היכן מתחבא הסים? מערכת לא מקורית!
-
הגיע אליי מישהו עם מערכת סינית קלאסית, לא מקורית ולא גיל קאר או משהו. בממשק של המערכת מופיע שאמור להיות חיבור לסים ישיר, וגם יש שם חיבור לאנטנה הנוספת כמו כל המערכות של הסים.
הבעיה היא שהוא לא נמצא בצמה איפה שאמור להיות תמיד, וגם כשחיברתי צמה אחרת עם סים זה לא הגיב [כמובן שהפעלתי מחדש].
בעבר הגיעה לי מסין מערכת עם כניסה לסין בחריץ ישירות במסגרת של המסך למעלה. השאלה היא האם יש עוד מקום שזה יכול להתחבא. -
הגיע אליי מישהו עם מערכת סינית קלאסית, לא מקורית ולא גיל קאר או משהו. בממשק של המערכת מופיע שאמור להיות חיבור לסים ישיר, וגם יש שם חיבור לאנטנה הנוספת כמו כל המערכות של הסים.
הבעיה היא שהוא לא נמצא בצמה איפה שאמור להיות תמיד, וגם כשחיברתי צמה אחרת עם סים זה לא הגיב [כמובן שהפעלתי מחדש].
בעבר הגיעה לי מסין מערכת עם כניסה לסין בחריץ ישירות במסגרת של המסך למעלה. השאלה היא האם יש עוד מקום שזה יכול להתחבא.@EBA כתב בהיכן מתחבא הסים? מערכת לא מקורית!:
בעבר הגיעה לי מסין מערכת עם כניסה לסין בחריץ ישירות במסגרת של המסך למעלה. השאלה היא האם יש עוד מקום שזה יכול להתחבא.יש כמו פלסטיק בצד שמתפרק
-
@EBA כתב בהיכן מתחבא הסים? מערכת לא מקורית!:
בעבר הגיעה לי מסין מערכת עם כניסה לסין בחריץ ישירות במסגרת של המסך למעלה. השאלה היא האם יש עוד מקום שזה יכול להתחבא.יש כמו פלסטיק בצד שמתפרק
-
@מיישה כמו הפלסטיק שבו מפרקים את המיקרופון הפנימי? לא חשבתי על זה, אבדוק שם.
תעדכן
-
@מיישה כמו הפלסטיק שבו מפרקים את המיקרופון הפנימי? לא חשבתי על זה, אבדוק שם.
תעדכן
-
E EBA סימן נושא זה כשאלה
-
E EBA סימן נושא זה כנפתר