למה החוט של החיבורי הגה לא מחובר?
-
התקנתי מערכת ליונדאי I20 ובכבל שקיבלתי החוט של הכפתורי הגה לא היה מחובר כמו בכבל הזה ובאמת הכפתורי הגה לא עובדים, יש למישהו הסבר למה זה מנותק ולאיפה מחברים את זה?
-
התקנתי מערכת ליונדאי I20 ובכבל שקיבלתי החוט של הכפתורי הגה לא היה מחובר כמו בכבל הזה ובאמת הכפתורי הגה לא עובדים, יש למישהו הסבר למה זה מנותק ולאיפה מחברים את זה?
@Israel-Meir כתב בלמה החוט של החיבורי הגה לא מחובר?:
אמור לעבוד אם כל החיבורים מהודקים היטב
ניסת להגדיר אותם ? -
אמור לעבוד אם כל החיבורים מהודקים היטב
ניסת להגדיר אותם ?@המפותח כן, וכל שאר החיבורים עובדים מצויין,
אני מבין ממך שבעצם זה תקין שהחוט הזה מנותק והבעיה ודאי לא קשורה לזה? -
@המפותח כן, וכל שאר החיבורים עובדים מצויין,
אני מבין ממך שבעצם זה תקין שהחוט הזה מנותק והבעיה ודאי לא קשורה לזה?@Israel-Meir כתב בלמה החוט של החיבורי הגה לא מחובר?:
אני מבין ממך שבעצם זה תקין שהחוט הזה מנותק והבעיה ודאי לא קשורה לזה?מחילה לא הבנתי את כוונתך
אולי תעלה תמונה מה שמנותק
וננסה לכוון אותך הכי טוב שיש -
אני מבין ממך שבעצם זה תקין שהחוט הזה מנותק והבעיה ודאי לא קשורה לזה?מחילה לא הבנתי את כוונתך
אולי תעלה תמונה מה שמנותק
וננסה לכוון אותך הכי טוב שיש@המפותח תסתכל בקישור של הכבל שהבאתי בהתחלה, גם שם רואים שהחוט הזה מנותק, ומזה אני מבין שזה משהו מכוון ולא רק בכבל שלי
-
@המפותח תסתכל בקישור של הכבל שהבאתי בהתחלה, גם שם רואים שהחוט הזה מנותק, ומזה אני מבין שזה משהו מכוון ולא רק בכבל שלי
@המפותח תסתכל בקישור של הכבל שהבאתי בהתחלה, גם שם רואים שהחוט הזה מנותק, ומזה אני מבין שזה משהו מכוון ולא רק בכבל שלי
תסמן למה אתה מתכוון
-
תסמן למה אתה מתכוון
@המפותח
לא רואים ברור, אבל על החוט שלי כתוב KEY2 או KEY1 (אני לא זוכר) -
@המפותח
לא רואים ברור, אבל על החוט שלי כתוב KEY2 או KEY1 (אני לא זוכר)@Israel-Meir כתב בלמה החוט של החיבורי הגה לא מחובר?:
@המפותח
לא רואים ברור, אבל על החוט הזה כתוב KEY2 או KEY1 (אני לא זוכר)החוטים האלו מה שציינת זה לכפתורי הגה חיצוניים
חיברת את הצמה לקונטקטורים
והכפתורים לא מגיבים שאתה מנסה להגדיר אותם בהגדרות? -
@המפותח
לא רואים ברור, אבל על החוט הזה כתוב KEY2 או KEY1 (אני לא זוכר)החוטים האלו מה שציינת זה לכפתורי הגה חיצוניים
חיברת את הצמה לקונטקטורים
והכפתורים לא מגיבים שאתה מנסה להגדיר אותם בהגדרות?@המפותח נכון