קישור למולטימדיה ושאר האביזרים לi30 2015
-
אשמח למי שיוכל לעשות איתי חסד ולתת לי הוראות ברורות מה להזמין ואיך אפשר לנצל קופונים בצורה מיטבית
תודה -
אשמח למי שיוכל לעשות איתי חסד ולתת לי הוראות ברורות מה להזמין ואיך אפשר לנצל קופונים בצורה מיטבית
תודה@יונדאי-i30-0 כתב בקישור למולטימדיה ושאר האביזרים לi30 2015:
תודהפה יש לך פאנל וכבל 9 אינצ’
מערכת הכי טובה בשוק יש לך פה צבע: 9 TS10 4G 32G עם הקופון הזה BSIL03 או זה BSIL02 יורד לך עוד 50 ש’‘ח ובנוסף אתה מוסיף את הקופון הזה OG12M6B5GQ6N שיוריד לך עוד 10 ש’'ח יוצא לך המולטימדיה פחות מ400
יש מולטימדיה יותר זולה אבל עכשיו אין משלוח לישראל וגם היא קצת פחות טובה אז אתה יכול להמתין לתחילת חודש ואולי יהיה יותר זול ועוד קופונים … -
@יונדאי-i30-0 כתב בקישור למולטימדיה ושאר האביזרים לi30 2015:
תודהפה יש לך פאנל וכבל 9 אינצ’
מערכת הכי טובה בשוק יש לך פה צבע: 9 TS10 4G 32G עם הקופון הזה BSIL03 או זה BSIL02 יורד לך עוד 50 ש’‘ח ובנוסף אתה מוסיף את הקופון הזה OG12M6B5GQ6N שיוריד לך עוד 10 ש’'ח יוצא לך המולטימדיה פחות מ400
יש מולטימדיה יותר זולה אבל עכשיו אין משלוח לישראל וגם היא קצת פחות טובה אז אתה יכול להמתין לתחילת חודש ואולי יהיה יותר זול ועוד קופונים …@דני-מערכות פה יש יותר בזול פאנל וכבל זה גם טוב?
ועוד שאלה אני יצטרך לשלם מכס על זה? -
@דני-מערכות פה יש יותר בזול פאנל וכבל זה גם טוב?
ועוד שאלה אני יצטרך לשלם מכס על זה?@יונדאי-i30-0 כתב בקישור למולטימדיה ושאר האביזרים לi30 2015:
@דני-מערכות פה יש יותר בזול פאנל וכבל זה גם טוב?
כן זה מצוין אבל אין פאנל וכבל יחד אבלבעצם אתה יכול לקנות כל אחד מהם בנפרד ועדיין יוצא לך יותר זול
-
האם אני יצטרך לשלם מכס ואם כן כמה?
-
@יונדאי-i30-0 כתב בקישור למולטימדיה ושאר האביזרים לi30 2015:
אם זה ייתפס במכס למערכת הזאת המכס יוצא באיזור 120 ואם לא ייתפס לא תצטרך לשלם כלום