! למרות שזה דומה רק בפנסים.
אבל ה-MG היא יותר חייכנית… ואילו הקאמרי הרב יותר קשוחה…
ושים לב כמה קימורים וחתכים יש לקאמרי ואיזה חלקה ה-MG (היא כמובן חלקה בגלל המקדם גרירה הנמוך והמטורף שיש לה)@אריאלוש כתב ב"וואו איזה עיצוב גנוב!" שרשור על יצרנים שגנבו עיצובים מיצרנים אחרים...:
נכון! למרות שזה דומה רק בפנסים.
ברור שהקאמרי נשענת על הדור הקודם והחולף לה רק החזית ואילו הMG חשמלית חדשה מהיסוד וממילא העיצוב הכללי שונה, שים לב שכתבתי “עיצוב החזית” וזה לא רק הפנסים אלא גם הקימור הבולט שיורד לאורך המכסה מנוע עד לבין הפנסים.
-
@אוטופון
ויאמר ג’ימיניהמחשבה שלך על “עיצוב גנוב” מובנת מאוד, אך המציאות מאחורי הדמיון ל-BMW היא תוצאה של מגמות עיצוב תעשייתי ושיתוף פעולה קונצרני:
-
@אוטופון
ויאמר ג’ימיניהמחשבה שלך על “עיצוב גנוב” מובנת מאוד, אך המציאות מאחורי הדמיון ל-BMW היא תוצאה של מגמות עיצוב תעשייתי ושיתוף פעולה קונצרני:
@ה-הוא-המלך כתב ב"וואו איזה עיצוב גנוב!" שרשור על יצרנים שגנבו עיצובים מיצרנים אחרים...:
@אוטופון
מה הקשר גימני??!?
ואני יודע ששתיהם אותו קונצרן בגרמניה עם פולקסווגן סתם זה פשוט הזכיר לי … -
@ה-הוא-המלך כתב ב"וואו איזה עיצוב גנוב!" שרשור על יצרנים שגנבו עיצובים מיצרנים אחרים...:
@אוטופון
מה הקשר גימני??!?
ואני יודע ששתיהם אותו קונצרן בגרמניה עם פולקסווגן סתם זה פשוט הזכיר לי …@אוטופון
סך הכל התכוונתי לומר שאני וגימיני הקטן חושבים כמוך -
@אוטופון
סך הכל התכוונתי לומר שאני וגימיני הקטן חושבים כמוך@ה-הוא-המלך כתב ב"וואו איזה עיצוב גנוב!" שרשור על יצרנים שגנבו עיצובים מיצרנים אחרים...:
@אוטופון
סך הכל התכוונתי לומר שאני וגימיני הקטן חושבים כמוךאה אוקיי

שכוייח
-
@אריאלוש
מתנצל -
@אריאלוש
מתנצלח"ו לא בקטע של הערה, אלא הארה למה שראש יהודי צריך להשתמש בגבינה מלאכותית??? א"כ אפשר לסגור את הפורום כל אחד שיש לו שאלה ישאל אותה וזהו! לא? פשוט רוצים לשמוע חוות דעת מקצועית… וכו’ וכו’…
נ.ב. המושג “גבינה מלאכותית” שייכת לרב @גיל היקר! שלא משנה שהניק שלו החדש משם…
-
ח"ו לא בקטע של הערה, אלא הארה למה שראש יהודי צריך להשתמש בגבינה מלאכותית??? א"כ אפשר לסגור את הפורום כל אחד שיש לו שאלה ישאל אותה וזהו! לא? פשוט רוצים לשמוע חוות דעת מקצועית… וכו’ וכו’…
נ.ב. המושג “גבינה מלאכותית” שייכת לרב @גיל היקר! שלא משנה שהניק שלו החדש משם…
@אריאלוש
תודה רבה