בקשת עזרה/המלצה לרכישת רכב
-
ייש"כ לכל העונים
יש לי ידני ודיזל פחות מתאים כי רוב הנסיעה בעיר (למרות שאיכשהוא יוצא שאני עושה מעל 20 בשנה)דפדפתי קצת ביד 2 וקיבלתי סחרור מהמחירים של אאוטלנדר, לא ידעתי שעד כדי כך יקר חשבתי שב30 פלוס אני ימצא משהוא סביר…
@צילפינגים למה כל כך ברור אאוטלנדר? רק מבחינת נוחות וגודל או גם אמינות
@גיל אשמח אם תאמר מה רמת האמינות של הניסן וסביב איזה מחיר אפשר להביא משהוא סביר
@יוני הסיבה העיקרית היא שמתי שאני עובר בכביש לידך אני רוצה לנופף לך מלמעלה ולא מאותו גובה
אבל באמת כבר נמאס לי עם הלנסר, צפוף גם בלי מזוודה ובלי עגלה -
תכלס’ אין מה לחדש לך , אתה בגדול יודע הכל
אולי תחכה לאיזה וורסו ידנית
או אוטלאנדר או הקשקאי +2 כמו של ר’ @גיללמיטב ידיעתי האוטלאנדר והקשקאי לא מגיעות ידני בשבע מקומות
@יצחק-רשטונ כתב בבקשת עזרה/המלצה לרכישת רכב:
למיטב ידיעתי האוטלאנדר והקשקאי לא מגיעות ידני בשבע מקומות
קשקאי+2 קיים בידני בשנתונים המומלצים ע"י. בוודאות.
עריכה: @יצחק-רשטונ אני מסייג את הדברים, בכמה מקומות ראיתי שאין קשקאי +2 בידני, אבל אני יודע בוודאות על 2 כאלו. אולי לא מהיבואן הרשמי? אני לא יודע. ידית ההילוכים הייתה מקורית, זהה לחלוטין לידית שהייתה לי בקשקאי הידנית. -
למיטב ידיעתי האוטלאנדר והקשקאי לא מגיעות ידני בשבע מקומות
קשקאי+2 קיים בידני בשנתונים המומלצים ע"י. בוודאות.
עריכה: @יצחק-רשטונ אני מסייג את הדברים, בכמה מקומות ראיתי שאין קשקאי +2 בידני, אבל אני יודע בוודאות על 2 כאלו. אולי לא מהיבואן הרשמי? אני לא יודע. ידית ההילוכים הייתה מקורית, זהה לחלוטין לידית שהייתה לי בקשקאי הידנית.@גיל כתב בבקשת עזרה/המלצה לרכישת רכב:
קשקאי+2 קיים בידני בשנתונים המומלצים ע"י. בוודאוות
תותח , חידשת לי
-
@גיל כתב בבקשת עזרה/המלצה לרכישת רכב:
קשקאי+2 קיים בידני בשנתונים המומלצים ע"י. בוודאוות
תותח , חידשת לי
@יצחק-רשטונ אין ביד2
-
@YOLEVI כתב בבקשת עזרה/המלצה לרכישת רכב:
אמין מאוד, מאוד.
אני קצר בזמן כרגע מלהאריך. בלנ"ד בהמשך.@גיל כתב בבקשת עזרה/המלצה לרכישת רכב:
אמין מאוד, מאוד.
אני קצר בזמן כרגע מלהאריך. בלנ"ד בהמשך.מחכה להמשך אם תוכל כמובן
אגב שלך ידני או אוטומט? -
תכלס’ אין מה לחדש לך , אתה בגדול יודע הכל
או אוטלאנדר או הקשקאי +2 כמו של ר’ @גיללמיטב ידיעתי האוטלאנדר והקשקאי לא מגיעות ידני בשבע מקומות
חשבתי על זה באמת, לפני כמה ימים מצאתי ביד 2 ידנית 2011 לא זוכר כמה ק"מ, זה לא ישן מדי בשביל רכב שאני מתכונן להחזיק שנים קדימה?
-
חשבתי על זה באמת, לפני כמה ימים מצאתי ביד 2 ידנית 2011 לא זוכר כמה ק"מ, זה לא ישן מדי בשביל רכב שאני מתכונן להחזיק שנים קדימה?
-
אמין מאוד, מאוד.
אגב שלך ידני או אוטומט?@YOLEVI כתב בבקשת עזרה/המלצה לרכישת רכב:
אמין מאוד, מאוד.
אגב שלך ידני או אוטומט?היה לי ידני, כיום יש לי אוטומט.
לדעתי הרכב מצויין ואמין מאוד, בסיוג לרכב שמור. יש 2 מחלות שאיתרתי ברכב הזה, האחת היא כנף הפתיחה של תא המטען, שקשקאי רבים על הכביש ראיתי אותה שבורה ומודבקת בצורה מאולתרת כלשהי. הפתרון לכך היא ערכה פשוטה מאוד מאלי שעלותה כ-12 ש"ח והכנף מחוזקת היטב.
השנייה היא מיכל עיבוי של נוזל הקירור, שעשוי לדלוף אחרי כ-120K, קרה לי ברכב הקודם ולאחרונה גם בזה, דליפה עדינה מאוד בחיבורים (שלענ"ד קרתה לי בגלל שימוש במים ירוקים זולים ולא במים הכחולים שמתאימים לדרישות היצרן, וכבר חזרתי בתשובה על כך). גם את זו סידרתי בקלות בעלות של החלק עצמו 60 ש"ח מאלי, התיקון קל ופשוט לביצוע באופן עצמי, ממש 3 ברגים וזהו, והחלק הגיע בקלות, הוא איכותי ועשוי מאותם החומרים (פלסטיק מסויים בחיזוק סיבי זכוכית ביחס של 15% ואכמ"ל), על שניהם בעז"ה אכתוב מדריך עם תמונות שכבר צילמתי. אני מכיר עוד מישהו שזה קרה לו ולכן אני חושד את הדבר כמחלה (אגב בסוף תיקנתי גם את החלק המקורי בקלי קלות עם סיליקון מנועים שקוף ובכך הרווחתי חלף מקורי בחינם).
מעבר לכך, הכל דבש ברכב הזה. -
אמין מאוד, מאוד.
אגב שלך ידני או אוטומט?היה לי ידני, כיום יש לי אוטומט.
לדעתי הרכב מצויין ואמין מאוד, בסיוג לרכב שמור. יש 2 מחלות שאיתרתי ברכב הזה, האחת היא כנף הפתיחה של תא המטען, שקשקאי רבים על הכביש ראיתי אותה שבורה ומודבקת בצורה מאולתרת כלשהי. הפתרון לכך היא ערכה פשוטה מאוד מאלי שעלותה כ-12 ש"ח והכנף מחוזקת היטב.
השנייה היא מיכל עיבוי של נוזל הקירור, שעשוי לדלוף אחרי כ-120K, קרה לי ברכב הקודם ולאחרונה גם בזה, דליפה עדינה מאוד בחיבורים (שלענ"ד קרתה לי בגלל שימוש במים ירוקים זולים ולא במים הכחולים שמתאימים לדרישות היצרן, וכבר חזרתי בתשובה על כך). גם את זו סידרתי בקלות בעלות של החלק עצמו 60 ש"ח מאלי, התיקון קל ופשוט לביצוע באופן עצמי, ממש 3 ברגים וזהו, והחלק הגיע בקלות, הוא איכותי ועשוי מאותם החומרים (פלסטיק מסויים בחיזוק סיבי זכוכית ביחס של 15% ואכמ"ל), על שניהם בעז"ה אכתוב מדריך עם תמונות שכבר צילמתי. אני מכיר עוד מישהו שזה קרה לו ולכן אני חושד את הדבר כמחלה (אגב בסוף תיקנתי גם את החלק המקורי בקלי קלות עם סיליקון מנועים שקוף ובכך הרווחתי חלף מקורי בחינם).
מעבר לכך, הכל דבש ברכב הזה. -
@גיל ייש"כ גדול
אשמח אם תוכל לומר מה השנתונים המומלצים ועד איזה ק"מ כדאי להתעסק וכן האם אתה יודע סביב כמה המחירים שלהם