התקנה עצמית למולטימדיה
-
-
@שי-וי עם הפנאל הגיע לי הבננה בתמונה למטה שאמורה להתאים למה שיש ברכב היום
ועם המערכת הגיע לי מגירת סים עם מלא חיבורים מה אני עושה איתם חוץ מהחיבור למערכת עצמה יש הרבה חוטים מה הם IMG_7931.JPG@שי-וי כתב בהתקנה עצמית למולטמדיה:
עם הפנאל הגיע לי הבננה בתמונה למטה שאמורה להתאים למה שיש ברכב היום
ועם המערכת הגיע לי מגירת סים עם מלא חיבורים מה אני עושה איתם חוץ מהחיבור למערכת עצמה יש הרבה חוטיםהחיבור העיקרי זה הכבל שצירפת בתמונה אותו אתה צריך לחבר לחיבורים המקוריים ברכב [לפעמים לא כולם מתחברים]
בכבל השני יש מגוון חוטים שאת רובם אתה לא צריך כמו חיבור מגבר וכדו’ מה שחשוב שם זה שאם אתה רוצה שיהיה לך חיבור אוקס אתה צריך לחבר לחוטים שכתוב עליהם AUX IN L וAUX IN R כבל שהוא צד אחד RCA וצד אחד אוקס [כמו שהיה מאחורי המערכות שמע הביתיות] ולמשוך אותו לרכב .
הווידאו של המצלמת רוורס מתחבר לכבל שמגיע בנפרד צהוב לבד וליידו שני כחולים קטנים -
@שי-וי כתב בהתקנה עצמית למולטמדיה:
עם הפנאל הגיע לי הבננה בתמונה למטה שאמורה להתאים למה שיש ברכב היום
ועם המערכת הגיע לי מגירת סים עם מלא חיבורים מה אני עושה איתם חוץ מהחיבור למערכת עצמה יש הרבה חוטיםהחיבור העיקרי זה הכבל שצירפת בתמונה אותו אתה צריך לחבר לחיבורים המקוריים ברכב [לפעמים לא כולם מתחברים]
בכבל השני יש מגוון חוטים שאת רובם אתה לא צריך כמו חיבור מגבר וכדו’ מה שחשוב שם זה שאם אתה רוצה שיהיה לך חיבור אוקס אתה צריך לחבר לחוטים שכתוב עליהם AUX IN L וAUX IN R כבל שהוא צד אחד RCA וצד אחד אוקס [כמו שהיה מאחורי המערכות שמע הביתיות] ולמשוך אותו לרכב .
הווידאו של המצלמת רוורס מתחבר לכבל שמגיע בנפרד צהוב לבד וליידו שני כחולים קטנים@יצחק-רשטונ @EBA @דני-מערכות @צילפינגים
אני צריך עזרה דחופה
התקנתי את המערכת הודות לפורום פה אבל המצלמת רוורס שהייתה לי לא עובדת כנראה אין לי צמה מתאימה מה אני יכול לעשות עכשיו?
זה החיבורים שלא תואמים, זה המצלמת רוורס או שזה משהו אחר?
-
@יצחק-רשטונ @EBA @דני-מערכות @צילפינגים
אני צריך עזרה דחופה
התקנתי את המערכת הודות לפורום פה אבל המצלמת רוורס שהייתה לי לא עובדת כנראה אין לי צמה מתאימה מה אני יכול לעשות עכשיו?
זה החיבורים שלא תואמים, זה המצלמת רוורס או שזה משהו אחר?