מחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה
-
@יצחק-רשטונ חיפשתי בשבילך את המדריך ממש מפורט שם ויש לך את הקבצים הנצרכים להורדה רק כמובן שבמקום הפקודה של קיידרואיד צריך לכתוב את הפקודה של ההשבתה
אם עדיין צריך עזרה בשמחה רבה
@YOLEVI כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
רק כמובן שבמקום הפקודה של קיידרואיד צריך לכתוב את הפקודה של ההשבתה
בפקודה של ההשבתה צריך לכתוב קודם ADB SHELL כמו במדריך של ההסרת יישומים או ישר את הפקודה של ההסרה [אני לא מבין בזה כלום, מבחינתי הכל סינית רק עושה כמו תוכי]
-
בפקודה של ההשבתה צריך לכתוב קודם ADB SHELL כמו במדריך של ההסרת יישומים או ישר את הפקודה של ההסרה [אני לא מבין בזה כלום, מבחינתי הכל סינית רק עושה כמו תוכי]
-
@יצחק-רשטונ כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
כמובן שאת הפקודה של ההשבתה לא עושים באמולטור
-
ניסיתם להתחבר לווי פי ולהיכנס עם הip שלו?
האמת שאני ניסיתי גם כמו המדריך של טכנולוג לK706 וגם כמו המדריך של מיישה במתמחים לTS18 [דומה למדריך שקישרת כאן] ולא ממש הצלחתי , אבל אני לא ראיה ברורה כי אני ממש טירון בזה וחופשי עשיתי דברים לא נכון
-
ניסיתם להתחבר לווי פי ולהיכנס עם הip שלו?
האמת שאני ניסיתי גם כמו המדריך של טכנולוג לK706 וגם כמו המדריך של מיישה במתמחים לTS18 [דומה למדריך שקישרת כאן] ולא ממש הצלחתי , אבל אני לא ראיה ברורה כי אני ממש טירון בזה וחופשי עשיתי דברים לא נכון
-
@יצחק-רשטונ אם אתה רוצה אתה יכול להתקשר אלי כשאתה על המולטימדיה ואני ידריך אותך צעד צעד
-
@משהקפלן כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
מה הפקודה למחיקת אפליקציות?
לדוגמא גוגל, כרום?קישור למתחמים טופ מדריך מאד יפה
עבד לי מאד בקלות על הפלאפון , במולטימדיה טרם הצלחתי לקבל גישה
-
@YOLEVI
לדוגמא גוגל, כרום?אם אתה מוחק דרך מחשב הכי נוח זה התוכנה הזאת https://adbappcontrol.com/en/
ואם זה ידני עם אמולטור אז תחפש במתמחים יש שם את רוב הפקודות ואתה צריך לדעת גם את שם הנתיב של האפליקציה -
@YOLEVI
לדוגמא גוגל, כרום?אם אתה מוחק דרך מחשב הכי נוח זה התוכנה הזאת https://adbappcontrol.com/en/
ואם זה ידני עם אמולטור אז תחפש במתמחים יש שם את רוב הפקודות ואתה צריך לדעת גם את שם הנתיב של האפליקציה@דני-מערכות כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
ואתה צריך לדעת גם את שם הנתיב של האפליקציה
??
כוונתך לשם חבילה של האפליקציה?