בעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.
-
@יהושוקי כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
חזרה אליי נציגה ונתנה לי שוב הצעה יותר זולה (עדיין קצת מחיר)
כמה נתנו לך? ובאילו תנאים?
אני כבר שוקל לעשות העברת בעלות לאבא שלי, ואקזז את ירידת הערך עם הרווח במחיר הביטוח…@איש-גמזו כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
@יהושוקי כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
חזרה אליי נציגה ונתנה לי שוב הצעה יותר זולה (עדיין קצת מחיר)
כמה נתנו לך? ובאילו תנאים?
אני כבר שוקל לעשות העברת בעלות לאבא שלי, ואקזז את ירידת הערך עם הרווח במחיר הביטוח…בליברה אתה לא צריך להעביר בעלות, תרשום את שניכם כנהגים נקובים ואותו כבעל הפוליסה, רק אולי תפסיד את הכל נהג, תבדוק את זה
פתאום אחזתי שהציעו לך בדיוק את זה
ההבדל הוא שאני הצעתי לה את זה בשבילי, ולא חששתי לבעיות
לא יודע איפה זה יכול לפגוש אותך אח"כ, נקווה שלא -
רחלי נתנה לי הצעה שהיא מגדירה את הנהג הראשי ברכב את אבא שלי למשל, ואותי כנהג משני.
זה הגיוני הדבר הזה? או שזה קומבינה משונה שעלולה להתנקם בי?ההצעה האחרת הכי זולה שקיבלתי לחובה + צד ג׳ היא 6.885
לכל נהג מגיל 21 ושנה רשיון@איש-גמזו נראה לי שמצב כזה הפוליסה חלה רק אם אביך נוהג ברכב יותר ממך ואם להפך היא לא חלה ,כדי שתוודא את זה איתה
-
@איש-גמזו נראה לי שמצב כזה הפוליסה חלה רק אם אביך נוהג ברכב יותר ממך ואם להפך היא לא חלה ,כדי שתוודא את זה איתה
@קיה-פיקנטו כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
@איש-גמזו נראה לי שמצב כזה הפוליסה חלה רק אם אביך נוהג ברכב יותר ממך ואם להפך היא לא חלה ,כדי שתוודא את זה איתה
חל, חל, מקסימום אם וכאשר ח"ו יבקשו עוד כסף (עשירייה זה הסיכון מקסימום)
-
@קיה-פיקנטו כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
חל, חל, מקסימום אם וכאשר ח"ו יבקשו עוד כסף (עשירייה זה הסיכון מקסימום)
@טוסון
איני בא חלילה לסתור את דבריך ,מ"מ אלמלא הייתי בעל הפוליסה הייתי מבקש שזה יהיה כתוב שחור על גבי לבן ולא לקחת סיכון אם וכאשר חלילה -
הנ"ל טוענת שכבר א"א לכלול בביטוח פנסים ומראות אלא רק שמשות (טוענת שזה מה 1.8.26 בכל חברות הביטוח), הגיוני?
-
שירשור מהנושא הזה
אני אחרי בירור ארוך ומקיף סגרתי איתם
רחלי - 0528775929
טויוטה קורולה 2007 בלי מובילאי
שנה עבר ביטוחי
כל נהג מגיל 25
צד ג’ 2000
חובה 2874
סוכנת של ליברה
מעלות: זמינה בטלפון מאוד יעילה ומתחייבת למחיר הכי זול שמצאת… ועוד זה כולל שמשות מראות ופנסים…
חסרונות: לא נתקלתי
בהצלחה@יוסיאל גם אני ביטחתי בליברה נהג חדש מעל 24 4700.
אבל יש לי הרגשה שהם כמו הוט מובייל קשה לצאת מהם - תחילת שבוע נכנסתי לבטל את הפוליסה ורשמתי פרטים והם צריכים לחזור אלי תוך שלושה ימים אם חסר משהו ולבטל אוטומטית, אף אחד לא פנה אלי שבוע שלם, אתמול פניתי לרחלי עצמה שאולי תעזור לי אמרה שהיא בודקת והלכה לישון… כל יום שעובר אני משלם על זה כסף (נראה לי) ולאף אחד שם לא אכפת… באסה…

-
@יוסיאל גם אני ביטחתי בליברה נהג חדש מעל 24 4700.
אבל יש לי הרגשה שהם כמו הוט מובייל קשה לצאת מהם - תחילת שבוע נכנסתי לבטל את הפוליסה ורשמתי פרטים והם צריכים לחזור אלי תוך שלושה ימים אם חסר משהו ולבטל אוטומטית, אף אחד לא פנה אלי שבוע שלם, אתמול פניתי לרחלי עצמה שאולי תעזור לי אמרה שהיא בודקת והלכה לישון… כל יום שעובר אני משלם על זה כסף (נראה לי) ולאף אחד שם לא אכפת… באסה…

-
@איש-אמת אל דאגה, אתה לא משלם לפחות מהניסיון שלי, הם יחזרו אליך בהמשך ויבטלו לך מיום בקשת הביטול הראשונה, ויזכו אותך
לענ"ד, ואין לסמוך ע"ז אתה מרוויח שבינתיים הביטוח תקף, אבל יזכו אותך על הימים האלו
@טוסון טוב הלוואי.
בכל אופן זה קצת מציק כי אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה ואני מצפה שחברה שאני פונה אליה לסיום התקשרות היא תענה לבקשתי ואני לא הצטרך להתקשקש עם זה.
תוך כמה זמן חזרו אליך?לענ"ד, ואין לסמוך ע"ז אתה מרוויח שבינתיים הביטוח תקף, אבל יזכו אותך על הימים האלו
הרכב שלי מושבת (בלי טסט) כרגע כך שזה לא ממש עוזר לי.
-
@טוסון טוב הלוואי.
בכל אופן זה קצת מציק כי אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה ואני מצפה שחברה שאני פונה אליה לסיום התקשרות היא תענה לבקשתי ואני לא הצטרך להתקשקש עם זה.
תוך כמה זמן חזרו אליך?לענ"ד, ואין לסמוך ע"ז אתה מרוויח שבינתיים הביטוח תקף, אבל יזכו אותך על הימים האלו
הרכב שלי מושבת (בלי טסט) כרגע כך שזה לא ממש עוזר לי.