בעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.
-
בפוליסה כתוב מפורש שתנאים אלו עלולים להוביל לביטוח ההנחה, לא נראה לי שהם יוכלו להפוך את זה לתנאי מחייב לעצם הביטוח, מקסימום כשיתבעו אותם יאלצו לשלם עוד 2000 שקל של ההנחה.
אפשר לראות את המשפט הזה בתמונה שהועלתה כאןנקודה אחרת שמפריעה לי היא שרחלי עונה במספר אישי ולא מספר של משרד, גם שם כל השיחה מוקלטת?
@יורם-בוסקילה אלי היא חוזרת בדר"כ בשעות העבודה מהמס’ של המשרד (וגם אם לא זה מוקלט אצלי)
@חובק-עולם תבעתי חברת ביטוח (אחרת ולא על סכום גדול 15K) ועבר חלק
@mik6868 דמי הביטוח זה מה שאתה משלם לא מה שאתה מקבל
ברוך השם לא היה לי תביעה גדולה אבל על כל צרה שלא תבוא יש לך בביטוח צד ג גם הוצאות משפטיות, גם למקרה שתצטרך לתבוע את ליברה כי יש לך הקלטה של עובדת בכירה אצלם שהם מתכחשים להבכל מקרה כל מי שבא לו לשלם יותר זכותו (ליברה אפי’ ישמחו מסתמא) אבל שיעשה את זה בשום שכל ולא בגלל פראנויה של אנשים (או בגלל שכתבתי בעבר להסתכל ב 7 עינים)
-
@יורם-בוסקילה אלי היא חוזרת בדר"כ בשעות העבודה מהמס’ של המשרד (וגם אם לא זה מוקלט אצלי)
@חובק-עולם תבעתי חברת ביטוח (אחרת ולא על סכום גדול 15K) ועבר חלק
@mik6868 דמי הביטוח זה מה שאתה משלם לא מה שאתה מקבל
ברוך השם לא היה לי תביעה גדולה אבל על כל צרה שלא תבוא יש לך בביטוח צד ג גם הוצאות משפטיות, גם למקרה שתצטרך לתבוע את ליברה כי יש לך הקלטה של עובדת בכירה אצלם שהם מתכחשים להבכל מקרה כל מי שבא לו לשלם יותר זכותו (ליברה אפי’ ישמחו מסתמא) אבל שיעשה את זה בשום שכל ולא בגלל פראנויה של אנשים (או בגלל שכתבתי בעבר להסתכל ב 7 עינים)
@TCRVO כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
אבל על כל צרה שלא תבוא יש לך בביטוח צד ג גם הוצאות משפטיות, גם למקרה שתצטרך לתבוע את ליברה כי יש לך הקלטה של עובדת בכירה אצלם שהם מתכחשים לה
אבל אם לטענתם הפוליסה לא מחייבת אז מאיזו פוליסה הם ישלמו הוצאות משפט? אני לא אומר שאתה לא צודק חלילה אלא מנסה להבין את המשפט המצוטט. (כמובן שחברת ביטוח שתסרב להתחייבות של נציגיה תקבל עמבוש לא פשוט אבל עדיין צריך מאד להיות עירניים).
אגב, מבחינת הלכה אם אני מתחייב שפלוני יתן לך מיליון שקל, גם אם יש לך הקלטה אתה לא יכול לתבוע לא אותי ולא אותו (יש תרעומת) לא יודע איך זה עובד משפטית אולי מר @מיכלין-שמאי-רכב הנכבד ידע לתת אור בעניין.